Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Nálam a kolléganőm most megmutatta,hogy kínai tablettával is lehet fogyni,valóban szépen lefogyott,de most leállt róla várom az eredményt hány plusz 10kiló jön rá a jo-jo miatt!
És manapság már akkor azt is mondhatjuk,hogy a kávé laktat :-)))
... és ezúton szeretnék ennek a kis közösségnek békés Karácsonyt és olyan új évet kívánni, amilyet elképzeltek magatoknak! :-)
Hogy haladsz? :-)
Nekem egész jól megy, pedig nem tisztán gastros kaját eszem, hanem némi házit is.
De tudom tartani a mértéket, mérgezést még nem kaptam, ami meg plusz, azt holnap úgy leugrálom Quimbyn, mint a sicc:-)
Úgy nézem, hogy azért, mert nem ez a megszokott, így meglepem a környezetem. Nekem most elvileg össze kéne omlani, szarul érezni magam, és még szarabbul kinézni... De ez lezárt ügy, erről szólt az évem, és végre pont van a végén, és jól érzem magam, még ha illetlenség is...:-) Sajnálom, hogyha valaki ebben a rosszat látja, de ha egyszer nem az, akkor nem fogok a kardomba dőlni.:-)De nektek meg köszönöm, sokat segítettetek:-)
Igen, én is ezt csinálom... Meg a Naaagy életmódváltás... Aha. Szóval elbeszélgettem erről néhány kollégával, így az alapozást elkezdték. Szép dolog az életmódváltás, de pontosan mit akar mire váltani? :-)
Simán! :-)
Bár minden tiszteletem a Gastroé, ilyen tételben madarat fejni:-)
Köszi:-))
Abszolút működik a dolog, ez mindig megnyugtat, hogy ha én megcsinálom, máson már nem múlik. Ettől kicsit könnyebb is. :-)
Apu hasonló megfontolásból kapott egy labradort... Mi nem tudtuk rávenni a mocorra, de Bundi nagy király az ügyben. :-) Mondjuk a kutya tengeralattjáró volt előző életében, és kötelességének érzi, hogy az embert végighúzza az összes nagyobb pocsolyán séta közben... mióta hideg van, ez még viccesebb. :-) De a mozgás tagadhatatlanul megvan.
Nagyon-nagyon köszi a biztatást! Sokat jelent.:-)
Kicsit fura, hogy a környezetem szerint sokkal szarabbul kéne lennem - úgy is kezelnek. Ez néha még vicces is.
Hát úgy a legjobb, de ha valaki bohón keveset rendel, akkor úgy jár, mint én....:-)
Te is jól csinálod...
Nekem ez most olyan élethelyzet volt, hogy még jól is esett, akkor meg minek várjak vele? :-)
Van pozitív hozadéka is, hálistennek nem tudok sokat enni, a 2 hetes kiképzésnek köszönhetően. Utólag így el-elszörnyedek régebbi karácsonyokra visszagondolva, hogy miket ettem össze.
Durvulok... Karira keveset rendeltem... fél bögre shake, fél bögre nagyon light tej (tudod, aminek messziről mutattak tehenet) 1 csepp mandulaaroma. Hmmm... ezért már érdemes fölkelni. :-)
Hát a csigáknak annyi, persze.:-)
Most új sláger van (volt) a sajtos hasé. Remélem, marad az étlapon.
Nem vészes, egy tízes környéke. Nekem még többet kéne, for előnyben van. Már ha ő úgy gondolja. :-)
Köszi a biztatást:-)
Azért az is előttem van, amikor (úgyis olyan tipikus reklámcsaj vagyok) megrázom a sörényem (most vágattam rövidre) és a csillogó fényben letolok egy tábla csokit mert megérdemlem:-))
:-DD
Annyira előttem van képileg!:-)
Egyetértek... Én is így gondolkodnék! :-)
Abszolút jól csinálod! A csokit pedig megérdemelted, mert ilyen jól bírtad! Ha meg már csak 2 kg-ról beszélünk, akkor meg pláne... :-))
:-)) Ez izgi lehetett, én is így éreztem volna... :-)
Ezek szerint meggyőzte őt a látvány, ha már rendelni is fog. Sokat kell fogynia?
:-))) De azért mindenki megúszta ép bőrrel, ugye??? :-DDD
Csak a csigák nem!!! :-))
Szerintem is! Akkor ez egy kicsit nekem is való! :-O
Mintha folyékony csokit innék, szuper!!!
Helyes, ez a beszéd! És rendeltél? :-)
Jól mondod és jól is csinálod. Nekem is így kéne, de én valószínűleg utólag fogom "rendbetenni" magam és januárban beteszek majd egy-két lúgosító, tisztító hetet, hogy megkönnyebbüljön a szervezetem attól, amivel most jól leterhelem. Sajnos az évvégi hajrában nem igazán tudtam odafigyelni, úgyhogy januárban muszáj lesz! :-O
Igen, ezt el tudom képzelni!
Én a párom anyukájára leszek kíváncsi, aki cukros, mert két ünnep között viszünk neki és a többi családtagnak kakaós csigát, kolbászos hasét és még néhány Zsírégető finomságot.
Nekem is, hetente egyre többet rendelek belőle! Még nem tudtam betelni vele!!!
Én a csokis shake-et tisztán iszom, egyszerűen nem tudok lemondani róla! Most már szinte napi szinten iszom és úgy sajnálom, amikor elfogy a napi adagom. Nagyon-nagyon fincsi!!!
Én is így tudom! Terhesség alatt nem javasolt a Zsírégető étrend, mivel ott a méreganyagok - melyek a lúgosítás során felszabadulhatnak - problémát okozhatnak, ezért inkább a Fitt-lesz kaják közül válasszon.
Csodállak, hogy így bírod és nem vagy megzakkanva! Legalábbis ez jön le a soraid hangvételéből. Csak így tovább, és a pár kg plusszal pedig ne foglalkozz, lemegy az, ha ismét oda tudsz figyelni! Most nem az a fontos!
További ajánlott fórumok: