Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Gica!
Azt szeretném kérdezni a poharas sütivel kapcsolatban, hogy hány fokon sütöd és kb. hány percig?
Köszönöm szépen! Én jövő héten megyek vérvételre, bár csak cukrot és inzulint néznek, 2 hét múlva pedig dokihoz! Kíváncsi vagyok milyen lesz az eredmény, mert betartom a diétát, mozgok és a súlyom egy dekát sem változik. Bár mondtátok, hogy kevés lesz az egy szem XR 500 szedése a 15 kg túlsúlynál.
Az nagyon jó lesz, köszönöm szépen.
Míg reggel futottam az inzulin csak 2 volt, a terheltet ne vegyük figyelembe mert azt elb... a gyógyszer. Szóval szerintem is jó a reggeli torna.. Ha jön a jóidő újból fogok reggel futni..
Hát ez jó kérdés, erre én is szeretném tudni a választ, mert az FSH-m az egy évhez képest duplája, a TSH is már majd a duplája...
Jájjj, azta jobbulást neked.
Didtekbaba hétfőn megyek immulógóiát nézetni és majd ha készen van, megírom milyen vizsgálatot iratass ki a dokival.
Egyedül a progit tartom nagyon kevésnek.
A pajzsmiriggyel valóban nincs gond, de mint írtam a babához jobbnak tartják az 1 körüli értéket. Nekem is hasonló, mint neked, a jövőhéten megyek RR-hez és átbeszéljük az egészet. Mondjuk nálam az ATPO nagyon magas!!
És ezek szerint csak mozogsz Hajnikám, nagyon ügyi vagy, megérdemled a fejsimit...
Most már tutira megnézem jövőhéten szerdán, mert lehet nem jó számot néztem. Annyi mindent mutat az a gép...
Bizony, így van sajnos.
Velem se foglalkozott senki sem éveken át, hiába volt meg minden tünetem..:(
Úristen, most nézem telyes!!! persze tejest akartam írni. Bocsi!
Sziasztok. Nem aludtam semmit. Féltem a szàjzàrtól. Nyitogadtam egész éjjel. Tavaly volt màr bölcsi műtétem. Tudom ezt a telyes dolgot. Azt nem is írtam. Amikor adta be a szurikat megszurta véletlenül az also ajkam. Jol elkezdett vérezni. Na akkor kellett volna eljönni. Amugy pedig ez egy nagyon jo hirű doki. Bocsi a hibákért telorol vagyok. Köszöszönöm a segìtséget.
Hát akkor Cataflam. Ha nagyon durva akkor Flector, bár azt fel kell írni.
Vagy műtétek után az Apranax, csak az is vényköteles.
Ne öblögess direktbe, esetleg szopogatós fertőtlenítő. És nyitogatni, mert az izmok lemerevedhetnek.
Holnaptól mosás, finoman, a sebes oldalon puha fogkefével.
Dokid ellátott tanácsokkal? Hogy pl.tejes dolgot mot pár napig ne? És írhatott volna valami ütős gyógyit...
Én felnézek a hétvégén is, írj, ha valami gond lenne, Rékát is rendbettettük így virtuálisan a bölcsiműtét után.
Én este, nem bírnék felkelni. Így is olyan korán kelek.
Ti mikor mozogtok? Reggeli előtt írta Z. Andi, hogy a legjobb. Eddig én felkeltem jó korán emiatt. Érdemes, vagy ugyanolyan jó délelőtt is, délután is?
Jobbulást kívánok, és hogy hamar felápülj!
12.000.- fizettem a két fogért- Köszönöm a jókívánságot. Azt hiszem kemény hétvégém lesz.:-(
igen, ez a hosszúcukor, és sztem nagyon jó. lányok, ti mit gondoltok a leletemről?
Én is kb. ilyen tempóban tekerhetek, mert megnéztem, hogy 55 perc alatt 550valamennyi a kcal.
még nem tudni, hány napig leszek benn. mivel a bél is érintett, így az első székletet meg kell várni, az tuti (bocsi, te kérdezted :P). valszeg 3-4 nap még a műtét után. (múltkor már a műtét utáni 2. napon kiengedtek)
Cataflam, Algopyrin, Algoflex. Kezd fájni...
Ditke, én nem mertem írni...mindkettőt biztos nem vállaltam volna be.
Az alsók kiszámíthatatlanok.
Milyen fájdalomcsillapítód van?
Nagyon visszafogottan bűnöztem ma, de azért becsúszott egy kis édesség... de egész nap jó kislány voltam!
BioCica, a prolaktinom valószínűsíthetően az IR miatt magas. Mivel a mikroadenóma kizárva. Viszont 3 hét bromocriptin kúra utána már 90 volt. Amúgy valahol 540 körül van a felső határ, most pontosan nem tudom.
Érdekes, mert ahogy elkezdtem szedni a gyógyszer, úgy nőtt a prolaktinom is, az LH-FSH aránya eltolódott, és a TSH-m is romlott... viszont az inzulinom meg lehet javult valamennyit????
És ha mondjuk kezd hatni a gyógyszer-diéta-sport, akkor mikor várható, hogy a többi rész is visszarendeződik?
Ditkebaba, gyógyulj meg gyorsan. Van otthon valami jó, hatékony fájdalomcsillapítód? És mennyit fizettél mindezért a kóklerságért?
Aranyos vagy köszönöm. A másik oldalon nekem is műtve volt, és alsó. De az nem fájt így, mint ez a húzás. Túl akartam lenni ezen az egészen, azért vállaltam be egyszerre a kettőt. Nagyon félek, hogy mi lesz, ha kimegy az érzéstelenítő. A férjem annyira rendes, mondtam neki, hogy nagyon félek aludni, nehogy reggelre szájzáram legyen, mondta ha kell, egész éjjel tévézik velem. :-) Annyira sajnál, mert a doki nyitva hagyta az ajtót, és mindent látott, hallott, még azt is, ahogy szorítottam a széket.
Sajnálom :( jobbulást
Nekem eddig csak felsőt húztak (vésték is mind2-t) alsót nem arról nem tudok nyilatkozni...
Mihamarabbi jobbulást Ditke, éjszakára fájdalomcsillapitú hátha tudsz ugy aludni
Sajnos nem így lett, még ebben is egy nagy szerencsétlenség vagyok. Ennek nem kellett volna így fájnia!
További ajánlott fórumok: