Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia zsbe!
Igazad van, ezt nem hosszú távra ajánlják, hanem elsősorban azoknak szeretnének segíteni vele, akikkel pl. egy kicsit elszaladt a ló az utóbbi időben (mint velem :-) ), és mondjuk néhány kilócskát kellene leadniuk a boldogsághoz.
Vagy, ahogy Te is mondod, már csak 2-3 kg van a célig.
Én kipróbálom, már meg is rendeltem!!! :-))
Kedves xta11!
Látod, a szervezet már csak ilyen. Akkor ereszti el a súlyt, amihez eddig ragaszkodott, amikor ő akarja! :-)))
Gratulálok, hogy megindult a fogyásod.
A kitartó munka mindig meghozza a gyümölcsét. Nálam is voltak ingadozások. Ügyes vagy, csak így tovább!!! :-)
Sziasztok!
Mindekinek köszönöm a bíztató hozzászólásokat és a tanácsokat. Tudom nagyon jól, hogy sajnos keveset iszom (bár amióta a Gastroyalt rendelem sokkal gyakrabban vagyok szomjas), de sajnos képtelen vagyok napi 3 litert meginni. Nem tehetem meg, hogy 5 percenként a WC-re szaladgáljak.
Írtam a Gstroyal dietetikusának is, ő is a sok ivást és a kitartást javasolta, meg azt, hogy ha nem ízlik az ABC étrend mondjam le, és rendeljek helyette mást, úgyhogy hétfő óta módosítottam. Így egy kicsit elfogadhatóbbak az ételek. Ja és a súlyom is változott, tegnap 78,9 kg voltam. Bár nem vagyok elégedett, mert ennél jóval nagyobb súlyvesztést ígértek, de mostmár egy hónapig végigcsinálom, kíváncsi vagyok a végeredményre. Végre 7-el kezdődik a kilóim száma, a cél, hogy 6-al kezdődjön, remélem meglesz mire jön az igazi nyár. Próbálok kitartani, drukkolok mindenkinek!
Eszter! Ne keseredj el, ha betartottad, biztos hogy lefele fog menni!! Én is megmértem magam, és +1 kiló a mult héthez képest! Én mondjuk tegnap sok sósat ettem, és egész éjjel ittam.
Egyébként ugy döntöttem, hogy jövő héttől más diétát fogok csinálni, nem rendelem tovább a Gastroyalt. Nem azért, mert bármi gondom lenne vele, de 15-én lesz pont fél éve, hogy ezt eszem, mondjuk 18. héttől csak ebédmenüt.
Nagyon gondolkodom, h a 90 naposba kezdek bele, azzal a családnak is tudnék főzni, mert majd olyan jellegüt esznek ők is.
Az is arra sarkall, h jönnek a friss zöldségek, gyümölcsök és azokat nagyon szeretem, és szeretek ilyenkor főzni is, mert több ötletet kapok a friss zöldségek láttán.
Nem kizárt, h majd ősszel-télen megint rendelem majd a menüt, de most nem árt egy kis változatosság. - Legalábbis megpróbálom most igy!
Nem ettél túl sósat vagy fűszereset.
Az visszatarthatja a vizet.
Ne keseredj el!
október elején 82-ről kezdtem. Január elején hagytam abba 66 kilóval.
Az 5 napos az valóban egy ital csomag...egyszer próbáltam, de most nem akartam 5 napig.Én is láttam, hogy reklámozzák.
Különben ami még hajt egy picit-ha így ünnepek után nehéznek érzed magad, vagy néhányunknak itt okozott székrekedést az étrend-az a savanyúkáposztalé.
Sziasztok! Ma nem mértem meg magam,(elfelejtettem és ettem) de holnap meg fogom!
Eszter! Az a O,5 kg, bármitől lehet, nem hiszem, h az étrend a hibás, mert azért hizni nem lehet tőle!
Mókusélet! Gratulálok, ez csucs, nagyon vékony vagy már, Te mennyivel is kezdted? A salsa bemutatóhoz meg külön gratulálok, biztos klassz lesz! Van valami léböjthöz való italkombináció gyógynövény boltban láttam, azt hiszem a Szinetár Dóra volt a képen, lehet, h az?!
Sziasztok,
köszi csajok az elismerést. Ma reggel 62,8. Július végére 5-össel kéne kezdődnie, mert salsa táborba megyek és fellépek. Megígértem a srácoknak, hogy addigra lemegy(azt hiszem 5.-es koromban kezdődött a súlyom 5-össel) mert rengeteg emelés,döntés van a koreó-ban. Nehogymár valaki sérvet kapjon miattam.:-)....bár az arcom miatt nem kéne.
Lépböjt: aszaltszilva lé...ezzel indítok, mert ez egy picit meghajt és utána búzafűlé és paradicsomlé volt. Bio boltban vettem, márkára nem emlékszem, de megismerem az üveget. kb.3 litert ittam egész nap, ásványvízzel egészítettem ki.
Hétfő reggel és semmi éltető kiloeredmény??????? Én a lehúzó vagyok, +0.5 kilo :-( bakker.......... a szénhidrátszegényt eszem egy hete, ami 1800 Ft/nap, úgy gondoltam, adok még 2 nap esélyt, aztán váltok.......
nagyon köszönöm a bíztatásokat, sokat jelentenek, tényleg!!!!
Kedves puszilka!
Üdv. közöttünk!
A fogyás mértéke mindenkinél más. Szerintem nem olyan rossz ez az eredmény, egyáltalán ne keseredj el és főleg ne add fel!!!
A napi 2-3 liter jó minőségű, ill. cukor- és szénsavmentes folyadék bevitele elengedhetetlen feltétele a fogyásnak! Arra figyelj mindenképp, hogy semmit (még gyümölcsöt se!) egyél mellé, mert az ronthatja a fogyás hatásfokát!
Ne add fel, fog az menni!!!
Mennyit szeretnél leadni?
Kedves Eszter!
Fel a fejjel, biztosan megoldódnak a problémák, csak higgy benne, az segít!
Nem irigyellek a mostani helyzeted miatt, de úgy látom, van benned kitartás és erő, és biztos vagyok benne, hogy a súlyod is csökkenni fog és ismét átlépsz a 7-esek csoportjába!
Hajrá, és ne add fel! Jobbulást a gyerekeknek!!! :-)
Na, ez aztán nem semmi! Gyerekruhát próbáltál és még jó is?!?! :-)) Fantasztikus vagy!
Nekem legutóbb akkor volt ilyenben részem, amikor néhány évvel ezelőtt lefogytam 50 kg-ra (158 cm magas vagyok). Akkor simán jók voltak ezek! :-))
Szia Mókusélet!
A kétnapos léböjtöd miből állt? Mit és mennyit ittál napi szinten? Én is gondolkodom egy ilyen 1-2 napos folyadéknap bevetésén. :-)
Kedves Jucus!
:-)))
Nagyon örülök, hogy ennyi sikerélményt sikerült begyűjtened! Ezek is sok erőt adnak, gondolom. :-)))
Hajrá és kitartás a továbbiakban is!!!
Szia forrester!
Egyetértek, arról már nem is beszélve, hogy a vásárlás is minimalizálódik (páromnak néhány dolog, pl. kenyér, gyümi, zöldség, nasi stb.), ill. nem kell a konyhában annyit sündörögnöm, max. kisebb kaják elkészítése. Ezt az időmennyiséget, amit megspórolok, más dolgokra tudom fordítani. :-)
Hááát, valóban nem a legszerencsésebb napot választottad ehhez! :-O
Egyébként mit szoktál inni ezeken a napokon és mennyivel bírod ki? Több naposat is csináltál már vagy mindig csak egy napot szánsz erre?
Szia zsbe!
Hát, eléggé mókás bejegyzés lenne, az biztos!!! :-DD
:-D
Őőőő... én épp tegnap vezettem hosszabbat (Eger-Dunaújváros) közben ugye zene, éneklés, megállok a lámpánál, közben az éneklést/vonyítást nem hagytam abba... csak utána vettem észre, hogy valószínűleg azért néztek többen furcsán, mert az ablak is le volt húzva...:-D
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?