Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

6972. The Woman (válaszként erre: 6937. - Zsbe)
2011. máj. 11. 20:23

Szia zsbe!

Igazad van, ezt nem hosszú távra ajánlják, hanem elsősorban azoknak szeretnének segíteni vele, akikkel pl. egy kicsit elszaladt a ló az utóbbi időben (mint velem :-) ), és mondjuk néhány kilócskát kellene leadniuk a boldogsághoz.

Vagy, ahogy Te is mondod, már csak 2-3 kg van a célig.

Én kipróbálom, már meg is rendeltem!!! :-))

6971. The Woman (válaszként erre: 6943. - Xta11)
2011. máj. 11. 20:14

Kedves xta11!

Látod, a szervezet már csak ilyen. Akkor ereszti el a súlyt, amihez eddig ragaszkodott, amikor ő akarja! :-)))

Gratulálok, hogy megindult a fogyásod.

A kitartó munka mindig meghozza a gyümölcsét. Nálam is voltak ingadozások. Ügyes vagy, csak így tovább!!! :-)

6970. puszilka
2011. máj. 11. 14:51

Sziasztok!

Mindekinek köszönöm a bíztató hozzászólásokat és a tanácsokat. Tudom nagyon jól, hogy sajnos keveset iszom (bár amióta a Gastroyalt rendelem sokkal gyakrabban vagyok szomjas), de sajnos képtelen vagyok napi 3 litert meginni. Nem tehetem meg, hogy 5 percenként a WC-re szaladgáljak.

Írtam a Gstroyal dietetikusának is, ő is a sok ivást és a kitartást javasolta, meg azt, hogy ha nem ízlik az ABC étrend mondjam le, és rendeljek helyette mást, úgyhogy hétfő óta módosítottam. Így egy kicsit elfogadhatóbbak az ételek. Ja és a súlyom is változott, tegnap 78,9 kg voltam. Bár nem vagyok elégedett, mert ennél jóval nagyobb súlyvesztést ígértek, de mostmár egy hónapig végigcsinálom, kíváncsi vagyok a végeredményre. Végre 7-el kezdődik a kilóim száma, a cél, hogy 6-al kezdődjön, remélem meglesz mire jön az igazi nyár. Próbálok kitartani, drukkolok mindenkinek!

2011. máj. 10. 10:57

Eszter! Ne keseredj el, ha betartottad, biztos hogy lefele fog menni!! Én is megmértem magam, és +1 kiló a mult héthez képest! Én mondjuk tegnap sok sósat ettem, és egész éjjel ittam.

Egyébként ugy döntöttem, hogy jövő héttől más diétát fogok csinálni, nem rendelem tovább a Gastroyalt. Nem azért, mert bármi gondom lenne vele, de 15-én lesz pont fél éve, hogy ezt eszem, mondjuk 18. héttől csak ebédmenüt.

Nagyon gondolkodom, h a 90 naposba kezdek bele, azzal a családnak is tudnék főzni, mert majd olyan jellegüt esznek ők is.

Az is arra sarkall, h jönnek a friss zöldségek, gyümölcsök és azokat nagyon szeretem, és szeretek ilyenkor főzni is, mert több ötletet kapok a friss zöldségek láttán.

Nem kizárt, h majd ősszel-télen megint rendelem majd a menüt, de most nem árt egy kis változatosság. - Legalábbis megpróbálom most igy!

6968. Mókusélet (válaszként erre: 6967. - Eszterxx)
2011. máj. 10. 10:17

Nem ettél túl sósat vagy fűszereset.

Az visszatarthatja a vizet.

Ne keseredj el!

6967. eszterxx
2011. máj. 10. 09:21
Sziasztok! Képzeljétek, ma reggelre is ujabb +40 deka. Igy 8 nap alatt összesen 90 deka plusz. Nem értem........most kezdem újra, tehát erőteljesen kellene lefele mennie......első pár napban lement 40 deka, majd gyors ütemben fel 1.3 kilo.......nem fog megjönni, nem vagyok félidben sem.......őszintén el vagyok keseredve. Még ezt a hetet próbálom, aztán ha semmi, akkor jövő héttől megpróbálom a Norbit, hátha. Mióta gépváltás meg menüváltás volt, nekem nem jön be a gastro.....
6966. Mókusélet (válaszként erre: 6964. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 9. 15:28

október elején 82-ről kezdtem. Január elején hagytam abba 66 kilóval.

Az 5 napos az valóban egy ital csomag...egyszer próbáltam, de most nem akartam 5 napig.Én is láttam, hogy reklámozzák.

Különben ami még hajt egy picit-ha így ünnepek után nehéznek érzed magad, vagy néhányunknak itt okozott székrekedést az étrend-az a savanyúkáposztalé.

