Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Én is megosztom veletek Inofolicos tapasztalatomat.
Hozzáteszem, hogy nem 2 hete iszom, hanem szeptember közepe óta, tehát lassan 5 hónapja napi két tasakkal. Egyébként a tanulmányokban 3 hónapos folyamatos nap 2x-i adag után vizsgálták az eredményeket, tehát azt hiszem két hetes szedés után nem szabad következtetéseket levonni. Azt egyébként más oldalakon is olvastam, hogy közvetlenül lombik előtt nem érdemes új szert kipróbálni, mert bekavarhat.
Szóval tapasztalat: az Inofolic nem volt képes a PCOS-emet rendbe tenni, az LH értékem nem csökkent le ez idő alatt, nem volt tőle ovulációm stb. Viszont az előző lombikomhoz képest, ami október elején volt (akkor nem értek meg rendesen a tüszők a 15. napra sem), most a 13. napon már leszívás volt és 17 petesejtet szívtak le, melyből 12 megtermékenyült és 5 vagy 6 db eljutott az 5. napig, melyből kettőt beültettek. Most várom, hogy mi lesz az eredménye.
A két lombikkezelést nem lehet teljesen összehasonlítani, mert más volt a protokoll, de az biztos, hogy első alkalommal több FSH hormont kaptam, mint most, és mégis jobb eredménye lett ennek.
A méhnyálkahártyám beültetéskor 10mm-es volt, tehát teljesen ideális, bár nekem ezzel nem volt soha problémám. (de nem növesztette túl)
Terheléses cukorvizsgálaton nem voltam mióta szedem, mert az előző lombik bekavart volna az eredménybe, tehát erről nem tudok írni.
Nálam az Inofolic nem volt csodaszer, nem hozta rendbe a betegségemet (amire a MET se volt képes), de úgy érzem hozzájárult ahhoz, hogy ilyen szép számban lettek egészséges, szépen osztódó embrióink. Drukkoljatok, hogy erősen kapaszkodjanak! :)
Igaz, hogy csak 2 hete iszom az Inofolicot de az éhgyomri inzulinomat tekintve semmi javulást nem hozott, de egy hét viszont meg elég volt ahhoz, hogy a ciklusomba bekavarjon, azaz 19 napra meghozza a vérzést. Még megvárom a lombikos dokim válasz levelét de biztosan abbahagyom mától, hiszen ő nem is volt az Inofolic mellett.. Hát, úgy néz ki, nekem ez (sem ) használ.
Aki elégedett vele, szedje továbbra is, nem nekik szánom ezt a levelet, hanem azoknak akiknek hasonlóan nem jön be a szer. Nem vagyunk egyformák. Bárcsak segített volna rajtam is, én annyira de annyira bíztam benne!!!!
Helyes, remenykedni kell az tuti. Peni, remelem, hogy a sok minden egyutt jo hatassal lesz az inzulonodra es igy a hormonokra is. Nekem novemberben az
fsh: 6.3 az LH 10.5 most pedig az fsh: 5.8 az LH:8.1
Mindketszer a harmadik napon. En mar ezt is pozitiv valtozasnak itelem meg. A kovetkezo dolog, ami engem is erdekel, hogy milyen hatassal van a nyalkahartyamra. Ez ket het mulva kiderul. Remelem vastagitja.
Sajnos nem írtam fordítva :(
Az ösztradiolom pedig baromi sok volt...Nem értjük...és ez már jó érték, mert kezdetekben egyik hormonom sem volt a tartományban.
Nekem is magas az inzulinom (már 6 éve ezzel a problémával járok dokihoz), kezdetben elég volt a diéta, most már merckformin is és most az inofolic. Mellette tornázom. Kettőre én sem akarom növelni az adagot, eddig nekem hátrányom nem származott belőle.
Amúgy utána néztem, utolsó leletem a 8. napon készült.
LH 8,36 U/L, FSH 4,37 U/L
Panni, erdemes reggel csinalni inkabb, vagyis hajnalban elso pisibol.
Peni, nekem csokkenie kellett es picit csokkent is. Mit jelent hogy alacsony? 3. napon mennyi? es hozza az fsh? Szerintem eleg keves nonek pont azonos az arany fsh/lh ugyben... Kicsit tul van ez spilazva, de megkerdem a dokitol, nemsokara megyek.
Sziasztok! Kicsit megijedtem, hogy ennyi embernek többet árt a cucc, mint használ...Én még várok, mert csak egy hónapja iszom. Amikor megjött kevesebb volt mennyiségre, de időben jött és nekem az eddigi 7 napról 5 napra csökkent. Azt hiszem ez a hónap már mérvadó lesz, de remélem nem kavar be, sok reményt fűztem hozzá, ugyanis a mettel megálltak az értékeim (peteérés van, magas a prog., nekem az LH értéknek kell javulnia)
Ezen a héten ha jól emlékszem többen mentek vérvételre, jelentkezzetek ám az eredménnyel! :)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?