Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Szia, köszi a beszámolót!
Én nem ismerem ezt a kezelést, hallottam már róla, de igazából eddig ilyen jellegű, hámlasztó kezelésekkel kapcsolatban nem voltak pozitív tapasztalatok errefelé.
Remélem hosszútávú lesz a hatása, majd mindenképpen tudasd velünk a benyomásaidat!
Kben az is lehet, hogy a nyúzások jótékony hatását is most aratod le, ki tudja...
Mindenesetre örülök a sikereidnek, és kívánom, hogy tartósak legyenek!
7-10 naponta 1,5 mm-es tűvel?Hát, én már teljesen össze vagyok zavarva, mert tényleg mindenki mást mond, talán valóban érdemes volna kipróbálni a sűrűbben végzett kezeléseket, tanácstalan vagyok ez ügyben...
Elárulnád a bőrdokid nevét, vagy a helyet, ahol jártál?
Ami a pecsétet illeti, ugyanerre az eljárásra kigondolt eszköz, de nem görgeted a bőrön, hanem, mint egy pecsétet belenyomkodod a bőrbe. A tűk sokkal sűrűbben helyezkednek el, így elegendő egy kb. 1 cm-es területre egy alkalommal belevájni, és így 35 tűszúrást biztosan bevittél/touché:)/!
Dermastamp-ként találsz rá, én az ebay-ról rendeltem legutóbb.
Sztem sokkal kevésbé agresszív módszer, mint a rollerezés, nem okozok vele annyi zúzódást, mint a rollerrel, nekem ez a tapasztalatom.
Közsönöm, nekem is ez a fajta van, engem összekaszabolt, annyira sűrűn helyezkednek el a tűk, hogy mire belevájnád a bőrbe teljes hosszával, közben szinte kitépi a bőrből a másik sort, neked nem ez a tapasztalatod? A tűk 2szer olyan vastagok, mint pl. az MT rolleren, vagy a pecsétemen.
Komolyan mondom nem értem, hogy ezzel hogy lehet nem széttépni a bőrt?Talán vmit rosszul csináltam...
A Vaterán 8ezer HUF-ért árulja valaki, én 5 db-ot vettem ha jól emlékszem 10 ezer HUF-ért, ez ám a haszonkulcs!:)
Szia LaciV!
7-10 naponta ideális a kozmetikus és a bőrgyógyász szerint is, sűrűbben nincs értelme.
Kezdetbe én hetente jártam, aztán nem tudtam mindíg menni időben, de max 2 héten belül meghcsinálták, így szerintem nagyjából jó volt és az 1. kezelést kivéve nem volt utána nagyon durva az arcom, másnap már alig látszódott a pirosság.
Szia FekeBali!
Előbányásztam a papírdobozát :)
540 tűs, a márkát nem tudom,nagy piros kereszt van a dobozon, a roller feje lila és a tűi gyémánt alakúak, gondolom, ezért kellemesebb ezzel a rollerezés, nem ejt akkora sebet, gyorsabban gyógyul.
Pont ilyen mint ez, [link] még a dobozról keresek fotót.
nem enged belepni a paypalbe? akkor lehet elfelejtetted a jelszot :)
Miutan regisztraltal a pp be vegig kell menni egy par ellenorzesi folyamaton, ahol leellenorzik a szamladat es a kartyadat hogy tenyleg a tied e....Levesznek egy minimalis osszeget ...Ezeken is vegig mentel?
köszönöm aranyos vagy, igen, paypallel, és regisztráltam is, de valamiért nem enged be, az emilt viszont mérgemben kitöröltem és most újra próbáltam, de semmi... bár nekem sima mezei visa kártyám van, lehet, hogy az nem jó? most jut eszembe, hogy az nem lehet a gond, hiszen addig el sem jutottam, hogy kérje a kártyát :)))))))
lehet soha nem lesz pecsétem? :((((((((
PayPal-al fizetnél, mert ahhoz külön regisztráció szükséges, és egy dombornyomott kártya, amiről utalod a pénzt a számlára?
Ha kimásolod a rendszerüzit, amit kaptál, és elküldöd priviben, vagy ide, megpróbálok segíteni!
valaki segítsen plíz... Bali tanácsára próbáltam pecsétet rendelni, de nem sikerült az eb ay-el dűlőre jutnom, ugyanis nem fogadja el a kártyámat, vagyis nem tudok a jelszavammal belépni a fizető rendszerbe és nem tudom, hogy miért :(((( van esetleg ötletetek? vagy más ötlet ahonnan rendelhetnék?
kösy a segítséget :)
Igen megkaptam a kis pecsétet a hét elején. Holnap fel is avatom. Majd beszámolok róla...
Más: Aki keresett, hogy osszam meg vele az 1 tűs készlet még ki nem bontott darabjait, az keressen ismét, mert 4 db felesleges nekem...
4 kezeles, koszi a biztatast, tenyleg jobb kedvem lett tole.:)
Bali Te vagy az aki tartja bennunk a lelket!!
Tenyleg koszonom...
Livcsykém, nehogy nekem elkeseredj, ha jól emlékszem 3 vagy 3 kezelésen vagy túl, és a saját tapasztalatom az, hogy lgbb fél évet kellett várnom, hogy egyértelműen kijelenthessem, hogy szebb a bőröm, és még most sem vagyok sehol az úton, de a hitem a nyúzásban rendületlen, mert még soha nem volt ilyen kezelhető a bőröm!
Te egy picit idősebb is vagy nálam, talán emiatt még több türelemre van szükséged, de elkeseredni nincs okod, kiváltképp, hogy pl. Brownie, akivel kb. egyidősek vagytok szinte kivirult a kb. 1 éve tartó kezeléseitől, mindenkitől csak dicséreteket zsebel be!
A bőrünk sajnos néha nagyon gyatrán tud kinézni, olyankor nem is kell annyit vizslatni, ha kipihened magad, egyből szebbnek hat majd!
Kitartás, oksa!?!
Sziasztok
Túl vagyok 3 kezelésen, és komolyan látom a javulást a bőrömön! (2mm/MaciLaci féle krém). Nekem akkor is szépen regenerálódott a bőröm, mikor a 2.-3. kezelések között csak 1 hetet hagytam ki. Eddig a copper peptid maszkot használtam utána, de most egy kozmetikus boltban vettem 3 ampullát (c vitamin, retinol, kollagén) és ezeket fogom egymás után kipróbálni. Van esetleg valakinek véleménye ampulla ügyben? Ja, és ráállok a 2 hetenkénti kezelésre...
Szia!
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat, örülök a sikereidnek!
én is vásároltam 200akárhány tűs hengert, nekem az nagyon nem jött be, agyon kaszabolt a bőröm, érdekes, hogy neked bevált!Elárulod a márkáját, megskubiznám a kicsikét!
Itt nagyon jó tapasztalatokról tud beszámolni hasi ügyben Pepe98, illetve jelenleg Dharma is ezt a területet kezeli, de Pepe az, aki lendületben tart minket e téren!
Sikeres szépülést, majd várjuk a további beszámolókat, nagyon hasznos tud lenni!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?