Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
én a csodálatos gyógyulásokban nem hiszek, max oylannak, akit szeméylesen, vagy innen ismerek és megbizom benne. lehet ir módon is paleozni, de 3szor oylan nehéz, mint a 2 külön..
szerintem ir-étrend sokkal megengedőbb és még használ is. ha nem muszáj én nem paleoznék, mert ott nincs elcsábulás vmi nem nekedvalóra
Egyértelmű. Én is csak a hüvelyiről beszéltem. Egyáltalán nem vagy felelőtlen, miért lennél? De megértem a másik oldalt is.
Hallod, én magamat ismerve, ha egyszer a büdös életben valaha sikerül teherbe esnem valamilyen csoda folytán, hát szerintem búrába zárom magam 9 hónapra. Az tuti, hogy én minden percét végig fogom fosni az aggódástól. :S
Hát igen...van elég bajom így is, cukor, stb...néha kicsit mindent túl is aggódok, nem csinálok még egy problémát, amin agyalhatok. Hálaistennek a férjem megért, én is megértem az ő félelmeit.
Addig meg megoldjuk másképp :)
Hajna, de-de, állítólag lidocaint is lehet, én most ultracaint kaptam, csak helyi érzéstelenítő. Jó az anyag, fél arcom még zsibbadva :D
Jucus, köszi :) Még nem próbáltam azt a fogkrémet, de ha a Vademecumhoz hasonló (azt hiszem ez is gyógynövényes?), akkor nem lesz problémám vele :)
Szalma, mert a párom fél, h nagyon belelendül, és fél, h esetleg olyat okozna, ami nem lenne jó, kicsit én is félek ettől, ismerve őt :D úgy meg aztán, h közben folyton azon agyaljunk, h vajon okozunk-e valamit, úgy szerintem semmi értelme...az tényleg nem szex lenne, csak csúnyán mondva "egy ürítés".
Óh, azt én is csíptem! Bezzeg az a sofőr még mindig dolgozik, aki nem akar visszajárót adni. Ez mondjuk volán, nem bkv. :S
Dorka, ha doki nem tiltja, akkor nem értem, miért nincs. És asszem mindannyian felelősségteljesek vagyunk, én is, bármily hihetetlen. Na, mindegy.
Moncsi, gratula! Nagyon ügyes vagy.A Parodontax egy gyógynövénykomplex, nagyon jó az ínyvérzésre, ha birod az ízét.
A terhességi ínyvérzésről már írtam valahol, nemrég-de viszonylag jól karbantartható.
Úgyhogy én egy nagy pirospontot adok most neked!!!
Nem, felül nem talált semmit ahol én éreztem a "fájást", meg ugye csak ott vérzik enyhén az ínyem fogmosáskor. Azt mondta terhesség alatt ez sűrűn előfordul, mármint a fogínygyulladás. Mondta, hogy Parodontax fogkrémet használjak.
Alul meg talált két fogamnál kezdődő lyukat. :( Egyiket betömte most, másikat hétfőn. Meg megint volt egy minimális fogkövem, azt leszedte.
Persze Ivikém, iszom rendesen, pár hónapot adok a gyógyteáknak, nézem a görbém, aztán ha nem használ, bevetem a krémet szerintem.
Mani, a savanyúság csak akkor jó, ha diabetikus, ez gondolom értelemszerű. Zölségek közül szinte mindnek alacsony a ch-ja, leírok egy párat miben mennyi van (10 dkg-ban). Hüvelyesekkel kell főleg vigyázni.
Articsóka: 10 ch/10 dkg
Bimbós kel: 6 ch/10 dkg
Brokkoli: 2 ch/10 dkg
Burgonya: 20 ch/10 dkg
Cékla: 6 ch/10 dkg
Cikória: 2 ch/10 dkg
Cukkini: 5 ch/10 dkg
Csicsóka: 4 ch/10 dkg
Fejessaláta: 2 ch/10 dkg
Fokhagyma: 26 ch/10 dkg
Karalábé: 7 ch/10 dkg
Karfiol: 4 ch/10 dkg
Káposzta (fejes, vörös): 6 ch/10 dkg
Kelkáposzta: 4 ch/10 dkg
Kínai kel: 2 ch/10 dkg
Kukorica (főzni való): 24 ch/10 dkg
Kukorica (pattogatni való): 62 ch/10 dkg
Lencse: 53 ch/10 dkg
Mangold: 3 ch/10 dkg
Padlizsán: 5 ch/10 dkg
Paradicsom: 4 ch/10 dkg
Paraj: 2 ch/10 dkg
Patisszon: 6 ch/10 dkg
Petrezselyemgyökér: 6 ch/10 dkg
Petrezselyemzöld: 10 ch/10 dkg
Póréhagyma: 6 ch/10 dkg
Rebarbara: 3 ch/10 dkg
Retek (piros): 2 ch/10 dkg
Retek (fekete): 1 ch/10 dkg
Sárgaborsó: 53 ch/10 dkg
Sárgarépa: 8 ch/10 dkg
Sóska: 2 ch/10 dkg
Spárga: 2 ch/10 dkg
Sütőtök: 16 ch/10 dkg
Szárazbab: 54 ch/10 dkg
Torma: 16 ch/10 dkg
Tök: 6 ch/10 dkg
Uborka: 2 ch/10 dkg
Vöröshagyma: 8 ch/10 dkg
Zeller: 5 ch/10 dkg
Zöldbab: 7 ch/10 dkg
Zöldborsó: 14 ch/10 dkg
Zöldpaprika: 3 ch/10 dkg
Elméletileg, ami 5 ch alatt van azt nem kell számolni se.
Hajna, köszi, túléltem :D A főorvosnál voltam, aki jobb is, mint a dokinénim volt...mellesleg helyes pasi is :D na, vakságot azért nem fogadtam :D hétfőn megyek újra :D
Szalma, hááát, néha rajtam is kitör...és ha belegondolok, h szülés után 6 hétig nem lehet, akkor ha pontosan jön a kiscsaj, akkor gyakorlatilag szeptemberben szexelhetek először:D na de valamit valakiért alapon nem olyan nehéz :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?