Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Én beülti előtt megcélzom a párommal. Mindent a siker érdekében! :)
Köszönöm szépen, hogy leírtad a te tapasztalatodat.Hát bízom benne most nekünk is sikerül. Kiszámoltam még 38db-om van, azt megiszom, hogy ne menjen kárba, mert elég drága is volt, meg nem szeretem, ha ki kell valamit dobni. Pont bele fog nyúlni a stimuba, bár nem sokkal (ha márciusban kezdhetjük). A többit pedig a jó Istenre bízzuk. :)
Ja!... ÉS SZÍVBŐL GRATULÁLOK 7 HETES KISMAMA! :)
Szia koma! :) Hát én is azon szerencsések egyike vagyok, aki az inofolicnak hála teherbe esett. Nov 7-én kezdtem el inni kettesével és a 2. doboz után, jan. 14-én lett pozitív a tesztem. Azóta a 7. hétben járok :)
Am sajnálattal olvasom itt a sok negatív tapasztalatot és az igazsághoz tartozik h az első doboz után nekem is kicsit megkavarodott a menzeszem, bár nekem hosszabbodott 30-32 napról 42-re. De a kövi hónapban meg sikerült a baba :)
Megpróbáltam én is utána nézni ezeknek a tüneteknek, de sajnos nagyon kevés tapasztalat van még itt Mo-n ugye hát nem régóta kapható itt. De biztos oka van ezeknek a rövid ciklusoknak. Bár sajnos szerintem a dokik se tudnak rá magyarázatot adni és mivel ez nem gyógyszer hanem étrendkiegészítő, ők csak ajánlják, de mindenkinek szíve joga eldönteni h issza-e vagy nem.
Én csak annyit tudok mondani h a PCO-ra IR-re tuti jó és nekem ugyan egyik sincs, de alacsony progeszteron miatt soha nem volt peteérésem, és láss csodát 2 hónap után és Closty-s rásegítéssel 2 szép petém lett! :)
Az a baj h nincs jó tanács ebben a témában, mert a dokik mind ugyan azt mondják, csak egymás tapasztalataira hagyatkozhatunk, szóval mindenki döntsön belátása szerint, egy a lényeg h jöjjön a baba, inofoliccal vagy anélkül! ;)
Sziasztok! Nekem is visszaválaszolt B. Helga. Szerinte szedjem tovább az 1 inofolicot naponta és hogy az nincs bizonítva hogy az a rossz AMh-soknak rosszat csinál.
Hát ennyi..nem tudom mitévő legyek továbbra is mert megijesztett az hogy Kelemenkének megint ilyen rövid ciklust csinált. Lehet abbahagyom ma én is. A következő ciklusban lombikra megyünk én nem akarok kockáztatni, ártani mégjobban.
Szia Pieta! :)Hát ezek nagyon jó eredmények! :)
Csütörtök este megyek orvoshoz, nagyon várom már, nekem mennyire "hízott" a nyálkahártyám.
Csütörtök reggel ( 32. napon) még lesz egy terhességi tesztelésem, jaj de nagyon-nagyon örülnék egy zebra-csíkosnak! :D (Előzmény: 25. napomon volt egy fél napos vérezgetésem, előtte 5 napig barnáztam, azóta semmi: se barna, se vérzés)
Hú, lányok ne keserítsetek el, én nagyon bíztam ebben a porban... :(
Nekem closty nélkül nem igazán van peteérésem + a progi szintem is elég alacsony, szóval reménykedek benne, ha csak 1 tasakkal iszok, nem fog megkeverni és segíteni fog!! De kifaggatom az orvost, az biztos, csak jussak el hozzá!! :D
értem.
nekem nem volt gáz az inzulinommal. szedem ugyan a metet, de leginkább vállhuzogatós alapon, mert "mi mást adhatnának pcos-re?" mondjuk nincs rá panaszom, hiszen van egy gyönyörű 3évesem...
nálam semmilyen hatást nem váltott ki :D szóval így 3 hónap után úgy tűnik, mindegy, higy iszom-e :D
mindenesetre a dokim szerint szedjem, szóval szedem... mégiscsak a remény hal meg utoljára...
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?