Insumed diéta 2019 (beszélgetés)
Szia!
Aktuális még?
Sziasztok!
Valakinek esetleg bontatlan por van eladó?
Sziasztok!Érdeklődnék,h eladó bontatlan doboza volna-e valakinek?
Budapestiek előnyben.
Köszönöm
Sziasztok!
Bàrmilyen ízesítésű port àtveszek!
Sziasztok!
Van esetleg valakinek csokis por eladó?
Sziasztok.
Én most kezdtem november 24.én, már a zsírégető szakaszban vagyok, hát nagyon nehéz, ennyit tudok előrebocsájtani. 90 kg-ról indulok, 20 kg-ot kellene leadni de én kevesebbel is beérem. Azért adtam erre a fejem, mert nem voltak jók a labor értékeim és cukros is vagyok. Kitartást mindenkinek. Üdv. Évi
Sziasztok! Ha van bárkinek bontott vagy bontatlan por elado szívesen átveszem az ország bármely részéről.
Írj ha van bátran!
Sziasztok! A napokban olvastam erről a módszerről. Az lenne a kérdésem, hogy milyen árban vannak a porok? Az orvosi konzultáció fel van tüntetve mindenhol és jó lenne mellé tudni hamár elmennék, hogy ki tudom-e fizetni a többit...
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol:)
Szia!
Hogy lehet csatlakozni? Mi a neve pontosan?
Köszi
Sziasztok!
Ha érdekel valakit van eladó két doboz bontatlan epres porom és egy doboz bontott epres és karamelles. A bontott dobozokból csak pár kanállal hiányzik.
Sziasztok!
Most regisztráltam ide, megosztom Veletek az eddig történteket. Március 25-én kezdtem a diétát, két hét múlva mentem kontrollra, akkor -5.4 kg volt az eredmény. Nagyon örültem, aztán május 6-án mentem legközelebb, és közel -10 kg lett az eredmény, ebből -9 a zsír és sajnos közel -1 az izom. Valószínű,hogy nem ettem meg az ebédek alkalmával az előírt fehérjét, és nem mozogtam annyit.Most az egyik por fehérjével dúsított, és próbálom az ebédemet is úgy alakítani, hogy meglegyen a mennyiség. Nagyon örülök ennek az eredménynek is, hiszen másfél hónap alatt -10 kg.....ezt Én sem gondoltam volna ))))
Szia
Nekem már csak 4kilo van.. Ez is saját döntés.. Már nem kene fogynom.
De.. Kezdem érezni, rosszul vagyok..
Valószínűleg nem jól eszem az egyszeri kaját
40 kiló nem kevés, bár abból talán könnyebb leadni.
Próbálj kicsit mozogni. Amúgy tényleg jó ez a dieta
Köszönöm :)
Sajnos nagyon sokat!
Kontkrétan még kb 40 kg volna amit le kellene adnom ahhoz, hogy "jól érezzemagam" a bőrömben. :/
Ügyes vagy!!
Sokat kell leadnod??