Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Jaj, szorítok neked nagyon én is. ++++++++++++
Kezem, lábam keresztben!
maga alatt..
jópár oldallal le vagyok maradva, mert ez a szextéma ami ment, az nekem most totál idegen, gondolni sem tudok rá, mert csak az jut eszembe h az ex már mással műveli:(
tegnap kimentem este extesójáékhoz, jól berúgtunk, ott is aludtam, aztán ma koradu átmentem exszülőkhöz(úgyvolt máshol találkozunk, de felhivtak h pasi ugysem lesz otthon). oylan mintha hazamennék, jó volt cicát újra simogatni, akit mostanában elhanyagol, mert alig van otthon. jóvolt kicsit bemenni szobájába, de láttam h a kis rajzolt ajándékkártyákat már levette falról, eltette polcra:(
még anno nyúztam h menjünk korizni téliszünetben, erre most vett korit és holnap megy csajjal..
anyukája kikérdezte h kiő meg miféle, ezeket elmondta de nem beszél róla amúgy, és engem sem hoz szóba.
mi most váltottunk könyvvizsgálót, és az újak jöttek júliusban körbenézni, decemberben még jobban körbenézni, és most itt vannak és szétszednek minket a kérdéseikkel mert még minden új nekik.
De van olyan srác közöttük, aki fiatalabb nálam legalább 2 évvel, most szabadulhatott a suliból :)))
Igen igen, sokan csinálják 2-3 évig csakhogy meglegyen a tapasztalatuk, utána szinte bárhová elmehetnek főkönyvelőnek, meg ugye jóval magasabb fizuért magas poziciókba..
Én is hasonlót tervezek :)
tényleg van egy pár halálian jó duma benne, ugyhogy nincs mit :D
Na akkor sec perc alatt tul lesztek rajta, aztán mennek ugyis boldogitani mást.
köszi :) (most elpirultam).
Két hétig boldogítanak minket :)
Helló!A Lidlben lehet kapni a durumkenyeret?Helyben sütött és mennyibe kerül?Már nem tudom ki írta.Köszi.
ecus biztos elküldenek vv-re mielőtt újra kapnál bogyót.Üdv. a klubban.Olvastam hogy Pco-d van,volt Neked tényleg jó volt rá az Aviva torna?
És igazából hiába nullás valami szerintem a ch-ot tekintve, ugyanúgy étkezésnek számít.
Pl én azt kérdeztem a dietetikustól, hogy a kávét, mégha tejszínnel iszom is, étkezéshez kössem, vagy lehet kettő étkezés között? Erre azt mondta, hogy jobb, ha megiszom mondjuk ebéd után rögtön, mintha utána 1 órával teszem. Na hát azóta így csinálom.
Hogy csináltad akkor?
Nekem azt mondta a dietetikus, hogy 2 óránál kevesebbet ne és többet se várjak, mint 4 óra az étkezések között.
SZóval én mostanában 8-kor eszem, 10-kor, 12.30 kb., 16.00 és 20.15 kb.
SZóval, ha megvan a 2 óra, akkor rosszat nem teszel, ezek alapján.
Kitartás Roszika, a könyvvizsgálók már csak ilyenek (na majd mikor én leszek az :P)
Remélem hamar tul lesztek a könyvvizsgálaton.
olvastam a naplódat még a régebbi bejegyzéseidet, annyira jókat kuncogok a szövegeden :D
Igen, Linessa Soft Marshallows az igazi neve. 16 darab van egy dobozban, nem az igazi nagy négercsókok. Maltit van benne édesítőnek.
A durumkocka egyébként nagyon finom, ettem is belőle vacsorára. Most vettem csak észre, hogy a frissen sült kenyereknél ott van egy cimke, amin rajta van, hogy mik az összetevők. Ebből úgy tűnt, hogy ehetjük.
Sziasztok Csajok!
Tegnap agyhalál volt a melóhelyen, a feladataimból kell listát írnom (elkészítési határidőkkel, és h kb. mennyi idő összerakni, meg egy havi tervet is). Azért kell, hogy fel tudják majd osztani a munkámat.
Illetve a könyvvizsgálók is beindultak, és bekértek a munkaidő vége előtt egy csomó anyagot, hogy hétvégén is tudjanak olvasgatni.
Bocsi, ha valakinek ez a foglalkozása, de ezek nem normálisak, egy külön állatfaj. Kora reggeltől késő estig nálunk vannak, és még hétvégén is pörögnek.
Molygó szedjed csak a bogyót :)
És pihenj sokat, az most nagyon fontos. Gyorsan összerakható kaják, tepsis étel csúcsszuper :)
Sziasztok Lányok!
Ma jártam a L..l-ben a XV. kerületben és van egy raklapnyi cukormentes négercsók. :-)
Ezenkívül találtam durumkenyeret, ez a hónap kenyere. Durumliszt a fő összetevő. Akkor ezt ehetjük?
Sziasztok!
Molygó, megy a drukk ezerrel! :) Szépen sorban babásodik a csapat, szuper! :)
Én hülye meg úgy beebédeltem, hogy még most is tele vagyok és még mellé hányingerem is van. Se uzsi, se vacsi nem lesz ma az tuti...
Olvasgatlak Benneteket.
Molygó, szorítok ám én is!!:)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?