Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Duzsika!hàt ezek szuper hírek!!! :-))))
Akkor màr csak jól kell időzíteneket éééssss.... ;-);-)
Én reggel tesztelek.ha nem szàmolom a 25. napon azt a fél napos vérezgetést,akkor holnap a 32. napon leszek... Adnà Isten hogy sikerüljön... Este doki, mindenképp megirom hogy mi meddig jutottunk 1,5 doboz Inofolic utàn! Jó éjt! Drukkolok, hogy ez a hónap legyen nektek AZ a hónap!! :-)
Esthajnal, Provence, Kinguska, Pieta, veletek beszéltük hogy várjuk az Inofolicos eredményeket!!! Nem rég jöttem a dokitól, és olyan eredményeim vannak, mint még soha életemben. :)))
14. napon vagyok, 21 mm-es domináns tüszőm van és 10 mm-es nyálkahártyám!!! Jeeeeee! :) Életemben nem volt ilyen szép tüszőm, és a nyálkahártyám még a mensi előtt közvetlen is csak 8 mm volt. Ezen felül gyerekek, az Inzulinom is nagyjából rendben van!!!! Gyakorlatilag a lelet nem is igazolja az inzulin rezisztenciát!!! Viszont a hormonokkal kicsit Bridget Jones-osan nyomtam már megint, mert ugye nem mertem megnézni előre, hogy ne parázzak a dokival való találkozásig, így csak ott derült ki, hogy a párom túl hamar ment el a leletemért, és az összes lényeges hormon még nem volt kiértékelve... :DDD Ez áll a leleten:
Lh -a mérés folyamatban
Fsh -a mérés folyamatban
Progeszteron -a mérés folyamatban
stb....
Szóval nem szóltak neki, hogy ezek még nem készültek el, és később kellene visszamenni, hanem odaadták félkészen. :D :D :D
Sziasztok, nálam se kavart be. December közepe óta iszom.
Igaz az első hónapban a prolaktinom magas lett, de máskor is volt már ilyen.
Most tökéletes lett az eredményem, a tsh-m sose volt még ilyen alacsony, a progimat meg felemelte.
Mi nagyon bízunk benne. Több mint 3 éve próbálkozunk, az első két évben nem sikerült, aztán egy spontán pozi teszt után spontán vetélés, aztán rá fél évre inszemmel sikerült, missed ab lett a vége, rá 2,5 hónapra spontán vetélés... Szóval túl vagyok már sok mindenen. De soha nem adom fel, és bízom benne, hogy az inofolic segíteni fog!!!
Drukkolok mindenkinek!
Sajnos ebben annyira nem vagyok otthon, de van itt egy oldal ami jónak tűnik:
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?