Kalóriabázissal fogyózók ide! :) (beszélgetés)
Ha a barátommal összeköltözünk, akkor nekünk lesz egy kondi szobánk. :-)
Legalábbis ezt tervezzük. Ellipszis tréner, multi kondigép, szoba bicaj és futógép. egy darabig eltart amíg beszerezzük, de hát a jó kondíció fontos. :-D
Határozottan segít a formálódásban. Én 18 voltam, amikor kondizni jártam és olyan klassz vékony lettem fél év alatt, mint még soha.
Hetente 2x volt tesi óra és heti 2x1 óra kondizás volt. Imádtam!! :-)
Képzeljétek, estefelé fáztam, és az egész nyáron bukóra nyitott ablakot becsuktam.
De csak fázom még, csak fázom...Lefeküdtem, az ágyban már elég volt a vékonyabb takaró is.
Ébredéskor láttam, hogy mozog a függöny. Hát nem emlékeztem már jól, hogy kell tekergetni a kilincset, és becsukás helyett csak jobban kinyitottam az ablakot, a függöny meg takarta...
Én is éreztem reggel az őszt a levegőben.
1/2 7 körül mentem le friss pékáruért és annyira őszies volt a levegő...meg fáztam is.
Ez a rossz az alacsony vérnyomásban. Ősztől tavaszig fázom.
Holnap mindenképpen el kell mennem a boltba, de ma még nem akaródzik.
Kicsit szűkös a választék is, de akkor se lenne kedvem enni, ha tele lenne a hűtő.
Viszont jut eszembe, most olvasztom le gyorsan!
Én senyvedek a meló helyen.
Mostanában nehezen viselem, hogy itt benn kell keccsölni...megpróbálok 1/2 5 fele elhúzni, holnap úgyis 1/2 6-ig leszek. meg mostanában Állandóan éhes vagyok...és megettem az ebédem és nincs több kajám + a kávénak is hányás szaga volt, úgy hogy ment a lefolyóba + fázom és lilák a körmeim... :-D
Egyébként nincs semmi bajom, csak szenvedős vagyok ma délután.
Ma még csak most eszem először, nem nagy étvággyal.
Csak úgy nincs kedvem enni. Ilyen is van...
Megjöttem:)
Jó volt az első nap, de fárasztó is. De valahogy nekem mindig suliban jön össze a "jobb nő leszek" projekt. Olyannyira, hogy este vagy futni megyek vagy lépcsőzni.
Ti mi jót csináltok?
Sziasztok!
Ma a fiam is "óriási" lelkesedéssel ment suliba. Elnyomott egy álmos "Na bassz.meg!"et az ajtóban és elindult. :-D
Nem tudom, hogy csak én fáztam reggel 1/4 7 fele vagy valóban hideg van, de jól leült a levegő. Igazi őszies az idő. Még iszom egy kávét, aztán én is indulok. Hátha hamarabb haza tudok majd indulni (tutira lesz olyan dolog, amit meg kell vennem hazafele :-( ).
Szép napot mindenkinek!
Helyes:)
Én ma kezdem a munkát, remélem, ez jó hatással lesz a fogyókúrámra. :D
Szép napot nektek!
Corsodil (mentás), inygyulladásra van.
Naponta 2x kell használni.
A vicces benne, hogy reggel semmi gondom, csak napközben a reggeli öblögetést követő kb. 12 órában.
Pont amikor főzni kell.. :-D
Nálam a csirkepörkölt vagy a csirkepaprikás (ezer éve nem ettem) No.1 ilyen témában.
A minap disznó volt nekem, mert a fiam nem azt ette. Egy adag ment a fagyóba, kettő picit meg megettem savanyúsággal ebédre.
Én nem mindig marhával készítem, néha megteszi a sertés is:D
Milyen szájvizet használsz?
Csak egy tipp volt. :-)
Igazság szerint ha nincs más megeszem a marhát, de nekem túl nehéz hús és zsíros is. Mármint hogy nem száraz hús.
Egyébként jó lett a gyerek szerint, mert az ízeket sem éreztem tegnap. Van egy szájvíz amit most használnom kell és nagyon tompít mindent. Amire a kölök azt mondta, hogy sós, azt sótlannak éreztem.
Nem hiszem, hogy a fogyi, hiszen nem most kezdtem. De ki tudja. Igen, jól főz:) Bár én is nagyon szeretek főzni, de na, nem illik visszautasítani a meghívást:)
Gondolkodtam én is egy gyüminapon, szerintem jövő héten én is beiktatok egyet. A vörösboros pörkölt nagyon jó, szoktam csinálni.
Ilyen esetben valóban nem jön jól, de lehet, hogycsak a fogyás zavarta meg kicsit.
Banyek, lehet, hogy sütiznem kellene.....?? :-)
Egy idő után azért begyakorolja az ember, de lehet, hogy tényleg jó az a "csaló nap". :-))
Szerintem gyüminapot tartok, időnként szoktam.
Ha nem ez lesz, akkor van tökfőzelék, lecsós máj és vörösboros marhapörkölt (fiam kérte tegnap, most csináltam először).
Anyósod jól főz?
Nekem amúgy rendszeres szokott lenni, nem tudom, mi idézhette ezt elő. De mivel babát szeretnénk, ezért nem örülök, hogy önkéntesen változtat az időponton:) A tegnapi sütizés hatására fogytam:D
Ma ismét anyósomnál ebédelünk, mérni megint nem fogok tudni, de kezdek ráállni a mértékes evésre, és úgy látszik, akkor nincs gond. Nálatok mi lesz az ebéd?
További ajánlott fórumok:
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- Újpesten élő fogyózók
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Mit egyen-igyon a mama, hogy a teje ne csak sok legyen de kalóriában gazdag is?
- Nagyon megterheltem a gyomrom ezzel a kalóriában gazdag zabkásával?
- Másnak sem működik a kalóriabázis oldal?