Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Igen ez így van ahogy írtad,ezt írtam én is szerintem ez nem úgymond fogyókúra hanem egy egészséges életmódra váltás amit az ember terhesség alatt amúgy is figyel,nem étkezik zsírosan sok cukorral és megterhelően,hogy a baba egészségét nézze . Ezek az ételek ilyenek az alga meg már úgyis étrendkiegészítőben kapható,nincs benne,nem tudok biztosat,de szerintem az sem csinálna amúgy rosszat!
Köszönöm! Én is neked és elképesztő vagy ezt tudd!!! :-))
köszi, ez jókor jött, hogy ezt mondtad:) máris jobban érzem magam a kilókkal toporgás közepette. egyébként igazad van, mert az nagy dolog, hogy nem tértem vissza a zabálásokhoz, szép eredménynek könyvelem el :)
5 hét alatt ez nagyon szép eredmény, gratula és kitartás:)
igazi motivációs nadrágnak hangzik :D nekem most van egy, aminek a cipzárját még fel se tudom húzni, de innen szép a győzelem:)
az én melóhelyem nyugis volt ebből a szempontból, 700 gyerek nem nyüzsgött körülöttem legalábbis :D de mégis valahogy olyan keretet adott a napnak, hogy nyugodtan tudtam a kajálást tartani.
ez jó hír, hogy nem csak én vagyok ilyen:) most veszélyes időszak következik, mert itthon leszek egy darabig, munkahelyi gubancok voltak, úgyhogy se lelkileg nem vagyok topon és túl közel van a hűtő is állandóan :D
nekem mindenképpen példaértékű, ahogy így fogy valaki, rendületlenül. én most még mindig toporgok.
hú, na, erre nem is gondoltam, akkor az előző hozzászólásomat a méregtelenítés jegyében átgondoltam:)
szia, csatlakozom az előttem szólóhoz, nem tesztelték, de szerintem nincs benne semmi más, csak amit amúgy is szokott enni az ember:) most már ugye az algát sem keverik bele a reggelibe, én max. azt hagynám ki esetleg.
Szurkolok neked nagyon!Hajrá!!!!!!
Én is ,úgyhogy egy az álomsúlyunk nekem még 6 kell a 65-ig,de már 6-tal kezdődőnek is örülnék :-)
Nagyon nagy vagy a szemünkben,csak így tovább!!!
Na akkor egy cipőben nem járunk,nálunk csak 60körüli a létszám ,de bölcsisek és sokszor a plafonra idegelnek a drágáim :-)
Én most újra elég szépen iszom örülök neki biztosan a nagy hideg miatt nem kívántam annyira bár 2litert akkor is megittam forró teákban ,de azért jobb a lúgos víz meg az aloés ital.
Újra nagy az összefogás ,kíváncsi vagyok kinek ,hogy fog sikerülni számoljunk be minél többen mennyit tudtunk leadni vele. De jesszusom figyelted mennyire megy az idő nemrég még arról beszéltünk,hogy így a bejgli meg hogyan fogunk fogyókúrázni Karácsony alatt most meg itt a nagyböjt már és mindjárt az étlapon a húsvéti fogás :-))
Igen ez a veszélye megvan én mondjuk nem lúgosítottam szoptatás alatt csak hagyományos fogyókúrát tartottam szénhidrátszegény étrenddel .
Szia!
Én 30kilót fogytam vele és nekem sem lett szeles a gyermek tőle ez sokban függ attól is jól kiböfögi-e magát a legnagyobb gyermekemet nem jól büfizettem meg és ő volt a hasfájós nem a kicsi aki alatt ettem ilyen ételeket!
Én is terhesen is fogyóztam és szoptatás mellett is és nem volt semmi rossz kihatással a babára,terhesség alatt nagyon nem ajánlják,de nagyon egészséges ételeket ettem a best of által akkor is én nem gondolom úgy,hogy szoptatás alatt már nagyobb gond lehet belőle.
Nagyon kíváncsi vagyok ,de jelezd ha raktál fel a te történeted tényleg nagyon izgi ennyit fogyni és ilyen látványosan nagyon szép voltál már múltkor is.
Nekem is van olyan napom sajna egy re többször amikor jó bő tejjel megiszom vagy 4 kávét ,mert azzal nyugtatom magam,hogy akkor jobban telik a nap és ezt a napot csak így lehet kibírni szóval napi majdnem 1liter tej sem kutya kalóriában,de próbálom magam visszafogni a kávé is nagyon savasít :-(
Én nagy sikernek tulajdonítom,mert a legtöbb ember lefogyni még csak tud,de aztán visszatér és mindent újra felszed sőt még azon is túl,büszke lehetsz magadra,hogy nem jön fel semmi. Ügyes vagy!
Szia!
Hát az az igazság, hogy nyáron én is elengedtem egy kicsit magam, úgyhogy nem lefelé, hanem felfelé ment a mérleg :(
Ezért is kezdtem bele újra.
Most 84-ről indultam, és a keddi mérlegelésnél 76.5 kg voltam. Úgyhogy még van még hátra bőven. De szépen lassan haladok lefelé, ami nagyon nagy erőt tud adni újra.
65-68 kg szeretnék lenni.
Azta Dugózsu!!!! megnéztem a képeidet, hihetetlenek az eredményeid! És nyárhoz képest mennyi ment még le? fúúú, öröm látni téged! És 5 hét alatt 7 kilo, szép eredmény! Akkor még 3 kilo és kész is vagy, elérted az álomsúlyt? (innentől már csak a megtartás jöhet? )
Szia Pillangó, bocs, hogy csak most! Szerintem gyerekfüggő, hogy ki mennyire érzékeny arra, hogy anyuka mit eszik. Azt javasolják a könyvek is, hogy ki kell próbálni és ha nem érékeny, akkor lehet mindenféle kaját enni. Én a formabontóval fogytam 4 hónap alatt 22 kilot, úgyhogy csak javasolni tudom. Mondjuk amikor én csináltam, 2010. november-2011. februárig, akkor még teljesen más étrend volt, más italokkal, algakapszulákkal, a mostaniban már semmi ilyen nincs. De attól még hatásos, most már 3 hete ezt rendelem és amikor betartom, tényleg megy le. Csak közbe közbejöttek mindenféle betegségek, így mindig melléettem kicsit, de így meg legalább nem híztam (mondjuk súlytartásnak elég drága kis módszer). Amire figyelj az az, hogy a világon semmit nem szabad mellé enni, egy almát-körtét, falat sajtot, semmit. Nagyon sokan próbáltuk itt már a gastro menüket és mindenkinek ez az általános tapasztalata. Valamint inni kell, inni kell, inni kell, napi 3-5 litert. Ezért próbálunk mindenféle italokat, mert vízből nehéz rászoktatni magadat. Nekem spec. a limonádé és a Joshi barát-tal reklámozott lúgosító tea jött be nagyon.
köszönöm szépen, aranyo vagy
Szia!
Még egy 10-est szeretnék leadni azért. És sikerülni is fog. Most tartok 5 hét után -7 kg-nál.
Igen, elég jól bírom a Best of-ot. A hétfő és a péntek egy kicsit rosszabb a többi naphoz képest, de egyáltalán nem csábulok el, mert tudom, hogy másnap már újra finomakat ehetek.
Úgy tervezem, hogy végig csinálom mind a 90 napot, ha már így belekezdtem.
Húúú, gratulálok, ez nagyon klassz eredmény! ügyes vagy!:-)
További ajánlott fórumok: