Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Igen, nekem is simán kitartott délig, és annyi vitamin meg minden volt benne, hogy felpörgetett sokkal jobban, mint a kávé.
Hát... nálam állófogadásos...:-) Tudod, be tudom gombolni, csak utána leülni, megmoccanni, levegőt venni macerás...:-)
hehe:-) ... bármikor!!!:-)
Nekem tök nyugi van a munkahelyemen, csak 700 gyerek van ott:-)
Meg ugye az ebédszünet mint fogalom is relatív...:-)
A demokrácia jegyében: már ketten vagyunk! :-) Nem mondom, hogy tömeg, mert az káromkodás:-)))
Ugye? Nekem is bejött az új szerda!:-D
Én most Best of-ozok néhány hétig, aztán szerintem én is megcsinálok min. 1 hét Villámgyorsot. Addig még kiélvezem, hogy a szerdai napokon is szénhidrátot kapunk, tök jó! :-)
Igen, abszolút munkahelyfüggő is. Nekem is könnyebben megy, ha dolgozom, mert itthon jobban elcsábulok. :-( Munka közben nincs felesleges időm, amikor eszembe jut a nassolás, csakis a szokásos időpontokat figyelem, és előveszem a dobozkámat.
Hát igen, a tápiókapudingban még én sem csalódtam sosem, azt mindig jól csinálják, nekem is nagy kedvencem. :-)
Akkor én is Veled tartok, ha nem gond! Nekem is ez a tréning van most soron, mert néha a kettő összekapcsolódik. Azt a bizonyos kapcsolót állítgatom mostanában az agyamban, és remélem, teljesen átállítódik, és ismét könnyebben megy majd a súlytartás, netán némi fogyás. Hajrá, csináljuk együtt!!! :-)
Szia Dugozsu!
Mennyit kell még leadnod? Te már nagyon jól haladsz a fogyókúráddal, ha jól gondolom. Tele vagy elszántsággal, példát vehetünk Rólad mindannyian (akinek most nem annyira megy). Várjuk az újabb képeket!
Jól bírod a Best of-ot? Ízlik Neked is? Végigcsinálod mind a 90 napon keresztül?
Hajrá, hajrá, csak ügyesen!!! :-))
Szia Eszter!
Ez tök jó hír, hogy minden rendben ment a szoptatás alatti fogyókúrád alatt... A lényeg, hogy Neked működött. Mennyit adtál le vele? A Best of-ot etted?
Szia Pillangó81!
Én is úgy tudom, hogy a Best of étrendet nem javasolják a szoptatós kismamáknak, mert a lúgosítás során felszabaduló méreganyagok (az anyatejen keresztül) károsak lehetnek a kisbabának. Az E-s (Fitt-lesz) ételeket szokták nekik ajánlani, szerintem próbáld meg Te is azokat. Ha konkrétabb kérdésed van, írj a dietetikusuknak, akinek az e-mail címét megtalálod a honlapon.
Szia! Ez most komoly? Dehát a brokkolitól és karfioltól nem lett szeles a gyerek? Te a Best of-ot alkalmaztad? Mennyit fogytál?
Szia Pillangó! Hivatalosan nem, mert nem tesztelték szoptatós anyákon, ahogy mást sem. Nekem 4 hónapos volt a gyerekem, amikor elkezdtem fgogyózni vele és 18 hós koráig szopizott. Semmi baja nem lett, annyi hatása van rá, hogy meg van veszve a zöldségekért, leginkább a brokkolit és a karfiolt szereti. Valamint mindent, ami gastroyalos dobozkában van :-)
szia!
Én úgy tudom, hogy nem
Üdv Mindenkinek! Lehet Best Of étrendet, vagy valamelyik másik étrendet alkalmazni szoptatós kismamának?
azért vagyok én még bőven.
majd lassan már rakok fel új képeket...
az a gondom, hogy oda szeretnék eljutni, hogy a lelki dolgaim, hogyléteim ne hassanak ki arra, hogy mit és mennyit eszem. mert egyszerűen nem függhet össze az agyamban a kajálás az örömszerzéssel, mert akkor visszaugrik a sok-sok kiló az hótziher. úgyhogy én most erre trenírozom magam
na, nekem most nagyot fordul az életem megint, mert egy darabig itthonról fogok dolgozni, hát nagyon remélem, hogy észnél leszek és nem hízok semmit se vissza.
most hogy írod, én is lassan már fél éve, hogy tartom a súlyomat, most vállon veregetem magam:))
Le fogsz vele fogyni hidd el és szép adagok vannak benne nekem 30kiló ment le,hajrá
Jesszusom dugozsu te már nem is vagy? 4,7 kiló az amúgy is kevéskédből,nem is látlak hahó merre vagy :-D
Én igen ettem is aznap amikor volt a tápiókapuding ,megint nem csalódtam benne :-)
Ugyan ezt mosnom én is,nekem a színekkel sosem volt bajom a spenóttal sem kiskoromban,és én is visszasírom nekem borzasztó hatásos is volt és hogy benne van az alga az sem zavart nem kell külön szedni szerintem az is jobb volt úgy bár mint mindenben a többség dönt ugyebár
Nem tudom miért de nekem pont a fordítottja talán mert egész nap ideges vagyok ,itthon ha főztem is a családnak abba sem ettem bele és nem volt nyálcsorgatás egyszerűen ment most ,hogy dolgozom em annyira,de kinek milyen a munkahelye attól is függ.
Köszönöm zsbe tudtam,hogy benned bízhatom!!! :-D
Semmiképpen ,mert számozva írva van mindenkinek kézenfekvő,mikor mit egyen és mennyit és miből :-)
Én sem az akciósat eszem nagyon megérné,de nekem is ez a tervem,hogy közben mást is beújítok majd meglátjuk,de most elég elszántnak érzem magam!
További ajánlott fórumok: