Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

760. duzsika (válaszként erre: 756. - Dexi80)
2014. jan. 31. 10:20

Szia Dexi! Sok itt a 80-as születésű úgy érzem ;)

Az Inofolicból napi két tasakkal igyál, reggel és este!

Esthajnal féle lábvizezés nekem nagyon bejött, próbáld ki. Elsőre lesz csak fura.

759. duzsika (válaszként erre: 754. - Kinguskam)
2014. jan. 31. 10:17

Ááááá, ilyen nincs hogy ne parázz rá!!! Aki ilyen ökörségeket beszél, annak elsőre összejött. :D Persze alapvetően amennyire lehet muszáj kiegyensúlyozottnak maradni, és a körülményekhez képest optimistának lenni. De van amikor az ember igenis a béka segge alá kerül. Aztán persze felállsz, megrázod magad, marha pozitív leszel, de lehet hogy pár hét és megint bömbölsz. :P Ez már csak egy ilyen buli ;) Nem hiszem hogy bárki itt közülünk ilyen hülyesét mondana, hogy "ne parázz,engedd el, jön ha jönni akar" meg ilyenek... :DDD Ezt biztos a "Becsúszott a baba, mit csináljak?!" fórumban mondhatják. :DDD

Ja, és hát és igen. A párkapcsolat is ilyen szitu.

758. duzsika (válaszként erre: 753. - Kinguskam)
2014. jan. 31. 10:12

Azért is kérdeztem a barnázást, hogy nem beágyazódásos vérzés-e. Lehet hogy kitolódott a peteérésed és akkor már nem csináltál Lh tesztet?!

Sosem lehet tudni! ;) Bár a teszt az kötelező protokoll náluk. Nekem mikor megtalálta a cisztát az Uh-n, és tudtuk hogy azért nincs mensi, utána mégis csináltatott velem ott helyben a rendelőben egy terhességi tesztet. Mondtam hogy tegnap is csináltam és negatív, de azt mondta, hogy kötelező protokoll. Szerintem az ő védelmükre. Aztán sosem lehet tudni! Még mensi alatt is esnek teherbe. :)

757. duzsika (válaszként erre: 752. - Youlcsi)
2014. jan. 31. 10:07
És semmi nagyobb ciszta ami miatt elmaradhatott? Mit mondott, ilyen mitől maradt el? Progi hiány?
756. Dexi80
2014. jan. 31. 10:06

Sziasztok lányok!

Pár napja olvasgatlak már benneteket, mert annyi hasznos dolgot írtok, ami - úgy érzem - nekem is segíthet. Rákérdeztem az orvosmnál az Inofolicra és határozottan ajánlotta a szedését, úh. tegnap már meg is ittam az első tasakkal. Nagy bizadalmam van benne, mert más oldalakon is nagyon jókat írnak róla. A másik téma aminek nagyon örülök, hogy beszéltetek itt róla, az a hideg-láb. Teljes mértékben magamra ismerek. Állandóan hidegek a kezeim-lábaim, sőt a talpmasszőr minden 2. alkalommal megkérdezi, hogy már megint mit csináltam, mert érzi a gyulladást, felfázást...Semmit! Ezek szerint ez okozza. Soha nem vagyok mezítláb, mindig rendesen felöltözködök és mégis... Elkezdem én is a lábmelegítést!

Egyébként 1,5 éve próbálkozunk, papír szerint rendben vagyunk mindketten, de jövő hónapban megyek vérvételre mert már régen voltam.

Majd írok ha érzek valami változást az Inofolic-kal kapcsolatban. Remélem mindenkinek meghozza a várva-várt eredményt! Üdv., Dexi

755. Panni_80 (válaszként erre: 754. - Kinguskam)
2014. jan. 31. 10:06
Na ja, ez a "ne parázz rá" dolog...ahogy azt a Móricka elképzeli...mint amikor nincs párod és a "jön majd, ha jönnie kell, csak ne gondolj rá" tipusú megjegyzések. Mondjuk, a végén tényleg jött és megérte várni rá:-)
754. Kinguskam (válaszként erre: 751. - Duzsika)
2014. jan. 31. 09:49

Igen, igen, lehet túlsàgosan sokat foglalkozunk, tervezünk a mensinkkel...

