Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

820. Panni_80 (válaszként erre: 819. - Dexi80)
2014. febr. 3. 09:46
Igazad van, de nekem az volt a tippem (csak rosszul írtam le), hogy ha egyébként van PÉ, úgy értem, hogy mondjuk van egy ciklusban 2-3 és van domináns tüsző, akkor abból felesleges 8-at csinálni, mert tovább meríti a készletet.
819. Dexi80 (válaszként erre: 818. - Panni_80)
2014. febr. 3. 09:39
De akkor még mindig áll a kérdésem, hogy ha kimerülőben vannak a tartalékok, akkor miért nem lehet ezt inni hogy turbózza egy kicsit a peteérést?? Nekem így lenne logikus...
818. Panni_80 (válaszként erre: 817. - Dexi80)
2014. febr. 3. 09:30
Az amh azt mutatja,hogy mennyi tartaléka van a p.fészeknek és a változó kor időpontját lehet jósolni belőle,ha jól tudom!
817. Dexi80
2014. febr. 3. 09:25
Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de az alacsony AMH nem azt mutatja hogy mennyire működik a petefészek? Na már most, ha ez alacsony, akkor nem nagyon működik, a nincs megfelelő peteérés és a stimuláció is nehezebben megy. Az inofolic -a leírása alapján - pedig pont a peteérést támogatja mennyiségi és minőségi oldalról is. Ha ez így van, akkor miért nem ajánlják alacsony AMH-soknak, pont nekik lenne jó, nem??!! Lehet hogy a két tasakot inkább a Pcos-oknak és az IR-eseknek kéne inni?? Összezavarodtam...
816. Panni_80 (válaszként erre: 815. - KelemenKE)
2014. febr. 3. 08:46

Szerintem minden irányú tapasztalatot meg kell, hogy osszunk a dokikkal, a szer még csak fél éve van Mo-on. Én meg fogom kérdezni Helgától, hogy konkrétan mi a hatásmechanizmusa. Nekem egyelőre jók a tapasztalataim, mert a lusta oldalam beindította és maradt a 27-28 nap.

Mellette avivázom is. Az először összekutyulta a dolgokat, felerősítette a problémáim (pl. hasfájás), de 3 hónap után meg jobb lett.

Szóval, szerintem idő kell mindennek, de én az 1,2-es AMH-mmal könnyen beszélek, ha nem lenne jó az értékem, akkor már 3 hét után az amcsi fórumokat bújnám és rohannék a dokihoz.

Lehet, hogy alacsony AMH mellet azért nem javasolják a külföldi dokik, mert ha eddig is volt PÉ, akkor minek túlturbózni a szervezetet. De ez csak egy tipp.

2014. febr. 2. 22:43

Lányok, szerintem akinél bezavar az Inofolic (rövidebb ciklus, erősebb vérzés vagy bármilyen panasz) az vegye fel a kapcsolatot azzal az orvossal aki ajánlotta neki és kérdezzen rá!!!

Nekem pl. a Mensmentisben ajánlották-írtam is nekik, szerintem jó ha tudják ha valakinél gond van és talán ajánlanak olyan vizsgálatot ami megnyugtató lehet, hogy a szert érdemes-e folytatni.

Én nem szeretnék egy lombikot elbukni egy olyan szer miatt, amit lehet nekem az alacsony AMH-m és az életkorom miatt nem is szabadna szednem.

Ne értsetek félre, biztos nagyon jó az Inofolic annak, akinek PCO-ja vagy IR-je van, az is esküszik rá akinek a több hónapig tartó ciklusát lerövidítette.

De mi a helyzet azokkal, akiknek van spontán peteérésük, normálisak a ciklusaik csak épp alacsony az AMH-juk mert már nem 20 évesek???

Na erre szeretnék én megnyugtató választ kapni...

Mert hogy 23 naponta menstruálok egy hétig mióta az I.F-ot szedem, az engem kétségbeejt :((

2014. febr. 2. 22:23
És én is én is én is!!!
813. Panni_80 (válaszként erre: 812. - Kinguskam)
2014. febr. 2. 22:12
Énisénis!!!
2014. febr. 2. 21:37
Szorítok holnap Mandella!!! :-)
811. mandella (válaszként erre: 810. - Panonimo)
2014. febr. 2. 17:30
még nem tudom, mert még sajnos nem aktuális... az andrológus adott egy kártyát, azon 5% engedmény is van, meg igen, azt hiszem, egy e-mail cím
810. panonimo (válaszként erre: 809. - Mandella)
2014. febr. 2. 17:27
na , nagyon kiváncsi vagyok erre a profertilre :) ti neten rendelitek meg?
809. mandella (válaszként erre: 808. - Panonimo)
2014. febr. 2. 17:17
nálunk alapvetően nem volt gond a páromnál, csak az orvos a végén azért megjegyezte, h ha még ennél is jobbat akarunk, akkor Profertil.
2014. febr. 2. 17:16
Nálunk férjnek rossz volt az eredménye, írt fel neki az orvos olyan homeopátiás gyogyit, ami nem javítja a mozgékonyságot, se mennyiséget. Aztán utánaolvastunk ennek a profertilnek, de még nem rendeltük meg... Remélem ez segít a bajunkon, de nekünk azt mondta az orvos,hogy ezekkel együtt próbálkozzunk még fél évig. Mondtam neki, hogy 6 év után már mindegy, ez a fél év még belefér... :S
807. mandella (válaszként erre: 806. - Panonimo)
2014. febr. 2. 17:08

üdv. a klubban, és hajrá! :)

az én páromnak is fogom adni a Profertilt, de majd csak akkor, ha már kb. egy hónapra leszünk az inszemtől. de jó is lenne már ott tartani...

