Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
addig jó! :))
Na jóccakát, én megyek aludni, mert holnap meló van, nem is kevés. Valszeg csak telorol nap végén jutok hozzátok, hiányozni fogtok :) Páá!
Tejkaramella, Molygó: irjátok majd meg h mizu, szorítok értetek/nektek!
sütit ehetsz simán 10óraira, csak ki kell mérni :)
Tényleg, nekem is sütnöm kéne zabpelyhes kekszet megint, nagyon kívánom már :)
PCOS-em volt/van, nem tudom most hogy néz ki a petefészkem, de régebben szörnyen néztek ki. De nekem rendes ciklusom se volt, kb. negyedévente volt menzeszem... A kezelés hatására kezdett beállni, majd most szünet van 1-1,5 évre :)
Viszont a hormonjaim egészen jók voltak.
Szuperrrrrr........ :-))))
Neked csak ez van vagy más is? Úgy hallottam, hogy ritka ha nincs mellé még PCOs meg ilyesmi.?
ha megadod az email cimedet, akkor tudok küldeni diétás anyagot a holnapi nap folyamán.
A kávé iható reggel, de nem tejjel, hanem tejszínnel, és jól teszed,h pöttyel iszod. Reggelizni viszont muszáj, az a nap ugródeszkája! Az inzulin is akkor a legérzékenyebb, mert egész éjjel nem ettél.
Persze, hogy csak arra szabad gondolni!
A méretek szuperek! A hematóma latszódott volnavde ez alapján amit elmondtál a dokiról nem biztos, higy elmindta volna neked....
Drukkolok nagyon!
Sok minden lehet...lehet egy hematóma a méhben aminígy ürűl ki, így ez a legkevésbé gond, ha nincs a baba mellett. Ha igen akkor is lehet minden oké, a doki tegnap mit mondott?
Utrot emelhed jó?!
Az uh nem árt, de ez a gép rádióhullámokat bocsát ki,mez sem árt de mondjuk az én babám nem szerette mindig elkúszott előle...napi egynél azért álkj meg ha bírsz persze!
jött ki belőlem(bocsi).Jómúltkor beszéltük,akinek van ilyen mensikor,hogy mi lehet az.Méhnyálka?
A túl sok uh nem árt a babának?
Jaj drágám!! Nagyon drukkolok! Egyébként meg nyugodtan emeld 3*2 re az adagot én azt mondom, hidd el nem fogsz ártani.
Az angelsounds nagyon jó és megbízható nekem is van és pont ilyen kétségbeesett helyzetekben segített!
Drukkolok és pihenj sokat!
Csajok mindenkinek lááv <3
Keresztesildi,a baba még látszódott tegnap éjjel,szivecskeje is dobogott:-)
Roszika,2*2 Utrot kaptam,nem merem magamtól feljebb emelni...
Mosolyka,megnéztem a dobozt,dopler uh-s magzati szivhang hallgato,AngelSounds a neve.Minden hangot hallani vele ami bentrol jon,így sokat kell keresgélni.
A helyzet valtozatlan,mêg mindig ugyanúgy vérzek.Du nagyon beparaztam,mert egy tenyérnyi szövetdarabb
Jobban fog menni, de az 5-6 kg kezdetnek jó, főleg gyógyszer és mozgás nélkül.
Szerintem hogy már elkezdted a diétát nem fog annyira rosszul érinteni a gyógyszer.
Roszika! Tigrisné!
Köszi a véleményeteket!!! Nagyon jól esett, hogy segítettetek, elemezgettetek.
Igen, jelentős túlsúlyom van. Gyerekkorom óta megvan. Főleg hasi területen. Sokszor lefogytam már valamennyit, de mindig visszajött, és persze egyre több.
Kaptam diétás anyagokat, úgy pár hónapja, és valamennyire tartottam is, persze nem 100%ig.
Most, hogy megvannak a leletek, meg a gyógyszer is ki lett írva, mindenképpen komolyabban veszem. Csak diétával, sport és gyogyi nélkül csak 5-6 kiló ment le 3 hónap alatt. Most bízom benne, hogy ha komolyabban veszem az utasításokat, akkor a hármas kombótól jobban beindul a fogyás is.
Köszi mégegyszer.
Remélem napi szinten be tudok majd kapcsolódni a fórumba.
Szia,
Ezen kívül amit Roszika írt az is probléma, higy a 120 perces inzulinod lmegy a 0- ás alá. Láthatod, hogy a 60 perces inzulinod nagyon kiugrik de a szervezeted fel tudja hználni anbyira, hogy levigye nagyon a 120- as vércukodat. Nekem is ilyen volt régen igaz nem ilyen magas értékekkel. Igaz, higy nagy z inzud de mivel a szervezeted felhasználja maga a rezisztencia nem olyan nagy. Csak maguk az értékek nagyon magasak, főkeg az éhgyomri mivel,az, hogy kaja nélkül ilyen a reggeli értéked az indokolatlan.
Fogynod kell- e sokat?
Sztem egyébként ezert kaptál xr- t és nem valami mást, mert az inzud ertékid magasak de a felhasználás is megvan a szervezet részéről.
Sok sikert!
Szia,
Hát, ez nem túl jó, a 60 perces cukrod is magas már, és az inzulinszinted is durva. Szerintem ez elég erős IR, mindenképp kell rá a gyógyszer.
Az éhomi inzulin 5-ig jó, és a 120 perces max. az 5x-e lehet, tehát max. 25. Így az értékeid eléggé emelkedettek.
A diétáról kaptál már tőlünk anyagot?
Ha nem, akkor írd meg privibe a mail címedet és küldök.
A diétánál inkább a 160g CH-t helyezd előtérbe, és utána nézd a kalóriát, ugyanis ha 160 g alá mész, akkor elkezd majd tartalékolni a szervezeted, és hízni fogsz.
Túlsúlyod van? Mert a fogyás is javítja az értékeket.
Hali!
Ránéznétek akkor az értékeimre légyszíves? 53500. hozzászólás. Köszi.
Titta jár még ide?
és örülök, hogy már jól vagy!
Úgy szorítok most Nektek Csajok!!!
Pihenj is sokat! Párod jó fej! :)
Anyudat tojd most le, ne is vedd fel most ezeket!
Annak örülök, hogy nem görcsölsz, meg hogy hallod a szívhangját, szerintem az nagyon jó jel.
Mennyi utro-t kell szedned? Mert nekem napi 3*2 szemet írt elő a doki.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?