Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Szívemből szóltál!! :)
Drukk-drukk mindenkinek!! :))
Ok, mindenképp!
Addig is drukk, hogy IF-kal, vagy anélkül, de érkezzen a siker és a két csík mindenkinek!
Panni, akkor majd mindenképpen írd meg nekem is lszi hogy mi lett az eredmény-meg akinek addig lesz hormon-AMH az dobja majd be a közösbe :))
Sakosk, hát ez az, hogy aki tudja mi a gubanc (IR, PCO, pajzsmirigy) azoknál jól hat az IF.
Csak azoknál nagy a kérdőjel, ahol igazából nem tudjuk az okot...és náluk kavar be a ciklusba. Na ez a nem mindegy...
Málna,azért az szuper hogy spontán összejött a gyerkőc! :) igaz, megdolgoztatok érte :)
Ki az a KK??? :)
Máciusban megyek vissza és akkor lesz hormonpanel+terhelés. Mindenképp fogok kérni egy AMH-t is, elvégre van viszonyítási alapom.
Én maradtam a napi 1 tasaknál egyébként, este, vacsi után 1 órával.
4 évig próbálkoztunk, inszem, lombik és 2 lombik után spontán sikerült, már egy éves a baba.
Ismét elkezdtem a meddőségibe járni, és nézetni amit kell, mert már szorít az idő. Akkor semmit sem találtak, félek most is az lesz, ill. jó ha nincs gond, ezért gondolkodtam az IF-on, de kezdek kiábrándulni belőle.
D vitamint nem tudom, reagens hiány miatt.
VÁ, de az inofolicra a gyulladásos dolgot a KK mondta.
Biztos másként hat arra, akinek jó a peteérése.
Bocs, félreolvastam-most látom hogy tavaly szültél :))
Szoptatsz még? Mert ez bizony gátolhat-nem magas a prolaktin szinted?
Ennyi év után szerintem el kellene menni egy meddőségi intézetbe-ha még nem voltál.
Férjednél hormon-spermiogram OK?
Az IR és cukorterhelésnél nem elég referenciahatáron belül lenni-ezek egymáshoz viszonyított aránya is fontos. Ezt nézték?
D vitaminszinted hogy áll? Mert ha alacsony okozhat meddőséget.
Amit még tehetsz, az a Q10 szedése, napi 600 mg sem sok-de min.3 hónap kell ennek is.
Nálam nincs semmilyen gyulladás-nemrég csináltattam a szokásos évi vizelet és vérvizsgálatot.
Tuti hogy az IF kavart be, mert semmi nem változott az életemben-csak ez. Előtte hónapokig 25 napos volt a ciklusom, aztán elkezdtem inni napi 2x, rögtön lett egy 16 napos ciklusom, azóta meg max. 23 és soha ilyen erős vérzésem nem volt mint mióta iszom.
Fent vagyok más oldalon is (nem kifejezetten Inofolic) de ez is téma volt és bizony elég sok nő panaszkodik hasonló tünetekre.
Ennyi nő nem lehet begyulladva :))
Orvos ajánlotta neked az I.F-ot?
Szerintem saját kúfőből ne kezdje senki inni-mert ha visszaolvasol akkor többeknél pl. nálam is rövidítette a ciklust.
A 22-24. az elég karcsú-nem mondom, hogy ezzel nem lehet teherbe esni, de előtte célszerű lenne kideríteni, hogy miért ilyen kurta.
Hormonpanel (2. és PÉ után 7. napi) AMH, van-e PCO-d? IR-ed? szóval ezekre a kérdésekre kerested már a választ?
Hát ezért lenne jó, ha tisztáznák az illetékesek a kérdést és mondjuk ők is bújnák a hazai meg a külföldi oldalakat a tapasztalatokról, mielőtt kiajánlanák ezt a szert mindenkinek - megfelelő mennyiségi kutatási adattal alátámasztva.
Az én AMM 0,1 de lombik után volt már alatta is...
Ha rövidülnek a ciklusok akkor gyorsabban fogynak a peték-ez logikus és nem kell hozzá nőgyógyásznak lenni. Már ez is aggasztó számomra...
Akinek van lehetősége és meg tudja oldani, 3 hónap szedés után nézessen hormonsort, AMH-t és ha megírná nekem az eredményeket nagyon hálás lennék!!!
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?