Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Szerintem minden irányú tapasztalatot meg kell, hogy osszunk a dokikkal, a szer még csak fél éve van Mo-on. Én meg fogom kérdezni Helgától, hogy konkrétan mi a hatásmechanizmusa. Nekem egyelőre jók a tapasztalataim, mert a lusta oldalam beindította és maradt a 27-28 nap.
Mellette avivázom is. Az először összekutyulta a dolgokat, felerősítette a problémáim (pl. hasfájás), de 3 hónap után meg jobb lett.
Szóval, szerintem idő kell mindennek, de én az 1,2-es AMH-mmal könnyen beszélek, ha nem lenne jó az értékem, akkor már 3 hét után az amcsi fórumokat bújnám és rohannék a dokihoz.
Lehet, hogy alacsony AMH mellet azért nem javasolják a külföldi dokik, mert ha eddig is volt PÉ, akkor minek túlturbózni a szervezetet. De ez csak egy tipp.
Lányok, szerintem akinél bezavar az Inofolic (rövidebb ciklus, erősebb vérzés vagy bármilyen panasz) az vegye fel a kapcsolatot azzal az orvossal aki ajánlotta neki és kérdezzen rá!!!
Nekem pl. a Mensmentisben ajánlották-írtam is nekik, szerintem jó ha tudják ha valakinél gond van és talán ajánlanak olyan vizsgálatot ami megnyugtató lehet, hogy a szert érdemes-e folytatni.
Én nem szeretnék egy lombikot elbukni egy olyan szer miatt, amit lehet nekem az alacsony AMH-m és az életkorom miatt nem is szabadna szednem.
Ne értsetek félre, biztos nagyon jó az Inofolic annak, akinek PCO-ja vagy IR-je van, az is esküszik rá akinek a több hónapig tartó ciklusát lerövidítette.
De mi a helyzet azokkal, akiknek van spontán peteérésük, normálisak a ciklusaik csak épp alacsony az AMH-juk mert már nem 20 évesek???
Na erre szeretnék én megnyugtató választ kapni...
Mert hogy 23 naponta menstruálok egy hétig mióta az I.F-ot szedem, az engem kétségbeejt :((
üdv. a klubban, és hajrá! :)
az én páromnak is fogom adni a Profertilt, de majd csak akkor, ha már kb. egy hónapra leszünk az inszemtől. de jó is lenne már ott tartani...
Sziasztok!
Nálunk sajna nincs még baba, de most kezdem el az inofolic-ot és a premens tabit egyszerre, ezt írta a nőgyógyász. Férj meg majd a profertil-t kezdi el...háááááthaaaa... :)
duzsika, köszi a holnapi rámgondolást! :-)
pakolok én is lassan, készülődök, mert este nem lesz időm... még ma dolgoznom kell basszus :(
Pakolás az utazásra így zajlik:
ööö Inofolic 4 tasak, ja nem, 5 tasak! Jajjj a hőmérőőőőő!!! Lenmagolajkapszula, folsav, eritritol zacskóban, jajjj mibe öntesek a kókusz tejből?! :DDD Lh tesztet vigyek vagy ne?! A párom ginsengje, vitaminok... :DDD aztán nehogy a fürdőruha itthon maradjon a nagy gyógyszeres nesszeszer összekészítésben. :P
De ez nem biztos hogy rosszul hat az Amh-ra. Csak tipp volt szerintem valakitől. VAgy hogy olvastak a lányok ilyesmit. De nem hiszem hogy így lenne, akkor azért nem ajánlgatnák ész nélkül a dokik!
Sok sikert a holnaphoz Mandella!!! Gondolunk rád!
Csajok, mi indulunk a 3 napos pihinkre. Puszi mindenkinek!
kicsit azért én emiatt az AMH-Inofolic közti összefüggés miatt elkezdtem aggódni, mert turbó módon nyomatom az Inót, de AMH-t nekem még nem mértek :(
Nekem is a nődoki javasolta az Inót, remélem, nem hagyta figyelmen kívül az esetleges rossz AMH-értéket. de miért nem küldött el AMH-vérvételre???
Igen, sok helyen olvastam a 2-t, de 2 héten belül megyek dokihoz, majd látom, hogy mit ajánl. Iszom ezt, szedek folsavat,C vitamint, e vitamint meg néha D-t is. 2 hete iszok őrölt ganoderma gombát, ami nem kimondottan a teherbeesést segíti, de nagyon sok mindenre jó. Folytassam?? Talpmasszázs, Aviva, kardio edzés és mostmár lábfürdő... :D
És mindezek mellett próbálunk nem rá görcsölni, ami néha nem megy, de igyekszünk magunkat mással lefoglani...
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?