Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
:-D Csakis!
Én Február 1-én jubilálok, akkor kezdem el újra a best ofot:-)
Szia Dugozsu!
De jó, hogy Te is itt vagy! Örömmel hallom, hogy tele vagy elszántsággal és lelkesedéssel! Ez nekünk is ad egy lökést, azt hiszem! Hajrá és jöhet a tavasz!!! :-)
Lehet, hogy kell neki egy kis "pihenő", és aztán ismét hatni fog. A Sesilinél volt így, hogy nagyon sokáig stagnált, de nem adta fel és utána ismét elkezdett fogyni. Most már -60 kg körül jár!
Kitartónak és türelmesnek kell lennünk, másképp nem megy!
Szia Jucus!
Örülök, hogy ismét itt vagy köztünk!
Az a kevés, ami feljött nem vészes, le fog menni, hogy továbbra is odafigyelsz. Drukkolok, hogy elérd, amit szeretnél! :-)
Ja, és BÚÉK!
Az alga kapszulát én is szedem, és érzem, hogy jó a szervezetemnek.
A lúgosító vizet is iszom, bár nem tisztán, hanem a fehér teát, súlycsökkentő teát és extra zsírégető italmixet szoktam vele hígítani, mert én úgy jobban szeretem.
Igen, ez elég nagy csábítás lehet!
Én is ezért nem kezdtem még bele annyira komolyan, mert nálunk is volt néhány névnap, szülinap, melyre készítettem egy-két finomságot és nagyon megnehezítette volna a helyzetemet. Ez az időszak is véget ér egyszer... :-)
Igen, van az úgy, hogy nem megy, de átlendülsz majd azon a ponton, amikor valóban rá tudod szánni magad, hogy ne csábulj el más finom falatok láttán.
Én is kondizom az agyamat, mert még nem hangolódtam rá teljesen, de szerintem jó úton haladok a komoly elhatározásom felé. :-)
Fel a fejjel, menni fog az!
Tudom, szerintem is...
Remélem, hamarosan a gyakorlat is úgy megy majd ismét, mint annak idején. Már kezdek ráhangolódni! :-)
Tudod, agyban dől el minden... :-)
Szia Eszter!
BÚÉK Neked is!
Hajrá a fogyókúrához, menni fog az megint, mint annak idején, ne aggódj!
Kitartást!!! És igyál sok folyadékot, az fontos!!! :-)
Egyetértek, jól mondod Forrester!
Ő éli a saját életét, csak tudja, mi a jó neki! :-)
Igen, én is így gondolom!
Viszont láttátok már az új 90 napos Best of étrendet? A legnehezebb napot (szerdát) megváltoztatták és szénhidrátnap lett az is, hogy mindenki könnyebben kibírja. :-)
Szerintem tök jól hangzik, lehet, majd kipróbálom lúgosítás után.
Szia Linike!
Mi is vittünk a párom anyukájának zsírégető kakaós csigát és kolbászos hasét, és nagyon jól elvolt vele. A cukor is szinten maradt és az íze is tetszett neki, úgyhogy nagy sikere volt.
Még a mélyhűtőjébe is tettünk, hogy később is tudjon csemegézni! :-)
sziasztok!
Hallotatok már a keserűsó kúráról? Én ma este fogom megcsinálni!Nézzetek utána!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?