Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Eddig még csak segítettetek lányok, dokit és receptet is ajánlottatok.
Most megint kérdezek: kicsit elment a bizalmam a nőgyógyászomban (ciklus és pé nélküli closty kúrák és ismert pcos-el 10 év fog.gátló, a cukorterhelésre is csak azért mentem el, mert itt olvastam róla, szóval úgy érzem nem volt az igazi...) viszont a pajzsmirigyemet meg kellene nézetnem. Ha úgyis megyek vérvételre, mit érdemes még azonkívül?
Háttérinfó: soha nem menstruáltam gyógyszer nélkül, nyáron elkezdtem a diétát, kétszer megjött, aztán voltam cukorterhelésen, elkezdtem XR-t szedni és itt tartok most
Esetleg ha van még köztetek olyan, akinek nem kellene fogyni és vannak receptötletei, hogy a kcal is meglegyen és a CH is azzal szívesen cserélnék tapasztalatot (170cm-50kg)
Nem lehet sajnos, új naplót kell indítanod ha nyilvános recepteset akarsz.
Tojásmentes recepetek amúgy azért mert tojás allergiás vagy?
Kicsit elbénáztam mert a a receptes naplót nem akartam titkosan:(
Nem lehet a titkosítást feloldani???
Szia, a rizspuding receptet én is megkaphatnám?
Köszi
Örülök:)
Folyamatosan bővítem majd ,csak elő kell szednem a recepteket amit majdnem 5 éve gyüjtögetek.....na meg a képeket is pótolom majd.
Én is tarto ma diétát, nem is értem ezt a 17-ig hétig dolgot. Koraszülés lehet a vége, ha az emebr nem figyel, vagy cukros lehet és inzulinozni kell. Kinek hiányzik az?
Krémest is lehet otthon csinálni nekünk való formában. Nekem is van itthon krémes alapom, de ha meg is csinálom biztos nem eszek belőle, mivel tiszta cukor.
Egyébként a csajszika miatt állandóan kell az édes, ami a baba előtt nem volt. Így szinte mindig van valam isütő otthon. Utoljára túrós pite volt, tegnap elfogyot....
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?