6965. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6963. - Mókusélet)
2011. máj. 9. 13:33
- Lehet, hogy ezt a lépböjtöt:):) ki kéne próbálni???:)
2011. máj. 9. 13:32

Sziasztok! Ma nem mértem meg magam,(elfelejtettem és ettem) de holnap meg fogom!

Eszter! Az a O,5 kg, bármitől lehet, nem hiszem, h az étrend a hibás, mert azért hizni nem lehet tőle!

Mókusélet! Gratulálok, ez csucs, nagyon vékony vagy már, Te mennyivel is kezdted? A salsa bemutatóhoz meg külön gratulálok, biztos klassz lesz! Van valami léböjthöz való italkombináció gyógynövény boltban láttam, azt hiszem a Szinetár Dóra volt a képen, lehet, h az?!

6963. Mókusélet (válaszként erre: 6956. - The Woman)
2011. máj. 9. 10:08

Sziasztok,

köszi csajok az elismerést. Ma reggel 62,8. Július végére 5-össel kéne kezdődnie, mert salsa táborba megyek és fellépek. Megígértem a srácoknak, hogy addigra lemegy(azt hiszem 5.-es koromban kezdődött a súlyom 5-össel) mert rengeteg emelés,döntés van a koreó-ban. Nehogymár valaki sérvet kapjon miattam.:-)....bár az arcom miatt nem kéne.

Lépböjt: aszaltszilva lé...ezzel indítok, mert ez egy picit meghajt és utána búzafűlé és paradicsomlé volt. Bio boltban vettem, márkára nem emlékszem, de megismerem az üveget. kb.3 litert ittam egész nap, ásványvízzel egészítettem ki.

6962. eszterxx
2011. máj. 9. 09:20

Hétfő reggel és semmi éltető kiloeredmény??????? Én a lehúzó vagyok, +0.5 kilo :-( bakker.......... a szénhidrátszegényt eszem egy hete, ami 1800 Ft/nap, úgy gondoltam, adok még 2 nap esélyt, aztán váltok.......

nagyon köszönöm a bíztatásokat, sokat jelentenek, tényleg!!!!

6961. zsbe (válaszként erre: 6949. - Forrester)
2011. máj. 8. 19:19
Én erősen szemezek egy tankinivel... Ha sikerül a -10 kg, megkapom, jutalmul:-)
6960. zsbe (válaszként erre: 6951. - The Woman)
2011. máj. 8. 19:18
Egyet szoktam, csak a közepesen elfoglalt jó rá, úgy vettem észre. De shaket szoktam rendelni meg megadrinket, meg málnalevet. Holnap is ez lesz:-)
6959. The Woman (válaszként erre: 6931. - Puszilka)
2011. máj. 8. 18:55

Kedves puszilka!

Üdv. közöttünk!

A fogyás mértéke mindenkinél más. Szerintem nem olyan rossz ez az eredmény, egyáltalán ne keseredj el és főleg ne add fel!!!

A napi 2-3 liter jó minőségű, ill. cukor- és szénsavmentes folyadék bevitele elengedhetetlen feltétele a fogyásnak! Arra figyelj mindenképp, hogy semmit (még gyümölcsöt se!) egyél mellé, mert az ronthatja a fogyás hatásfokát!

Ne add fel, fog az menni!!!

Mennyit szeretnél leadni?

6958. The Woman (válaszként erre: 6926. - Eszterxx)
2011. máj. 8. 18:51

Kedves Eszter!

Fel a fejjel, biztosan megoldódnak a problémák, csak higgy benne, az segít!

Nem irigyellek a mostani helyzeted miatt, de úgy látom, van benned kitartás és erő, és biztos vagyok benne, hogy a súlyod is csökkenni fog és ismét átlépsz a 7-esek csoportjába!

Hajrá, és ne add fel! Jobbulást a gyerekeknek!!! :-)

6957. The Woman (válaszként erre: 6925. - Mókusélet)
2011. máj. 8. 18:49

Na, ez aztán nem semmi! Gyerekruhát próbáltál és még jó is?!?! :-)) Fantasztikus vagy!

Nekem legutóbb akkor volt ilyenben részem, amikor néhány évvel ezelőtt lefogytam 50 kg-ra (158 cm magas vagyok). Akkor simán jók voltak ezek! :-))

6956. The Woman (válaszként erre: 6923. - Mókusélet)
2011. máj. 8. 18:47

Szia Mókusélet!

A kétnapos léböjtöd miből állt? Mit és mennyit ittál napi szinten? Én is gondolkodom egy ilyen 1-2 napos folyadéknap bevetésén. :-)

6955. The Woman (válaszként erre: 6921. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 8. 18:45
Szupi!!! Óriási gratula! Meglesz az a 75 kg is, max. egy kicsit még várnod kell rá! :-)))
6954. The Woman (válaszként erre: 6917. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 8. 18:44

Kedves Jucus!

