Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Gyors segítséget kérnék: tk tönköly, tk búzaliszt van itthon, durumliszt ami nem tk és graham
Miból csináljunk palacsintát???? OKÉ tejszínnel csinálnám, milyen arányban menjen a víz és tejszn????
Nekem is nagyon lassan termelődött a hcg
Én elmennék a helyedben orvoshoz nagyon hamar
hátha kell egy kis progipótlás
Csajok, ma is teszteltem, még mindig halvány a 2. csík, de már nem csak fénynél, hanem szabad szemmel is nagyon jól látható ennek ellenére...
Tehát egyértelmüen pozitív a tesztem :)))))
Ami nagyon idegesít, hogy elméletileg erősödnie kellene szépen, mert ugye 2 naponta megduplázódik a Hcg a szervezetben... és félek ez rosszat jelent hogy nekem csak ilyen nagyon halovány lett a tesztem már 2. alkalommal.
Mit a véleményetek erről??? Nagyon félek, és egyfolytában görcsölgetek is amint nem fekszem hanem teszek-veszek valamit és mozgok :(:(
köszi cica
Na, megkonzultálom apával a dolgot és akkor megkeressük Tűű dokit.
A távkonzi díja 3.000,- Ft.
A mensmentisponthu oldalon fent van az árlista is.
Tűű-höz elég hosszú a sor első konzira, kb. 2-3 hónap, de ezekkel az értékekkel bárkihez mész, ad Neked metet és pm. gyógyit is, aztán utána átmész Tűűhöz.
hát egyelőre szórakozni kéne, azt ha úgy alakul, akkor akármi.. srác nálam félfejjel magasabb kb,kopasz, széles vállú és régen tetszett..
ennyit tudok róla:D szarígy h egyikünk sem tudja megkuksolni a másikat:D
meg én kaja és edzésnáci vagyok, nehezen viselem ha vki nem ad magára, de mindegy, lehet megtudnám formálni:)
amitől nagyon parázom, h ne cigizzen, ugyanis attól végképp behányok.bár én úgy emlékszem, h ő nem, de van vmi más dolog amivel él(az nem zavar), és azok nagy%a szokott..
megnéztem azz oldalon az árlistát bocsi
mennxi idő hozzá bejutni?
félévente? az nem is sok
meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerül a távkonzi?
Tűű dokihoz be lehet jutni?
Ilyen magas TSH mellett aligha tudsz fogyni...
Szerintem gyere fel Pestre, itt leszel igazán csak jó kezekben. 1/2 évente kell csak jönnöd. Köztes időben lehet távkonzizni.
1képet tett fel, de azon mint vmi ovis bejelölgetett minden hírességet aki a mögöttük levő plakáton van...no comment
nem beszéltünk szóban kari óta, utolsó sms akkor ment amikor rákérdeztem h télleg összejöttek-e.
annyi h jan gratuláltam neki a jólsikerült fellépéshez és azt nemrég olvasta el.. vagy nosztalgiából végignézte üzeneteink, vagy véletlen kattintott bele, nemtom..
haverral nemtom már mikor lesz vmi, de eltelnek hetek h nem történik semmi.uyge magától meg igy már nemfog hívni vakrandizni..most barinőmnél is megcsinálta napközben amit kell, fingom sincs hogyan lehetne léprecsalni, h ne legyen eröltetett.
7végén megyünk medvehagymászni, márha lesz még kocsi és beférek, gondolom elhivná, ha srácot érdekelné a program...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?