Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Nekem a met csak hosszan tartó barnázást csinál a mensi után, de pé-s tüneteim vannak még...nyálka, szúrkálódás, stb.
Akkor viszont, amit írt Tigrisné, abban lehet igazság. Lehet akinak előtte volt peteérése annak azt elfojtotta, akinek meg nem volt annak meg segített?
Viszont, ha ez így van akkor addíg míg szedem a gyógyszert várhatom, hogy terhes legyek? És azok aki a gyógyszer szedése mellett lettek féléven belül terhesek, azokkal mi van?
igen, 30-án vettem be az utolsót.miért??
2 év alatt sok minden történhetett odabent. Én a helyedben elmennék egy HSGre, csak nyerhetsz vele.
Figyi, ugy-e kb 2 hete nem szeded a gyógyszert? ugy-e?
A closty pont serkenti a dolgot nem leállítja lehet h van abban valami hogy a met. leállítja átmenetileg mert mondom én azóta nem veszek észre semmi tünetet középidőben se hasszúrka semmi pedig előtte volt-na már nem tudom totál belezavarodtam.
Pont ezaz h akkor az egyik nehezen átjárható volt és utána lettem terhes de nem maradt meg.Akkor azt mondta az orvos hogy most feloldották de ez visszaszűkülhet elég rövid időn belül,sőt.Mivel utána lett 2 pozitív tesztem ezért gondoltam hogy ott lehet még gond.ez már 2 éve volt.A spontán terhességet Breyer már nyáron mondta és azóta még javultam mégsem lett semmi ezért is gondoltam h lehet megint van valami bibi a petevezetőkkel.
Szerintem nem a metre gondolt, hanem a clostyra.
Met leállítja a peteérést?? Ne már, ez komoly? Én októberben kezdtem el szedni, de eddig nem vettem észre, hogy ne lenne pé-m.
Olvastam olyanról, akinek 1 év után a következő átjárthatóságinál már el volt záródva és már csak lombik jöhetett szóba neki.
Hát ez-az. Én múlt héten úgy mentem a dokimhoz, hogy ezt meg ezt kérem a kenetből. Volt egy papírkám. Nézett is, és kérdezte mit csináltam?, mit? bakker bújom a netet, hogy minél előrébb haladjunk és ne utólag kelljen rádöbbenni,, ja! ez sincs még meg, meg ez sincs meg. Ha már úgy is terpeszteni kell, akkor legyen meg minden egyszerre..
Ha már volt egyszer átjárhatósági én nem rudom mitől változna a következő alkalommal, sztem az felesleges. Eddig nem szadtél gyógyszert? Csak most fogsz?én azt mondom nálad simán benne van a pakliban egy spontant terhesség mostanaban, csak ugye a gyógyszer egy kis átmeneti időre leállítja a peteérést legalábbis ez a tapasztalat.
Jaja. Habár egyik ismerősöm úgy lett terhes, hogy egyik nap volt átjárhatósági, másnap pé, szóval neki elég necces volt, de sok szenvedés után akkor sikerült a baba.
Na, no comment. Miután a véreredményem ill. hormonképem tökéletes volt, mondta a doki, hogy minden rendben van. Visszamentem 3 hónap után, hogy de valami gond van, hisz nem vagyok még terhes. Erre: "gyere be holnap délelőtt, megcsináljuk az átjárhatóságit". Semmi kenet, semmi vizsgálat...Szerencsére minden OK, mert ugye azóta már jópárszor kellettek az ilyen eredmények a Kaáliba.
Még 4 hónapomba tellett mire rábeszéltem a páromat és a dokimat!! is, hogy írja ki neki az utalót spermogrammra. Régi "szép" idők...bakker, furcsa így visszagondolni ezekre az emlékekre.
mycoplasmát. sziasztok! :)
A pe előtt az a 10. napig lehet csak, mert ha mondjuk már a 11. napon van péd és akkor csináltatod az átjárhatóságit akkor bakker a petesejtet kimossák, aztán várhatod a gyermekáldást abban a hónapban...
Nem egyről beszélünk. Nekem 3 spatulával vettek. Egy volt ami a nézte a bacikat, gomgákat meg a hüvely savasságát, egy volt ami megmondja majd a citológiát és egy volt ami megnézi a clamydiát, ueroplasmet meg még valamit.
Húú pedig kell nekem is vettek annak idején sőt, akkor még chlamydiát is néztek.
Most azt mondták h egy évnél nem régebbi keneteredményt elfogadnak.Nekem tavaly nyáron csinálták és P1 lett.Azt mondta a nő ha pé- előtt megyek viszem a leleteket akkor ha az orvos úgy ítéli meg akkor ott meg is csinálják de előbb mindenképp akarok egy terhelést és Tűű véleményét.
Nekem múlthét szerdán vette le a doki, tegnap este meg is jött a levél tőle, hogy minden okés, semmi teendő, negatív a lelet és lehet menni átjárhatóságira. A lelet is a mellékletben van, de txt fájl így mikor megnyitom értelmezhetetlen.
Na brávó. Nekem nem vettek kenetet előtte... szerencsére nem lett semmi bajom utána. Még jó! Nahát, ez csúcs jó, hogy ilyen figyelmesek a dokik.
Ugy-e azt tudod, hogy az átjárhatósági előtt mielőtt megjön kenetet kell venni, hogy nincs-e baci vagy valamilyen fertőzés? mert ha van akkor a megfertőzi a méhet is, viszont a mensi alatt kapsz gyógyszert és a mensi utám mehetsz is..
Én is múlt pénteken küldtem, oszt nekem is szarnak a fejemre...
Csajok, én írok MM-nek, hogy mi van már... múlt pénteken küldtem a levelet, és semmi válasz :(
Nálunk toroksimogató/torokméz/legjobb testápoló néven fut... :)
A férfiak fogalmazó képessége néha túltesz rajtunk :)
Én emelném, de Nas Katika neeeem válaszolt még mindig :)
Utóvacsizni viszont nem szoktam, mert nem vagyok akkor éhes, és éjjel sem. Azt mondta a dokinő, hogy akkortól utóvacsizzak, ha éhes leszek éjjel/kora reggel.
Hol tudnék ilyen nagy dózist venni?? Mo-n lehet recept nélkül is venni ezeket?
Honnan tudod, hogy mennyit kellene szedned a D vitaminból? doki mondta?
Egyetértek Zsugával, előbb csináltass egy átjárhatóságit, hátha szerencsétek lesz megint+az IRed is kezelve van mostmár, szóval...minden megtörténhet :) Én báris nagyon szurkolok nektek, hogy természetes úton sikerüljön.
További ajánlott fórumok: