Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Értem, hát kíváncsi vagyok, hogyha elkezdem szedni a gyógyszereket akkor fogok e többet fogyni.
Jaj, le sem merem írni, hogy mennyit kell fogynom:(
Ha nagyon szigorú vagyok magamhoz akkor 25 kg-ot(akkor leszek úgy 50-51 kg).
Azt mondták, hogy a 170 cm-es magasságomhoz Nekem 65 kg a jó, de szerintem az még sok, nem?
persze mindenképpen megvárom, hogy mit hoz még a holnap, meg a holnapután. És ha nem lesz semmi gondom csak akkor fogok emelni szombaton.
Az is lehet, hogy csak elcsaptam a hasamat tegnapelőtt a fűszeres hallal és amitt volt ez az egész.
Havi 2-3 kg teljesen jó, én is 12 hét alatt 8 kg-t fogytam most (igaz ez még sort nélkül).
Mennyit kéne fogynod?
Én brutál sullyal indultam vagyis még mindig az...
tényleg?
akkor lehet, hogy nem is lesz több még gyógyszer mellett sem? persze tudom, hogy nem tudhatod, csak gondolkodom
csak mert mintha az rémlene, hogy anno 5-6 kg-ot fogytam 1 hónap alatt, meg többet is
persze szedtem a 2x850mg metformint
Az esti gyümölcsevéshez én is hozzászólnék: több helyen olvastam és doki is mondta nem csak nekem, h SENKINEK se ajánlott délután gyümlcsöt enni, este meg szinte tilos, mert akkor már nem tudjuk megemészteni, és egész éjjel szinte erjed, rohad a gyomorban (bocs de így mondták) és a szervezet erre úgy reagál, mintha alkoholt fogyasztottunk volna, és sokaknál ezért alakul ki rossz máj érték és egyéb gondok. Mondjuk ebben sem tudok igazán hinni, pl Édesanyám minden áldott este megevett 2-3 almát, volt h lefekvés előtt, és 87 évesen ment el, jó laborértékekkel.... Ő csak egy a sok közül, aki ellenpélda, mindenesetre nagyon sokan ellenzik az esti gyümölcsevést. Nem okoskodni akarok, csak gondoltam, elmondom.
Ditke, mi van a szója-myoma párossal? Érdekelne, mert a lányomat myomával műtik, de ki is újulhat, akkor erre ügyelni fogunk!!!
Ma voltam egy vega étteremben, elutaztunk és enni akartam vmi nekem valót, köles gombóc és párolt zöldség volt, finom, nagyon aranyos a szakácsnő, sokféle képzettsége van és mondtam neki a lasagne utáni 8.9 cukrom, szerinte a tészta is bekavart, mert hiába durum, de nem tk volt.
Jó neked!Reméljük ez így is marad!
Ma jobban vagyok. Általában a déli kajálás után 1-2 órával kezdődnek a gondok, most megfigyeltem, pedig délben még nem is szedek Meforalt.
Most úgy érzem, hogy menni fog az edzés. Ma azért lightosabb edzésre gondoltam. Norbi duci tréning + talán még 20 perc elliptikus tréner.
Remélem, hogy szombat reggel már tudok gyógyszert emelni.
Lányok, Ti mennyit fogytok gyógyszer mellett?
Én holnap kapok metet meg a pajzsmirigyemre gyógyszert, de már alig várom, mert most csak havi 2 esetleg 3 kg-ot fogyok.
Igen, sajnálom Én is mert egyénként nagyon finom:(
Én mostmár csak ha sütök is durumbucit akkor csak 25 deka lisztből, amennyit apa meg Én megeszünk kb 1 nap alatt(bár még így is dobunk ki belőle).
Jobban vagy? Tudsz ma edzeni?
Képzeld, nekem semmi bajom a Meforaltól. Eddig legalábbis.
- Képzeljétek sütöttem bólyi túróst full diétásan, most sült meg, nagyon szépen néz ki, aztán kiderül, ha majd felvágom, h milyen lesz?!
Durumlisztből és eritrittel csináltam most először, tehát kétesélyes a dolog!
Ha finom lesz, megmondom, h hogyan készült! - Ha nem, akkor nem!:):)
Lányok a durumból készült kenyérrel vigyázzatok mert az enyém sosem áll el 1 napnál tovább.
Esetleg ha hűtöben tartjátok akkor még 1 napot talán kibír.
Nekem 1 nap után megsavanyodik mindig.
Nem akartalak csábítani, én most jövöheti céges ebédet rendeltem ugye ilyen konferencára hát hagy ne soroljam fel miket rendeltem össze... na annak a végére szépen megéheztem...
Viszont ReForm ciabatta szendokat is rendeltem szép számmal többieknek sem baj ha egészségeset esznek, majd szidnak ha nem izlik a maradék az enyém :D wehhe
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?