Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Most, az elmúlt egy hétben legalább 4 fajtát vettem, és minimum 3 helyről.
Gőzöm sincs, hogy melyikben lehet, amúgy nem is találtam a forrást, végig néztem mindent, de csak egy lepkét találtam a polcon. Kinyírtam.
A liszteket meg bepakoltam a fagyasztóba.
Egyszer már sikerült megelőznöm az inváziót, bár egyszer meg nem... na, az katasztrofális volt.
Na, sül a kakaós süti, kíváncsi vagyok milyen lesz :)
Sajnos az édesítő ízétől, hogy múlthéten megundorodtam, még teljesen nem múlt el, de nagyon bízom benne, hogy nem fog kiérződni extrém módon... ha igen, akkor el kell gondolkoznom.
Ja, a diót egy kis diabetikus lekvárral helyettesítettem, amit megnyalintottam, és nagyon finom!
Szia,
Szalma webshopja cukorbetegponteu, fonetikusan leirva :), internetpaikaponhu, biovitaponthu....
mind szállít picpackpontra is
Noreeee! A legolcsóbb Szalmánál: www.cukorbeteg.eu
A házhozszállítás 990 ft úgy emlékszem, de majd nézd meg. Ez igazából hamar megtérül, mert én múlt héten vettem stevia dropsot, 500 ft-tal olcsóbb itt Szalmánál, mint ahogy én vettem. Úgyhogy érdemes összegyűjteni, hogy mit szeretnél és úgy megrendelni, mert a szállítási költség simán bejön.
Igaz, nagyon nem ismerem, talán ugrálós sport, ugye??
Én úgy gondolom, hogy vannak sportok, amik jobbak, vannak amik kevésbé, de a lényeg, hogy mozogjunk. Hiába lenne olyan sport a legjobb, ami nincs a városunkban, az nem jelenti azt, hogy felmentést kapok.
ha ezt tudod megoldani, és ezt szereted, akkor szerintem oké!
Én még kezdő vagyok, ezért eddig ahol megláttam valamit, azt megvettem.
De lehet kapni jó dolgokat a Müllerben, a helyi bioboltban, a DM- ben is, esetleg Auchan, Spar.
Sziasztok!
Most feltennék egy kérdést, amit már biztos hogy nagyon sokan feltettek itt, lehet hogy én is, de már nem emlékszem.:)
Szóval ki hol szokott bevásárolni, esetleg netről rendelni szoktatok e, ha igen honnét és melyik a legolcsóbb/ legkedveltebb? Vidéki lévén, érdekelne az ingyen szállításos megoldás, most sajnos nincs lehetőségen budapesten bevásárolni, egyébként a medilineban szoktam negyedévente amikor megyek fel MM-be.
Válaszotokat előre is köszönöm.:)
Nóri
Ha nagyon nem találsz, akkor viszonylag friss vérvételes papirokkal, ha meg tudod oldani, hogy egyszer fel gyere pestre orvoshoz, akkor utána már mindent tudsz intézni a dokival távkonzultációban. Lehet ha nagyon nem akarnak rendeződni a dolgok és jönni a pocaklakó akkor egyszer megéri az a 12 ezer+ utiköltség , és akkor utána 3000 ft a távkonzultáció receptet meg postán kültenek. ha van vv eredményed azt meg emailben küldöd a dokinak és reagál rá.
Csak egy javaslat .
Olyan nincs hogy nem veszi át a szerepét Babus :)
Igen tudom, hogy aggódsz ezért is írtam, Roszika példáját. Én nem babásodom annyira nem értek hozzá, de amit hallottam megírtam. szeriintem a 12. hét utána ugye már II.-ik trimeszter addigra a méhlepény már az összes szükséges funkciót ellátja a magzat táplálását illetően.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?