Én annyiszor meghallom h ne feszüljek rà annyira, de ezt olyan könnyű mondani... Amikor mint pl Neked is az étkezésedtől elkezdve minden akörül forog, hogy optimàlis ködnyezetet teremts magadban a gyermek vàllalàshoz. És mindeközben próbàlj meg ne sokat gondolno rà! :-D

Duphastonhoz nem értek, ahhoz sajnos nem tudok hozzàszólni.. :-(

753. Kinguskam (válaszként erre: 750. - Duzsika)
2014. jan. 31. 09:37

Nem bírtam délutànig vàrni és felhívtam az orvost. Holnap reggel csinàlnom kell egy terhességi tesztet ( technikailag nem értem a lényegét, hiszen igencsak úgy tűnik, hogy nem volt ovulàcióm és amúgy is csinàltam kb. màsfél hete terhességi tesztet, mert jól kifundàltam h bizti amiatt nincs peteérésem, mert terhes vagyok.. :-D persze negatív lett)

Szóval holnap hívnom kell az orvost, mit mutatott a teszt. Ha negatív, akkor azt mondta h kezdhetem vasàrnap a Clostilt. Szerintem ez a verzió lesz.

752. youlcsi (válaszként erre: 751. - Duzsika)
2014. jan. 31. 09:23
ja, voltam múlt héten. viszonylag normál petefészkek, vastag (már-már kórosan vastag) nyálkahártya, norcolut, closti.
751. duzsika (válaszként erre: 749. - Youlcsi)
2014. jan. 31. 08:13

Na lányok! Akkor itt tényleg ücsörög egy Murphy köztünk... :DDD Tényleg mindenkivel akkor viccel a ciklusa, mikor nagyon fontos lenne hogy igazodjon!

Én januárban végre megkaptam az új beutalókat hormonra, terhelésre... Oltárira vártam a mensim, hogy ugye az 5. napján mehessek... Erre pont kimaradt. :DDD Mint kiderült egy ciszta miatt. Szóval egyből Duphastont kaptam, és csúszott az egész vizsgálat is. Viszont most hogy így írom, fel is merült bennem a kérdés, hogy egy héttel a hormonlabor előtt ha Duphastont szedtem, az nem húzza el a hormonokat valamilyen irányba? Reális lesz így a vizsgálat eredménye? Vagy max. csak a progi lehet "nem saját" eredmény? Vagy kiürült addigra a gyógyszer?

Youlcsi, átérzem a 2 hetes parádat. Végül mentél a dokihoz?

750. duzsika (válaszként erre: 748. - Kinguskam)
2014. jan. 31. 08:07
Drukkolunk neked hogy megkezdhesd a kúrát! Várjuk a fejleményeket! :)
749. youlcsi
2014. jan. 31. 07:58

sziasztok!

azon kicsit én is parázok, hogy véletlen esetleg megjön, még mielőtt elkezdeném a norcolutot... szóval reménykedem, hogy ha eddig nem, akkor most már még 2 hetet kibír. bő 2 hetet. 17-én kellene kezdenem a norcolutot, hogy minden jó legyen.

54. napon vagyok most.

748. Kinguskam (válaszként erre: 745. - Duzsika)
2014. jan. 31. 06:52

Meleg làbas szép jó reggelt! :-)

A ma reggeli àllàs szerint még mindig nincs mensi.de mint ahogy Provemce-nek is írtam, ma mindenképp vàltok pàr szót az orvosommal, nehogy úgy jàrjak, mint a baràtnőd: lemaradjunk. Szóval délutàn màr okosabb leszek! ;-)

747. Kinguskam (válaszként erre: 744. - 55c0be1206)
2014. jan. 31. 06:45

Szió Provence!ma mindenképp felhívom az orvosom, aztàn meglàtom mit mond: megultrahangoz-e vagy kezdjem el vasàrnap a gyógyszert, mint ahogy meg is volt beszélve..

Tudod a vàrakozàssal "csak" annyi a bajom h akkor lehet h egy az egybe lemaradunk erről a hónapról.

