Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Oh, köszönöm :)
Sajna sok pénzembe került, de nem bánom.
Speed fitness-szel ment le. A csajszi velem reklámozott, mármint a monogramommal és a leadott kilóimmal. Kár hogy marha drága. Most már nem engedhetem meg magamnak, mert ez az IR étrend és a dokik meg a táplálék kiegészítők szerintem alsó hangon havi plussz 20 ezer. Vagy több.
A savanyított dolgokkal vigyázni kell, ha nem házilag készíted, mert tesznek bele cukrot.
A múltkor kérdeztem meg anyumat, hogy ugyan az uborkájában van-e cukor? Majd ártatlan szemekkel nézett rám, hogy miért ne lenne? okés, akkor az éncukrom van benne? válasz: nem.
Na jó azóta azt sem eszem..
Hát igen. Csupa izom vagyok, csak rejtegetem a hájam alatt :)
Mondjuk én 18 éves koromig sportember voltam. Kár volt a negatív irányba életmódot váltani...
Csajok!
Ma láttam a neten akciós eliptikus trénert. 90 ezer helyett 55 ezer, és ingyen házhoz szállítják. És nem is gagyi minőség.
Megvegyem? Tényleg annyira jó az? Azt olvastam a legjobb kardio, és a legjobb zsírégető.
Javaslat?
Olyan könnyen magyaráz, akinek semmi baja a súlyával, mert szerencsés, és ez van a génjeiben, vagy mittudomén.
És akkor sem hízik, ha megeszik minden nap egy tábla csokit, és egy kiló tepertőt. Nem? Arra meg nem gondol senki, aki ilyan stuppagyú, hogy betegség miatt is lehet valaki bármilyen.
Hát akkor oké, mert nyomatok mindent.
Brokkoli, kelbimbó, karfiol, zöldbab, savanyú képoszta, kelkáposzta főtt kajákba.
Paradicsom, paprika, uborka, saláta félék, retek nyersen.
Ezeket mindig is szerettem. Így nem esik nehezemre.
A férjem is megeszik minden zöldséget, de csak ha van hozzá husi.
Hi Barbi :)
Ezt teljesen át tudom érezni.
Sajna a 168 cm magasságomhoz jelenleg 88 kg vagyok, egy igazi tehénke vagy viziló :)
Bár voltam már 104 vagy 106 kiló is. Csak észbe kaptam és leadtam 15 kilót kemény edzéssel és diétával. Akkor még nem tudtam a pcos-ről és az ir-ről. Nem is értem hogyan sikerült lefogynom valamennyire. De még ez a súly is ultra über gáz :(
Mit írtál a zöldségre?
Gondolom azt, hogy sokat egyek :)
:-) Most mondtam rá csúnyát....., de le nem írom. Ő meg ne egyen egy hétig..... a H.P. !!!!!!!
Nekem rendszerint azt szokták mondani (család) Hogy ha egy hétig nem eszek akkor sem fog meglátszódni..... :-)))) Aranyosak.!!!! Mondjuk az én családomban ritka ha valaki száz alatt van.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?