Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Öcsém hivott az előbb hogy a busz feljön, de a főut (kamaraerdei) sincs letakarítva.
Amugy aki autóval menne de nem akar, ma ingyenesen lehet bkv-zni a hóra való tekintettel, most adták ki hírdetménybe.
Sziasztok!
Képzeljétek, ezen a tetű Érden semmi hótakarítás nincs az utakon. Egész éjjel szakadt, de még a fő útvonalakat SEM tisztították, a férjem 15km/h-val vitte el a gimibe a lányzót, főúton.
Nem is értettem, mert tudott dolog volt a hóesés, egész éjjel takarítani kellett volna az utakat.
Most mondta egy ismerős, hogy megvonták az ügyeleti pénzt, így csak munkaidőben takarítják az utakat, hát csessze meg a mindent szétlopó önkormányzat. És ezt meg lehet tenni.
De ha az én házam előtt seggre esik valaki, mert nincs tisztára lapátolva-söprögetve a hótól, engem büntetnek:(((
Nyugtassatok meg, felétek azért takarítják, ugye?
Szép jó reggelt! :)
A héten szabadságon vagyuk, hállelúja :)
Megyek ma MM-be 11-re, de mindjárt elindulok, mert gyalog akarok menni :) Olyan szépen szakad a hó és én imádok hóesésben mászkálni :)
Igen a hónak most én sem örülök 13 ra kell mennem vizsgázni, pénzügyes(ez nem vészes) de hogy budaörsről hogy jutok ki zuglóba az mér rejtély...
Azt se tudom a busz feljön-e a hegyre:S
faccc kivan ezzel a héttel már most
Szia,
Erről sem kell teljesen lemondani, Én most majdnem 1 hétig csokitortát ettem uzsonnára :D. És még ígyis fogytam,igaz kicsit belassult...
Csillagom, ez nagyon jó, gratulálok!
Roszika, már lassan 20. héten jársz, hogy telik az idő.
Tejkaramella, köszi, hogy leírtad ezt a szívhangos kütyüt. Hogy mik vannak mostanában, de még jó, hogy az "én időmben" (17 éve) nem volt, mert akkor hozzám nőtt volna.
Réka, hú de kényelmetlen, de ki kell vizsgáltatnod, megértem, hogy már tele a púpod, kitartás!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Reggel majd lefordultam a mérlegről, ismét fogytam picikét. Remélem nem csak víz távozott rólam.
kb az 1 hónap alatt sikerült 3-4 kg-tól megszabadulnom ha jól mér a mérlegem :))
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!
Jó éjszakát!!!!
addig jó! :))
Na jóccakát, én megyek aludni, mert holnap meló van, nem is kevés. Valszeg csak telorol nap végén jutok hozzátok, hiányozni fogtok :) Páá!
Tejkaramella, Molygó: irjátok majd meg h mizu, szorítok értetek/nektek!
sütit ehetsz simán 10óraira, csak ki kell mérni :)
Tényleg, nekem is sütnöm kéne zabpelyhes kekszet megint, nagyon kívánom már :)
PCOS-em volt/van, nem tudom most hogy néz ki a petefészkem, de régebben szörnyen néztek ki. De nekem rendes ciklusom se volt, kb. negyedévente volt menzeszem... A kezelés hatására kezdett beállni, majd most szünet van 1-1,5 évre :)
Viszont a hormonjaim egészen jók voltak.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?