Húha, de nem egyszerű egy egyébként céltudatos emberként elfogadni, hogy igenos van olyan dolog, amit nagy szàzalékban nem mi irànyítunk! :-)

746. duzsika (válaszként erre: 744. - 55c0be1206)
2014. jan. 30. 23:21
Szerintem is kimaradt a tüszőrepedés. Egyébként simán az idegeskedéstől is lehet. Tényleg az a legrosszabb, hogy mindig akkor van valami, mikor az ember már majdnem sínen van. :/
745. duzsika (válaszként erre: 743. - Kinguskam)
2014. jan. 30. 23:18

Értem. Pont ugyanez van a barátnőmmel, akik szintén próbálkoznak a párjával. Épp most kezdené szedni az első adag Clostyját, erre megjött neki 25 napra, olyan váratlanul, hogy pont nem jutott el a receptért a dokihoz, így most egy hónapot csúsznak, és eléggé rosszul érinti őt is. Ráadásul szintén nem lett pozitív Lh tesztje. Viszont a doki megmondta, hogy csak egy picit serkenteni kell a Clostyval a peteérését, és máris hosszabbak lesznek a ciklusok és jönni fog a baba. Nála is a barnázás volt még gond, ami ugye lehet a progeszteron miatt is. Erre pedig egyszerűen van egy progi krém. Szerintem rendben leszel! Akkor a hőd és az Lh tesztek alapján nem volt tüszőrepedésed januárban. De éppen erre kapod a gyógyszert, szóval szerintem hamarosan sínen leszel! Én is utálom a bizonytalanságot, és oltárira tudom magam paráztatni. Megértelek, én is aggódnék, de szerintem minden rendben van veled! :)

Megcsináltam a hideg-meleg láb terápiát, lassan bekucorodom az egyébként már alvó párocskám mellé. :)

Remélem megnyugodtál kicsit Kinga! Látod a doki szerint sincs baj, ez sajna gyakran megesik, hogy egy hónap "félremegy". Azért majd írj hogy lett-e belőle mensi, és hogy mikor kezded a Clostyt. Jó éjt!

744. 55c0be1206 (válaszként erre: 743. - Kinguskam)
2014. jan. 30. 23:10
Es most elkezded a clostyt? Dokival csak beszeltel? Ha megnezett volna uh-val, akkor az nyh meretebol lehetett volna kovetkeztetni, hogy menszi volt e(mert elvekonyodott)vagy meg eleg vastag es lehet, hogy par nap mulva megjon. De ha a jo nem ment fel es maradt ott egyertelmuen(3 tized az teljesen jo, de ha aztan megint lejjebb ment...), akkor lehet, hogy tenyleg elmaradt az ovu. En meg varnek par napot, hogy tenyleg nem jon e meg rendesen. Persze megertem, hogy turelmetlen vagy.
743. Kinguskam (válaszként erre: 741. - Duzsika)
2014. jan. 30. 22:59

Köszönöm a biztató sorokat! :-) Csak amiatt aggódom, hogy kezdeném szedni a Clostit és nem akarom rosszkor,rosszul szedni. Egyébként ez volt a reakciója a barnàzàsra. Hogy valszínű h ebben a ciklusban valamilyen oknàl fogva valami félre csúszott és emiatt nem sikerül az ovulàció. Hogy vmiért elindul, de mégis megtorpant a szervezetem. De mondta h ne tulajdonítsak ennek akkora jelentőséget.lh tesztet tíz napon àt csinàltam,nem volt egyszer sem egyértelmű pozitív eredményem. Közben hőméröztem,szinte meg se mozdult a hőm,a legnagyobb eltérésem hàrom tized volt... igen,a hormonom augusztusban rendben volt, bàr akkor még PCO-ról sem szólt a fàma..

Szóval értem én,hogy ez nem akkora dràma, de valahogy nem bírom én ezt a bizonytalanságot! :-D

Jó wellnesselést Nektek! ;-)

742. duzsika (válaszként erre: 740. - Mandella)
2014. jan. 30. 22:36
;) :DDD
741. duzsika (válaszként erre: 739. - Kinguskam)
2014. jan. 30. 22:33
Ha esetleg ennyi volt az ehavi vérzésed, akkor se keseredj el, van ilyen!!! Korábban írtad hogy pco-t diagnosztizáltak nálad. Miután abbahagytad a fogit, pár hónapra rá kezdődtek a zavarok. Nyilván, mert akkora már nem fejtette ki egyáltalán a hatását a fogi. Én kifejezetten pco-ra kaptam anno, és el is múlt tőle az összes cisztám akkor. Szóval valószínű ezért lettek kissebb kalamajkák nálad. De ez nem akkora dráma hidd el, nincs semmi baj!! Az Inofolic pont ezeken javít sorra mindenkinél. Úgy emlékszem a hormonjaid rendben voltak. Lh tesztet szoktál csinálni? Vagy hőmérőzől? A hőből nagyon sok mindent ki lehet deríteni!! Mit mondott a doki a barnázásra? Egyébként egyik barátnőmnek világ életében csak barnázása volt mensi helyett, és cuki kisfia van tök természetes úton. :)
740. mandella (válaszként erre: 735. - Duzsika)
2014. jan. 30. 22:18
igen, tulajdonképpen abszolút érthető így! :)
739. Kinguskam (válaszként erre: 738. - Duzsika)
2014. jan. 30. 22:17

Januàr elején volt. 26 napra és az én nagy megelégedettségemre... ugyh nem,szerintem ez nem köztes vérzés... :-(

Nagyon szorítok h jó legyen a cukorterheléses eredményed! :-)

738. duzsika (válaszként erre: 736. - Kinguskam)
2014. jan. 30. 22:11

Szia Kinga!

De nem úgy volt, hogy már volt egy rövid ciklusod januárban? Ez nem köztes vérzés csak?

737. duzsika (válaszként erre: 734. - Esthajnalcsillag13)
2014. jan. 30. 22:06

Jelentem épp indulok lábat hűteni-fűteni ;)

Te is csinálod? :)

Mandella, szerintem is nagyon jó hogy intenzívebb lett a mensink. :)

736. Kinguskam (válaszként erre: 731. - Duzsika)
2014. jan. 30. 22:05
Csajok, én ezt nem értem... múlt hónapban olyan szépen mensiztem.erre ebben a ciklusban valszínű nem volt peteérésem és lassan egy hete barnàzom... :-( tegnap de. úgy tűnt h àtmegy a dolog mensibe, beszéltem is a dokimmal h hogy s mint kezdjem a Clostilt,erre tegnap du. óta szinte semmi. Se barna, se semmi... ma vagyok a ciklusom 25. napjàn... asszem fel kell hívnom holnap a nődokimat h akkor ez most mi.... :-(
735. duzsika (válaszként erre: 732. - Mandella)
2014. jan. 30. 22:04

Még mindig nem :DDD Vasárnap elutazunk a párommal 3 napra, pihenni kicsit. Ha előtte rástuffolom magam valamelyik értékre, akkor lazítás helyett dráma lesz az utazásunk. :D

Esthajnal, tényleg érdekel hogy kardinális-e hogy 8x. Remélem azt mondja majd, a 4 is elég. :))

2014. jan. 30. 21:17
Duzsika! Majd hetfon megkerdem az akupunkturas dokinot hogy miert kell 8x?? :-)))) biztosan lesz mahd msgyarazat ra:-))))
733. mandella (válaszként erre: 731. - Duzsika)
2014. jan. 30. 21:05
én is örülök a hosszabbnak!! :)
732. mandella (válaszként erre: 730. - Duzsika)
2014. jan. 30. 21:04
még mindig nem nézted meg? :-)
731. duzsika (válaszként erre: 725. - Mandella)
2014. jan. 30. 20:25
Mandella, nálam is picit hosszabbított a cikluson, amire nekem ultra nagy szükségem volt!!! Én éveken át szinte alig mensiztem. Akkor is 2 napig, és szinte elég volt a tisztasági :( Az Inofolic óta 3-4 napos lett, és igazi "szép" a mensim, ha lehet ilyet mondani. De én olyan -olyan boldog vagyok tőle, még a görcsöket is imádom, hiszen végre igazán menstruálok! Egyébként ez azt jelenti, hogy vastagabb lett a méhnyálkahártyánk, ami nagyon is jóóóó! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook