Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Áh nekem nem megy egész héten turbóztam szerdán jól bezabáltam 4x is minden mást és szombaton is ennyit a kitartásomról jövő héten újra turbó ,mert ez már nem igaz! :-(
Neked sikeresebb kitűzött célt kívánok!
Szia Eszter!
Véletlenül benéztem ide, kiváncsi voltam mi a helyzet Gastroyal fronton?!
Örülök, h "látlak" !:) Sajnálom, h visszajött a nehezen leküzdött kilókból és h most sem akar engedelmeskedni a súlyod! Nem tudom vajon mitől lehet?! Én viszonylag tartom, legkevesebb 79 voltam, most jelenleg épp 82,2 kg! Küzdök ám azér én is, nagyon oda kell figyelni, mert ripsz-ropsz felszalad. Az ünnepek meg aztán senkinek nem tettek jót! Ha van kedved majd nézz be, irok naplót! Remélem még találkozunk! Puszi!
Nalátod, a pozitív gondolkodás! legalább a te mozgásod megvan!
Nálunk is volt rá sansz, csak olyan helyes blöki ez a kis mocsok (kicsi... hm), hogy mindenki elolvad tőle.
:-) Köszi.
Hát csak azért, hogy sajnálni tudjanak mások, nem fogom rosszul érzeni magam.
:-) Igazán nincs mit! A jó barátokat ott támogatjuk, ahol csak tudjuk... :-)
Ez az új év egy új élet kezdete is lesz, mert 2011-ben lezártad egy korszakodat, és a 2012-es év új dolgokkal, új ismeretségek kialakulásával és sok-sok jóval kecsegtet! Ettől csak jó lehet az ember kedve (persze csak azé, aki ezt felismeri)! :-))
:-)
Igen, mert valahogy ahhoz vagyunk szokva, hogy ilyen helyzetben elhagyjuk magunkat és mindenki minket sajnál. Jó, hogy Te nem az átlagos kategóriába tartozol. :-)
:-)) Ez az, én is pont erre gondoltam. :-))
Előttem is peregnek a filmkockák. :-)
Igen, és idővel mi magunk is változunk picit, nemcsak alakra, de ízlésre is! :-))
Remélem, nyárra ismét rendelhető lesz az is! :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?