:-)))

Nagyon örülök, hogy ennyi sikerélményt sikerült begyűjtened! Ezek is sok erőt adnak, gondolom. :-)))

Hajrá és kitartás a továbbiakban is!!!

6953. The Woman (válaszként erre: 6910. - Zsbe)
2011. máj. 8. 18:41
Én is belevetem magam, végülis a Színes leveskúrát is kibírtam már többször is, gondolom, ez sem lesz sokkal nehezebb (legalábbis remélem). :-DDD
6952. The Woman (válaszként erre: 6900. - Forrester)
2011. máj. 8. 18:40

Szia forrester!

Egyetértek, arról már nem is beszélve, hogy a vásárlás is minimalizálódik (páromnak néhány dolog, pl. kenyér, gyümi, zöldség, nasi stb.), ill. nem kell a konyhában annyit sündörögnöm, max. kisebb kaják elkészítése. Ezt az időmennyiséget, amit megspórolok, más dolgokra tudom fordítani. :-)

6951. The Woman (válaszként erre: 6898. - Zsbe)
2011. máj. 8. 18:37

Hááát, valóban nem a legszerencsésebb napot választottad ehhez! :-O

Egyébként mit szoktál inni ezeken a napokon és mennyivel bírod ki? Több naposat is csináltál már vagy mindig csak egy napot szánsz erre?

6950. The Woman (válaszként erre: 6897. - Zsbe)
2011. máj. 8. 18:34

Szia zsbe!

Hát, eléggé mókás bejegyzés lenne, az biztos!!! :-DD

6949. forrester (válaszként erre: 6910. - Zsbe)
2011. máj. 8. 16:57
szerintem nekem még sosem volt bikinim :D najó, talán tíz éve volt rajtam, halvány emlékeim szerint:)) de most kacérkodom a gondolattal, hogy erre a nyárra már kétrészes fürdőruhát veszek, már egész emberformát öltöttem, végül is, akkor meg miért ne :)
6948. forrester (válaszként erre: 6917. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 8. 16:54
tényleg sokat segít a közösség a kitartásban, nekem a nyár nem ment volna például, ha nem sírhatom tele a lányok vállát virtuálisan a nlc-n azzal, hogy nem megy le egy gramm sem:) érdekes amit írsz, mert velem is így van, egy ismerősöm csodálkozott rám, aki két hete nem látott, hogy hú már megint fogytam, pedig nem is:)) most alakulok át a tornától vagy nem tudom, mi történik, mert kilókban nincs változás, de tény, hogy lazább a nadrágom és az arcomon én is látom, hogy keskenyebb lett. misztikus:))
6947. zsbe (válaszként erre: 6945. - Forrester)
2011. máj. 8. 16:45
A kávé nekem is kell, főleg, most a vizsgák között... egyszerűen nem megy nélküle. De legfeljebb lassabban fogyok kicsivel, de meglesz a diplomám:-)
6946. forrester (válaszként erre: 6925. - Mókusélet)
2011. máj. 8. 16:41
gratulálok, nem semmi, hogy a gyerekméretből jó rád nadrág, minden elismerésem:) én is gondolkodtam rajta, hogy a hasammal valamit kezdeni kellene, mert mondjuk szépen visszahúzódott a bőröm, de azért nem az igazi :( a melleimről nem is beszélve :)
6945. forrester (válaszként erre: 6933. - Eszterxx)
2011. máj. 8. 16:37
a szerdákat bírom a legnehezebben mindig, ráadásul aznap este megyek aerobikra minden héten, úgyhogy abszolút halál az a nap :)) a kávét nem is bírom kihagyni, legalábbis a reggeli indító adagomat reggel fél6-kor.
6944. forrester (válaszként erre: 6943. - Xta11)
2011. máj. 8. 16:33
szuper, végre akkor nálad is elkezdenek zuhanni lefele a kilók :) azt, hogy ennyire nem jönnek be a kaják, sajnálom, én valahogy hozzászoktam, nem rajongtam érte én sem az elején, de most már szívesen eszem. kivéve a kelbimbót:) azt semmilyen körülmények között, inkább éhen halok :D
6943. zsbe (válaszként erre: 6912. - Linike1)
2011. máj. 8. 16:11

:-D

Őőőő... én épp tegnap vezettem hosszabbat (Eger-Dunaújváros) közben ugye zene, éneklés, megállok a lámpánál, közben az éneklést/vonyítást nem hagytam abba... csak utána vettem észre, hogy valószínűleg azért néztek többen furcsán, mert az ablak is le volt húzva...:-D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook