Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Igen e lvilg így van, nekm mégis az első válaszuk 1 hétbe telt...ebben igazad van! Viszont a,míg nem látták, hogy fizettél nem fognak.
Én is az istenhegyibe voltam mert bennük bízom nagyon, hajdu dr- nőnél ( de bárki jó ott) csak arra azert figyelj, hogy legalább 2 héttel hamarabb kell bejelentkezni! Elég drága volt amúgy de még aznap! megkapod az eredményt! Mi 1- rementünk, 4- re már kezünkben volt a papír és egy biológus el is magyarázza mit jelent. Nekünk az idő volt a legfontosabb a lombik miatt, nem várhattunk 1-2 hetet az eredményre.
Amúgy ahol Roszika volt sztem az is jó hely, biztos olcsóbb is csak nem tudom mennyi idő az redmény.
Az egy külön vvtel nem egy labor babus!
A dokidnak kell rá beutalót adnia vagy te elmész magánba gy halyre ahol,egy genetikus ezt megcsinálja neked...
Ha tanácsplhatok vmit, mindenképp genetikussal csináltasd meg ne a nődokival.
Nem tudom mennyi az mm- ben a tehescsomag én távkonziban oldottam meg végig.
Vigyázok nagyon!!!
Holnap szerintem egy órával korábban jövök be, így nyugisabb lesz :)
Jaj de jó! Örülök neki!
Mikormész legközelebb dokihoz?
Beértem a munkahelyemre... köszi az izgulást lányok..amióta szedem a gyógyszert jól vagyok. Nyákom van még, de éppen látszik valami szerintem ami a hüvelyfalra volt még tapadva. A közérzetem is sokkal jobb úgyhogy remélem minden marad így és akkor nem lesz baj(perszehogynemlesz).
Tejkaramellra te jössz a jóhírekkel.... :)
Sziasztok!
Sikerült bejutnom. Budafokon nem járt a buszunk, de egy kedves kis pár (nálunk laknak a lakótelepen) kocsiba szállt és a buszmegállóban összeszedtek 1-2 embert, köztük voltam. A sasadiig elvittek, és onnan már bejutottam. A II.kerben a melóhelyhez pedig gyalog felsétáltam, mert a busz nagyon ritkán és annyira tömve volt, hogy tuti megnyomták volna a hasamat. 8 helyet 3/4 9-re bent voltam... egész jó.
Babus, ne izgulj, ezek nagyon általános számok amik a neten vannak, és nem feltétlenül úgy fejlődik a baba, nekem is hol lemaradt, hol utolérte a papír szerinti idejét (pedig később fogant, szóval kisebbnek kell lennie).
Tejkaramella, Molygó híreket szeretnénk hallani rólatok!
A magzat méretei: a 10. hétre a magzat ülőmagassága (CRL) 31-39 mm . Kb. akkora, mint egy aszalt szilva.
Látod itt 3tól 4 cm-ig írja, szóval nincs nagy különbség a te 27mm-ed és a 31mm között. Nem lehet minden pontosan úgy, ahogy a nagykönyv írja. Molygó 100% tudja mikor fogant a baba, mégis korábbi dátumot mondott neki a dokija. Ilyenkor az elején még nagy ingadozások vannak. Majd a végefelé már biztos lesz minden. :) Nyugi! :)
Csak tudod nem akarom bántani az orvostudományt de hallottam már egy két olyan esetröl hogy rendben minden és még se volt de ez az én véleményem!!
Az ülö magasság a 27mm!!
De azért köszike!!
Csak meg nyugatásként akartam hogy mások is mit mondanak tudod több szem többet lát:-))) Puszi
Babus, ha a doki azt mondja, hogy minden OK akkor az biztos úgy is van. Kül. több méret van ilyen. Van a petezsák mérete és van a baba ülőmagassága (CRL-nek írják úgy tudom). Na szóval, simán lehet kb. 4 cm-es az egész mazsolád, de a baba benne 2,7 cm.
Mivel nekem még nem volt terhességem, ezt csak olvasás után tudom, de majd jönnek a tapasztalt anyukák és kijavítják ha nem jól írtam.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?