Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Igen a korpovitot eszem lassúnak,de a 10 g gyors menne műzlivel táskából.
HA dolgozom nem gond akkor gyümölcs vagy ilyesmi a gyors.
Hát, ebben a cerbonában nincs túl sok nekünk való....
Vegyél esetleg kekszet tízóraira mehet, teljes kiőrlésű. Pl.: korpovit, gullon diétás kekszei.
Köszi:-( azt gondoltam ha az ember rohan és nem tud enni rendes tízórait esetleg mehet 1db, semmiképpen sem napi szinten.
A Corny jobb minőségű csak Müllerben láttam eddig adatai:
maltitszirup, pörkölt gabonapehely,tejcsoki édesítőszerrel(maltit),kakaóvaj,tejpor,kukpehely,kókuszzsír,liszt/búza,rizs,kuk/,zsírszegény kak.por.
Most, hogy leírtam tényleg gyors, de jobb mint Cerbonás.
A cerbona szerintem mindenképpen gyors, ráadásul nem is a legjobb, mert finomított cucvok vannak benne.
Én nem eszem.
Köszönöm!
Akkor úgy tekintem mindkettőt, hogy nem mehet. Nem nagyon használtam eddig sem, nagyon nem fog hiányozni :)
Gratulalok Neked!
Van egy nogyogyaszati hormonvizsgalatom,meg most csutortokon lesz kesz a terheleses vervetel eredmenyem is meg a tshm.
Kell meg valami esetleg?
Mézet azért nem ehetünk, mert nagyon magas a GI-je, és nagy inzulinválaszt eredményez, főleg, hogy folyékonyabb, ezért még könnyebben szívódik fel.
De vannak mézpótló készítmények, amikkel helyettesítheted.
Szia, engem Nas Kati kezel, tavaly májusban mentem hozzá, teljesen meg vagyok vele elégedve, most kezdem a 21. terhességi hetet taposni.
Vannak már vizsgálati eredményeid? Érdemes lenne, egy-két dolgot addig megcsináltatni.
Sziasztok!
Kb egy honapja derult ki hogy pcom van.
Februarban megyek a mensmentisbe de nem Tuu doktorhoz hanem Nas Katalinhoz.
Mindeki Dr Tuu-t ajalja de hozza csak majusra lesz idopont.(nagyon szeretnenk mar babat a parommal)
Ezert jelentkeztem be Dr Nas Katalinhoz.
Tudtok rola mondani valamit?
O is hasonloan jo mint Dr Tuu?
Lányok!
Tudom, hogy már volt róla szó, de nekem még mindig nem világos.
Akkor nekünk mehet a kukoricakeményítő, illetve a kukoricadara??? Vagy a kettő ugyanaz????
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?