Kalóriabázissal fogyózók ide! :) (beszélgetés)
Az a baj, hogy mindenképpen csak egy átlagot adnak meg (most ráadásul nem is találom), mert ahány gép, annyi féle.
Privát megy!
Az egy másik németen van, Bmati találta nemrég.
Valahova elmentettem, nézem mindjárt.
Kíváncsiságból megnézed nekem (a némethez nincs sok közöm) az ellipszis trénert?
71kg, 2es erősség, 4,5-4,6km/h, nekem az ell.tréner kb. 150 kcalt számol 30 percre (persze kilót nem kér). 3as erősségen is kb ennyi
Van egy német oldal, jó kis komplex.
Ott van kalóriaégetés-kalkulátor, sok tevékenységre, sokféle sportra is.
Ott van egy szorzószám, amit kiszoroz neked a rendszer, ha beírod, hány kiló vagy és mennyi időn át csináltad a mozgást.
Mivel ezeket nem kérdezem meg, ezért kikeresem a megfelelő sportot, megadok 60 percet egy kg-ra, megírom a kérdezőnek azzal, hogy szorozza be a kilóival, és számolja át az elvégzett percekre.
Páran, akik tudnak németül, elkérték már a linket, de nem sokan még.
Mi az, hogy szorzószámot?
Mire gondolsz?
Én beírtalak, csak vissza kell igazolnod.
Az csekkoltam, hogy hiába írtam be pld. az ellipszis trénerem új adatokkal, azt csak én látom.
Most várom a visszajelzést receptes ételhez.
Én is szívesen kapcsolódom, ha kéritek.
Egy valakivel már kapcsolódtam (Lousha), de semmi mást nem látok, csak az általa kedvelt nyersanyagokat. Talán a receptjeit, de még azt sem látni, hogy a másik mit evett aznap.
Hiába, diszkrét az a rendszer! :-D
Szia!
Ott is ezen a néven vagy?
Megnéztem a képed, de éreztem én, hogy becsapós a dolog. :-)
Nem tudom, hogy milyen az a formád, amit el akarsz érni, de esküszöm nem vagy vastagabb mint én. Én szélesebbnek látom magam nálad...de tééényleg!
Este megpróbálok vmi normális képet csinálni és felteszem én is a naplóba. Ott legalább nem látja mindenki....így is olvastam olyat, hogy vkit zaklat egy másik nő itt a fórumon már 2!! éve. Iszonyat beteg emberek vannak.
:D:D Jó nekik, hogy nincs ilyen gondjuk.
Ma korábban tudom le a futást, kb. egy fél-1 óra múlva. Kellemes izomlázam van ma.
Nektek milyen a napotok?
Az egyik fiú kollégám mondta (poénból):
" Én azt sem tudom, mi az a kalória"
A másik válasza:
"Az egy női név..." :-D
Egyébként mind a kettő tudja, hogy mi a kalória és a kalória számolás. :-)
Kértem olvasási jogot a naplódhoz.
Kíváncsi lennék, hogy mi az, ami neked szörnyű. :-)
Megleptél valóban, de tudtam a neved. Korábban elmondtad. :-)
Azért lepődtem meg, mert nem számítottam arra, hogy te írsz vissza. :-D
Ilyen nálam is volt. Mármint, hogy sport utáni nap reggel több voltam a mérlegen. Vmi az izmokkal lehet ilyenkor....szerintem.
Viszont még mindig nem tudtam rászánni magam a kinti futásra. Gépen elkocognék - ha lenne futópad. :-)
Tegnap végre edzettem. 35 perc elliptikus és 25 perc futás. Ennek ellenére ma 30 dkg-val többet mutat a mérleg, pedig délután 3-tól nem is ettem, de megpróbálok nem foglalkozni vele.
Nyilván nem zavarnám, a másik szobában van az elliptikus, szóval aranybánya az a hely nekem:D
Jól is teszed! :-D
Patapucsot is megleptem ma a Bázison, nem tudta az ottani nevemet, azt hiszem...
Jé, téged ismerlek kalóriabázisról:)
Beugrom hozzátok ide is.
(Cujo)
Ha a sógorodnál van a masina, akkor őt nyilván nem fogod zargatni...meg esik az eső...meg izéakármi...
Én egy Tatareket csinálok meg mindjárt, és abból egy sosem elég. Hiányzott a hétvégén a mozgás!
Nem próbálsz egy gép nélkülit, amit siomán megcsinálsz otthon?
Tudom, akkor már nincs kifogás...:)
További ajánlott fórumok:
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- Újpesten élő fogyózók
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Mit egyen-igyon a mama, hogy a teje ne csak sok legyen de kalóriában gazdag is?
- Nagyon megterheltem a gyomrom ezzel a kalóriában gazdag zabkásával?
- Másnak sem működik a kalóriabázis oldal?