2014. febr. 2. 17:07

Sziasztok!

Nálunk sajna nincs még baba, de most kezdem el az inofolic-ot és a premens tabit egyszerre, ezt írta a nőgyógyász. Férj meg majd a profertil-t kezdi el...háááááthaaaa... :)

2014. febr. 2. 16:11
Tegnap csináltam (27.napon), negatív. ..
804. Panni_80 (válaszként erre: 803. - Ábriné)
2014. febr. 2. 14:03
10es érzékeny tesztet csináltál?Mert tipikus terhes tünetek,ha eddig nem volt ilyen.A mellfeszülés még a prolaktin hormontól lehet,arra jó a barátcserje.Hajrá!
2014. febr. 2. 12:51
Sziasztok! Én még új fórumozó vagyok, és nagyon érdekel kinek milyen Inofolicos tapasztalata van. Mi 2 éve próbálkozunk babával, eddig sikertelenül.. A dokim ajánlotta az Inofolicot, több mint 2 hete iszom. A ciklusom elég változó 28-33 naposak. Ma vagyok a 28.napomon, de már napok óta fájdogál a hasam és a mellem is, ami eddig nem volt jellemző. Mellesleg "hőhullámok" jönnek rám. Nem tudom, ez vajon az Inofolic hatása..
802. Kinguskam (válaszként erre: 796. - Duzsika)
2014. febr. 2. 11:09
Jó pihit, kikapcsolódást nektek! :-)
801. mandella (válaszként erre: 797. - Duzsika)
2014. febr. 2. 10:39
:-P kb. én is így szoktam pakolni! a legfontosabbak a vitaminok mindig :)
800. Kinguskam (válaszként erre: 780. - Wicky12)
2014. febr. 2. 10:39
Szia Wicky! Jó olvasni a történetedet, erőt ad a folytatàshoz! Problémamentes vàrandóságot kívànok! Remélem hamarosan csatlakozunk Hozzád! :-):-)
799. mandella (válaszként erre: 796. - Duzsika)
2014. febr. 2. 10:38
mire visszajössz, remélhetőleg már itthon leszek :)
798. mandella (válaszként erre: 796. - Duzsika)
2014. febr. 2. 10:38

duzsika, köszi a holnapi rámgondolást! :-)

pakolok én is lassan, készülődök, mert este nem lesz időm... még ma dolgoznom kell basszus :(

797. duzsika
2014. febr. 2. 10:35

Pakolás az utazásra így zajlik:

ööö Inofolic 4 tasak, ja nem, 5 tasak! Jajjj a hőmérőőőőő!!! Lenmagolajkapszula, folsav, eritritol zacskóban, jajjj mibe öntesek a kókusz tejből?! :DDD Lh tesztet vigyek vagy ne?! A párom ginsengje, vitaminok... :DDD aztán nehogy a fürdőruha itthon maradjon a nagy gyógyszeres nesszeszer összekészítésben. :P

796. duzsika (válaszként erre: 794. - Mandella)
2014. febr. 2. 10:00

De ez nem biztos hogy rosszul hat az Amh-ra. Csak tipp volt szerintem valakitől. VAgy hogy olvastak a lányok ilyesmit. De nem hiszem hogy így lenne, akkor azért nem ajánlgatnák ész nélkül a dokik!

Sok sikert a holnaphoz Mandella!!! Gondolunk rád!

Csajok, mi indulunk a 3 napos pihinkre. Puszi mindenkinek!

795. duzsika (válaszként erre: 793. - Panni_80)
2014. febr. 2. 09:58
Komolyan??? Limondádé fahéjjal? Jól hangzik! :) tényleg ilyen hatása van?? de jó
2014. febr. 2. 09:35

kicsit azért én emiatt az AMH-Inofolic közti összefüggés miatt elkezdtem aggódni, mert turbó módon nyomatom az Inót, de AMH-t nekem még nem mértek :(

Nekem is a nődoki javasolta az Inót, remélem, nem hagyta figyelmen kívül az esetleges rossz AMH-értéket. de miért nem küldött el AMH-vérvételre???

2014. febr. 2. 09:12
duzsika,néha lehet bűnözni,de utána igyál meg egy cukormentes limonádét fahéjjal,az visszatereli az inzulint.De a néha,az tényleg néha:) Jó pihenést!
792. duzsika
2014. febr. 1. 22:38
Sziasztok! Nekem a nődoki mondta, hogy kettőt kell. MOndtam hogy eddig egyet ittam, mert a leírásban az volt. Erre mondta, hogy azért mert nehéz volt itthon engedélyeztetni a szert, és úgy könnyebb volt nekik elérni, hogy 1-et írtak a tájékoztatóban / nap. Viszont állítólag kettőt kell. Az én ciklusomnak jót tett, de nekem túl hosszú volt és alig. Most normális a ciklus napok száma, és a mennyisége is sokkal jobb lett.
791. Dexi80
2014. febr. 1. 21:29

Igen, sok helyen olvastam a 2-t, de 2 héten belül megyek dokihoz, majd látom, hogy mit ajánl. Iszom ezt, szedek folsavat,C vitamint, e vitamint meg néha D-t is. 2 hete iszok őrölt ganoderma gombát, ami nem kimondottan a teherbeesést segíti, de nagyon sok mindenre jó. Folytassam?? Talpmasszázs, Aviva, kardio edzés és mostmár lábfürdő... :D

És mindezek mellett próbálunk nem rá görcsölni, ami néha nem megy, de igyekszünk magunkat mással lefoglani...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook