Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Ivi, én nem éretk ehhez, nincs kutyám, viszont egyik kedvenc műsorom a kutyanevelős.
Amit kivettem belőle, hogy pont az őrültködést kell megelőzni, tehát, ha tudod milyen szitu előzi meg az agyelborulást,már jó előre terelni kell. Általában jutalomfalattal.
Ne értsétek félre, de hasonló a hiszti kezelése is kisgyerekkorban, persze jutalomfalat nélkül.:):):)
hello csajok,
egy ideje megfigyelő vagyok már csak a fórumon :)
Inzulinnál mi a különbség a pmol -ban és az mIU-ban kapott eredmény között?
jajaja, értem!!!
és az a doki jó szted? az árait nem tudod esetleg?
Neeem. Nálunk dolgozik egy orvos akinek Zuglóban van magánrendelése. Én egy másik kerületben vagyok.
Peremkerület, nagy szakrendelő, sok fogorvossal.
Én nem vagyok orvos, az én dolgom a fogászati prevenció, fogkőleszedés, ínykezelések, helyes fogmosás tanítása.
Budapesten egyedül a mi rendelőnkben van független dentálhigiénikus, máshol ezeket fogorvosok csinálják.
Vagy magánban van még dentalhigiénia.
én a mai napig vhol támaszkodok kitöréshez, mert felborulok:D
áá klikker egy hangadó vmi, iylet kell szereznem. van egy földöntúli éles sivitó hangom, amire felkapja fejét, de udvaron, meg utcán nemszivesen alkalmazom:D amugymeg ha nem épp őrültködő 10perc van rajta, akkor figyel a nevére is simán.
hú, akkor az elsikkadt...Dorka, melyiket is írtad?
de ha te Zuglóban vagy, sztk-ban (ha jól értem), akkor én is mehetek oda XIV. kerületi lakcímkártyával? vagy igakándiból akkor te miben vagy "más", mint egy fogorvos?
Ugyan, ne kérj elnézést. Sokan nem tudják.
Hát sajnos konkrét ajánlást nem tudok,én egy szakrendelőben dolgozom területi ellátással.
De asszem Dorka írt egy rendelőt, ahol neki jó tapasztalatai voltak, ill.nálunk az egyik dokinőnek Zuglóban van magánrendelése.
Welkin hajrá, jómagam is egy jogászt tartok otthon, igaz a katonai alfajból, de szép a tartásuk és barátságosak, és elég jól idomíthatóak.
Viccet félretéve, ez lehet nem rossz, mert azért a joghoz kell agy, drukkolok neked.
énkérekelnézést, h nem vágom ezeket a különbségeket :)
akkor mit ajánlasz, hova menjek?:)))
ez nagyonjóóó:D
Molygó miaza klikkelés? én csak gépen szoktam klikkelni.
Welkin nagy franc vagy te, nekem 8szingli év alatt nem volt ennyi randim, mint neked tél óta..
beirtam, de csomót felhoz:D
én hozzászoktam, h németjuhászaim voltak eddig(12 és 15 évig) és csajok, ők elvoltak magukban, szaladgált udvaron az jólvan, labdáztunk, bejött bújt. a régi 6hetesen került ide,kicsi voltam még, nem én neveltem, a másikat meg félévesen találtuk, vki kidobta, nevelni nem kellett.eza kis nyomi meg beagle, tacsi, és még kitudja mi keverék és pasi. aludni sem tudtunk tőle, mert kizártam konyhába, de akkor meg kapart ugatott, így most bejöhet, székemben, meg a lábamnál végigalussza az éjszakát
szóval igy h itthon vagyok egész nap sincs elég energiám órákig játszani vele, nem ha még dolgoznék, mert akkor kb 1órát töltök itthon ébren. hamar megbántam h elhoztam őt, de vissza már nem adhattam, most meg már nem volna szívem megválni tőle. elöbb letörte úgy a polcot h kettérepedt a fa. jól megijedt őis, de üvöltöttem is vele. most kint ül és kussol..
Nem fogdoki vagyok, hanem dentálhigiénikus.
Welkin kolléga nyomja még a fogászatot, másodállásban, asszisztensként.Egyébként gyógytornász, és élsportoló.
Bár most mással van elfoglalva...
nagyon kis pici, mondjuk mint egy szezámmag:)
Bp-en. (én Zuglóban lakom és a Parlamentnél dolgozom, de nem akarom így leszűkíteni)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?