Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Hát lànyok, sajnos nem szàmolhatok be csodàs gyógyulàsról...:-(
A nyàlkahàrtyàm még mindig csak 6,6 mm, a petefészkeim még mindig tele vannak tüszőkkel...
A következő lépések: Norcoluttal meghozatjuk a mensit, ezt követi majd a Clostilbegyt és a 11. nap környékén egy ultrahang.
Mindeközben cukorterheléses vérvizsgàlat. Gondolom hàtha IR...
Tovàbbra is szednem kell az Inofolicot, a Femibiont és a Maltofert...
Úgyhogy reggeltől új nap, új lehetőségek. :-) Azt mondta az orvosom, ne aggódjak, semmi olyan bajom nincs, ami ne lenne kezelhető! Úgyhogy úgy döntöttem, nem kesergek, megyek tovàbb az úton... ;-)
Ja, a mensi az első IF-os hónapban 27. napra jött meg, szóval nekem eddig ebbe nem kavart bele, most pedig a 23. napon vagyok egyenlőre...
Olvastam, hogy sokaknak bekavart a cucc, de gondolom kell ennek is egy kifutás, míg a szervezetben rendet tesz. Ezt mondták anno az Aviva tornánál is, hogy lehet, hogy néhány hónapig borul a ciklus, aztán szépen helyre zökken minden, de persze nem vagyok hozzáértő, csak úgy megjegyeztem. :)
Sziasztok!
Olvasom a fórumot, gondoltam csatlakozom, ha nem bánjátok. Dec. közepe óta iszom az IF-ot, pont a mensi első napján kezdtem el inni, egyenlőre még nem jártunk sikerrel.
Amit eddig tapasztaltam, hogy a mensi előtti pár napos barnázás elmaradt, egyből vérzés jött, ami már sztem pozitív változás. Ezen kívül a középidőt 12. nap helyett már most a második ciklusban is 15. napon éreztem, ami sztem jobb, hiszen így talán kövérebbre tudtam növeszteni a pé-t...
A mensi nekem általában 2-3 nap alatt lezajlott, ez az utóbbi még 4. napon is eléggé intenzív volt.
A bőröm szebb lett, sokkal kevesebb a pattanás, nem tudom ez most ennek, és/vagy a mandulaműtétnek köszönhető.
Amúgy én két tasakkal iszom naponta, nekem a doki ezt javasolta, mellette napi egy Merckformin XR-t szedek. Az utóbbi vv eredményem katasztrófa volt ami az inzulin értéket illeti és majd március végén várható kontroll.
Gratu annak akinek már sikerült a baba! :)
Amúgy bennem az merült fel kérdésként, hogy azt a 75 gr cukrot kell mindenkinek inni testsúlytól függetlenül és hogy nem lehetne ezt arányosítani? Nekem fura, hogy a 70 kilóssal is és az 50 kilóssal is ugyanazt a mennyiséget itatják... Szerintetek?
Ez szuper Duzsika. Tokeletes ;)
En majd ket het mulva jovok terheleses cuccal es egy eve volt utoljara, szoval izgis.
De, a 0 perc az még éhgyomri, utána kellett inni a lötyit és ezek még diéta és IF nélküliek!
Köszi Lányok a bíztatást! Máris jobb a kedvem és annak örülök, hogy maradt a 28 nap:-)
És neked nem ragaszkodtak az éhgyomihoz? Nekem úgy kellett. Igen, én a glükózt ittam. De előtte ugye néztem ujjból éhgyomi cukrot, és csak akkor terhelnek meg vele, ha az jó. Leírom majd este az Inofolicos értékeimet a terhelésnél. Csak most rohannom kell, késésben vagyok.
Kíváncsi leszek a márciusi értékeidre. Mert azok lesznek csak Inofolicosak ugye?
Ja, hogy meg is jött. :( Sajnálom.
De tudod, még nincs tavaszi virágzás, mi meg arra várunk! :)
Ien, a 28. napon vagyok és reggel jött is a nemvárt, úgyhogy nem kell tesztelnem.
Nekem 3 pontos volt az inzulinom, megvannak az eredmények és márciusban lesz kontroll.
0' 5,4
60' 54,2
120' 59,1.
Hozzáteszem hogy a vizsgálat előtt a reggelim 6-kor egy jóféle tejeskávé volt...mostmár jókislány vagyok és lassú felsz. CH a reggeli:-)
A kontrollnál mindenki a 75g cukrot itta, lányok? Én hallottam olyanról, hogy a diéta mellett engedték, hogy a saját reggelijét egye meg a 0'-es után, mert túl sok lenne a 75g cukor.
Duzsika!
Igen, igen, ezt a két opciót mantràztam én is munkàba jövet! ;-) :-)
Reméljük a hormon eredményeid is legalàbb annyival jobb lett, mint a nyàlkahàrtya méreted! :-)
Panni! Fel a fejjel, megyünk tovàbb!!!
Csak a pozitív gondolkodàs, mert tudod : a gondolatnak teremtő ereje van!!:-)
Szia Panni! :)
Mármint most vagy a 28. napodon? És negatív lett a teszted, amiatt vagy ki? :(
Ahogy írtad is korábban,hogy nálad is milyen jót tett az Inofolic, rendben lesz minden! Együtt tesztelünk majd a jácintok mellett! ;)
Az Ir értékeidet neked 5 pontossal nézték? Vagy 3 pontossal? Neked azok megvannak?
Szuper hírek! Drukkolok a jácintokkal jövő két csíknak:-)
Nálam elmarad a teszt, 28 nap maradt, kocsiban kiborulás megvolt...lassan visszajön a + gondolkodás is!
Szia Peni! Nagyon kíváncsi vagyok, de legkorábban holnap tudok érte elmenni. Ma továbbképzésen vagyok, és este 8-ig meló, aztán ma még céloznunk is kéne.. :D ;) Illetve nem tudom hogy mikor van leletkiadás, mert nem úgy van ám csak hogy bármikor mehet az ember. De amint megszereztem a "tekercset" :D leírom mi a helyzet.
Ja, és hát gyerekek még egy lényeges info, eltűnt az előző havi cisztám a bal oldalamról :)) Mondjuk ez már inkább a Duphaston és az agykontroll folyománya, de akkoriiiissss! :)
Kinga, nagyon várom a híreket a nődoki után!!!
Sajnálom a negatív tesztet, de az is lehet hogy csak még korai. Doki után okosabb leszel! Ha más nem lesz, legalább olyan jó kis hízott eredményeket kívánok Neked mint magamnak!!! :)
Duzsika! Ez nagyon jó hír! Az el nem készült labor eredményért mikor mehettek? Most már csak kíváncsi vagy rá, nem? :)
Szépen lassan csak beindul mindenkinél a helyes működés!
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?