Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Az egy külön vvtel nem egy labor babus!
A dokidnak kell rá beutalót adnia vagy te elmész magánba gy halyre ahol,egy genetikus ezt megcsinálja neked...
Ha tanácsplhatok vmit, mindenképp genetikussal csináltasd meg ne a nődokival.
Nem tudom mennyi az mm- ben a tehescsomag én távkonziban oldottam meg végig.
Vigyázok nagyon!!!
Holnap szerintem egy órával korábban jövök be, így nyugisabb lesz :)
Jaj de jó! Örülök neki!
Mikormész legközelebb dokihoz?
Beértem a munkahelyemre... köszi az izgulást lányok..amióta szedem a gyógyszert jól vagyok. Nyákom van még, de éppen látszik valami szerintem ami a hüvelyfalra volt még tapadva. A közérzetem is sokkal jobb úgyhogy remélem minden marad így és akkor nem lesz baj(perszehogynemlesz).
Tejkaramellra te jössz a jóhírekkel.... :)
Sziasztok!
Sikerült bejutnom. Budafokon nem járt a buszunk, de egy kedves kis pár (nálunk laknak a lakótelepen) kocsiba szállt és a buszmegállóban összeszedtek 1-2 embert, köztük voltam. A sasadiig elvittek, és onnan már bejutottam. A II.kerben a melóhelyhez pedig gyalog felsétáltam, mert a busz nagyon ritkán és annyira tömve volt, hogy tuti megnyomták volna a hasamat. 8 helyet 3/4 9-re bent voltam... egész jó.
Babus, ne izgulj, ezek nagyon általános számok amik a neten vannak, és nem feltétlenül úgy fejlődik a baba, nekem is hol lemaradt, hol utolérte a papír szerinti idejét (pedig később fogant, szóval kisebbnek kell lennie).
Tejkaramella, Molygó híreket szeretnénk hallani rólatok!
A magzat méretei: a 10. hétre a magzat ülőmagassága (CRL) 31-39 mm . Kb. akkora, mint egy aszalt szilva.
Látod itt 3tól 4 cm-ig írja, szóval nincs nagy különbség a te 27mm-ed és a 31mm között. Nem lehet minden pontosan úgy, ahogy a nagykönyv írja. Molygó 100% tudja mikor fogant a baba, mégis korábbi dátumot mondott neki a dokija. Ilyenkor az elején még nagy ingadozások vannak. Majd a végefelé már biztos lesz minden. :) Nyugi! :)
Csak tudod nem akarom bántani az orvostudományt de hallottam már egy két olyan esetröl hogy rendben minden és még se volt de ez az én véleményem!!
Az ülö magasság a 27mm!!
De azért köszike!!
Csak meg nyugatásként akartam hogy mások is mit mondanak tudod több szem többet lát:-))) Puszi
Babus, ha a doki azt mondja, hogy minden OK akkor az biztos úgy is van. Kül. több méret van ilyen. Van a petezsák mérete és van a baba ülőmagassága (CRL-nek írják úgy tudom). Na szóval, simán lehet kb. 4 cm-es az egész mazsolád, de a baba benne 2,7 cm.
Mivel nekem még nem volt terhességem, ezt csak olvasás után tudom, de majd jönnek a tapasztalt anyukák és kijavítják ha nem jól írtam.
Eső? :S Uram ma Budaörsre megy dolgozni, akkor őt is eléri valószínű...
Ha ingyen van a bkv, lehet elmegyek 1-2 helyre vásárolni. :D 4-6 jár rendületlenül. :)
Szalma, ha már a körúton sem takarítják a havat, akkor én tényleg befogom, és nem panaszkodom.
Ma amúgy sem megyek sehova, dolgozom itthon ezerrel. Aki kimegy ilyen időben, vigyázzon magára, kocsival is, gyalog is!
Ja, itt most eső veri az ablakot.
Sziasztok!
Mosolyka, a belvárosban, a körúton sem takarítanak. Tegnap délután, este is autóztam, akkor sem volt takarítva. Azt nem is mondom, h a büdös banya házmester nem takarítja el nálunk a járdát és az udvart sem, de nehogy felmondjanak neki, h öcsém végre megkapja a kecóját... 2naponta panaszolom. Remélem a szomszéd öreglányoknak van otthon minden, nincs kedven nekik vásárolni ma.
Árubeszerzésre is holnap megyek. Semmi értelme elindulni. Én mennék, nem félek és ilyen időben tanultam vezetni, na de a többi autós... :)
Molygó, Karamella, helyzetjelentést szeretnénk.
Üdv az újaknak, láttam vagyunk, bármi van, kérdezzetek nyugodtan, én még nem olvastam vissza.
Bri, a joghurtos helyett ha tudsz, bármi is az, egyél mást, ugyanis annak nagy az inzulinválasza ritkán szabad enni nekünk.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?