Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

790. Kinguskam (válaszként erre: 789. - Dexi80)
2014. febr. 1. 21:05
Szia Dexi!A többségünknek a nődokik kettőt ajànlottak! Valószínű, hogy ìgy hatàsosabb. De làtod, nem vagyunk egyformàk, így nincs mindenkinek jó "recept"...
789. Dexi80
2014. febr. 1. 20:57

Sziasztok!

Én is azon filózok, hogy elég-e vajon 1 tasak vagy kéne a 2?? A gyógyszertárban 1-et mondtak, majd még a dokimat is megkérdezem meg próbálok keresgélni a neten is valamit a szedéséről. De egyenlőre csak 1-et iszok naponta.

Túl vagyok az első lábfürdőn! Igazán frissítő élmény volt a meleg után a hidegbe tenni a lábam, de mindent a célért!!

788. KelemenKE (válaszként erre: 786. - Esthajnalcsillag13)
2014. febr. 1. 20:37

Szia Esthajnalcsillag! A te neved is ismerős nekem! Vagyok én már mindenhol gyomoromban :)

Nyár végén (lombik után) a korábban 0.2-es AMH-m 0.1 alá ment, novemberben 0,1 lett. Hát nem világbajnok eredmény :((

Nekem a Mensmentisben ajánlotta az endós doki, bár nincs se PCOM, se IR-em.

Én sem tudom mit csináljak mert ártani nem szeretnék magamnak. PCO-sok ódákat zengenek róla, meg azok is akiknek a 40-50 napos ciklusait leredukálja. Az én 25-ömet már nem kéne tovább rövidíteni...

Ha valamit találsz róla akkor oszd meg velem is kérlek!!! :) Nagyon köszi!

787. Kinguskam (válaszként erre: 784. - Duzsika)
2014. febr. 1. 19:56
Atdobnad priviben,hogy honnan tudnam rendelni??ahogy belegondolok,csak az ehavi tesztelesemre tobb, mint 7.000 Ft-ot adtam ki... :-S Es azert nen mindegy!! :-)
786. esthajnalcsillag13 (válaszként erre: 785. - KelemenKE)
2014. febr. 1. 16:20

Ha kicsit visszaolvasod a leveleket kb 3 nappal, akkor látod, hogy én is hasonló problémával szembesültem. Igaz én csak nemrég kezdtem inni az Inofolicot, mégis bekavart már a ciklusomba. Egy hét napi 2 inofolic után a menszim megjött 19 napra a rendszeres 27-29 nap helyett!!! A vérzéseim nekem is gyengébbek mint régen, kb 2-3 napot tartanak, de nekem a vér mennyisége nem változott az Inofolic miatt legalábbis egyenlőre.

Én is napok óta bújom a netet, keresem a választ: vajon használ vagy inkább árt nekem ez a szer??? Hirtelen abba akartam hagyni de végül úgy döntöttem, hogy lecsökkentem az adagot napi 1-re. lehet, nekem túl sok a napi 3x Merckformin mellett.

Azt is írtam korábban hogy nekem nagyon rossz az AMH-m, 0,1 alatti sajnos és néhány mondatot elcsíptem az angol oldalakról, hogy kimerülő petefészek esetén a dokik nem ajánlják ezt a szert. De sajnos ennél több infót nem találtam.

Pedig egyik ismerősömnek maga a lombikos doki ajánlotta és ő pl ugyanabban a cipőben jár mint én. Szóval még mindig nagy a káosz a fejemben. :-(

Ismerős a neved, nem vagy véletlenül te is az AMH-s oldalon??

2014. febr. 1. 14:49

Lányok, a tanácsotokat kérném...november óta szedem az I.f-ot napi 2x.

Nincs PCO-m, az IR-em is kifejezetten enyhe. A ciklusaim 25 naposak, max. 4-5 napig tart.

Viszont ahogy elkezdtem inni az I.F-ot egyre rövidebbek lettek a ciklusaim és vérzésem meg egyre tovább tartott. A végén 22-23 napra jött meg és egy hétig véreztem, de úgy hogy a 6. napon nagyméretű betét kellett és a 7. napon se volt elég napi 1 tisztasági betét.

A 3. hónap után meguntam, azóta napi 1 I.F-ot iszom, a ciklus megint 25. napos de még mindig baromi erős és 1 hétig tart.

Járt még valaki így? Fogalmam sincs, mit csináljak (az endós doki ajánlotta az életkorom miatt, mert babát szeretnénk) de ilyen mellékhatásokkal elég nagyok a kérdőjelek bennem :((

Itt van mégy egy egyész doboz I.F a nyakamon. Most hagyjam abba?

784. duzsika (válaszként erre: 782. - Kinguskam)
2014. febr. 1. 13:04

Ha utalással rendelsz, akkor egyébként csak 450 Ft a postaköltség, és filléresek a tesztek. Kb. 80 Ft körül van az Lh teszt darabja, és a terhességi is csak 260 Ft körüli!! Szóval nagyon megéri, a Dm-es meg gyógyszertáras drágaságokhoz képest!!

Pl. egy 50 db-os Lh teszt, 10 db. terhességivel együtt, csak 5.200 Ft!

783. duzsika (válaszként erre: 780. - Wicky12)
2014. febr. 1. 13:01

De jó hogy leírtad ide is Viki! :) Épp akartam kérdezni, hogy nem akarod-e közzé tenni a jó hírt hogy voltál a dokinál! :)) Az lemaradt, hogy a héten voltál ultrahangon, és megvan a Szívhang!! :)) Nagyon örülünk Neked!!!

Szóval csajok, megint egy szuper példa, és egy Inofolic-os cuki kismama. :)

782. Kinguskam (válaszként erre: 779. - Duzsika)
2014. febr. 1. 13:01
Én sajna nem pesti vagyok, 180 km-re lakom a Dunàntúlon, ugyh bàr jó lenne, de kivitelezhetetlen a dolog...:-(
781. Kinguskam (válaszként erre: 778. - Duzsika)
2014. febr. 1. 13:00

Igen, nekem rendben van a cukrom,a kilók sem olyan vészesek àm, csak én harcolok magammal.;-) a 157 cm-hez 56 - 57 kg vagyok, de a nyàron voltam 54 is, és jó volna azt visszaszerezni... :-)

Legalàbb fini volt a süti és kiélvezted minden falatjàt! :-) néha ez is kell!!

780. wicky12
2014. febr. 1. 12:37
Sziasztok Lányok! Továbbra is követem a fórumot, szinte minden nap olvaslak benneteket, mert nagyon szurkolok h nektek is összejöjjön a baba és csatlakozzatok a várandósok táborához! Azóta több olyan dolgot is olvastam itt ami igazából korábban rám is igaz volt és lehetett oka annak h nem jött össze a baba. Pl ez a hideg láb szindróma abszolút igaz volt rám is így visszagondolva, sőt a kezemre is, de mivel anyué is ilyen, nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget! De így visszagondolva nem is hülyeség! Am lehet hülyeség, de mióta ittam az inofolicot ezt már nem éreztem! Olyan szinten rendbe rakott nálam mindent a por h kész csoda! A hormonjaimat, a mensimet még azt is h legyenek igazi mensis fájdalmaim amik előtte soha nem voltak, na és persze a peteérésemet, amit azért részben köszönhetek a Clostynak is! Na de rövidre fogva én csak buzdítok mindenkit h igya és igya mert megéri! És végre ez egy olyan szer ami nincs tele hormonokkal, nem borítja fel az ember szervezetét, hanem tényleg azt teszi ami a dolga és mindezt természetes alapon! Én örülök h ittam és örülök h 2 hónap elég volt a sikerhez! A pozitív energiát folyamatosan küldöm nektek, hiába h nekem már sikerült, ösztönösen megszokásból szinte minden nap feljövök a fórumra és olvaslak benneteket, mert sorstársak vagyunk! És amikor olvasom, mindig azt kívánom h nektek is sikerüljön, mert minden nő megérdemli h anya lehessen, még akkor is ha nagyon rögös és hosszú az út odáig, meg kell h adasson mindenkinek ez a csoda! Drukk Nektek és tényleg kitartás! Remélem sok a jácintos terhességi teszt tavasszal! :D:D
779. duzsika (válaszként erre: 776. - Kinguskam)
2014. febr. 1. 11:56

A jácintos tavaszi pozitív tesztelésben benne vagyok!!! ;)

CSajok! Szeretne valaki rendelni Fertinetről Lh vagy terhességi tesztet olcsón? Mert most adjuk le a rendelést Wewével és két barátnőmmel, így olcsóbb a postaköltség. Délutánig még szívesen bevárom ha valaki rendelne.

778. duzsika (válaszként erre: 777. - Kinguskam)
2014. febr. 1. 11:54

Akkor nálatok is csajos este volt. Nálunk is! :D

A francba, rohadt finom volt a süti. És ha már bűnöztem (bár nem egy egész szelet volt), minden falatját hümmögve kiélveztem, beszélni sem voltam hajlandó közben :DDD Barátnőim nagyon jól szórakoztak. :DD De akkor neked az inzulinod is rendben van? Csak a plusz kilók miatt megy a diéta? Nekem fordítva. Plusz kilók nem igen vannak, de az inzulinomra vigyáznom kell. Így a bilincset inkább én kapom. :D ;)

777. Kinguskam (válaszként erre: 774. - Duzsika)
2014. febr. 1. 11:30

Jaj, dehogynem. De ugye nekem a cukorszintem elméletileg rendben van, így nekem ebből a szempontból nem kell figyelnem. Na de a mérleg! :D

Tegnap csajos vacsis-csacsogós este volt : házi pizza és muffin. Ugye nem kell mondanom, mennyire bűnöztem. Csattanna a bilincs a csuklómon...:D

Most meg nézegetem a gyomromat, hogy dejó lenne, ha három szeret pizzával meg három muffinnal kisebb lenne! :)) Ugyh holnap be is iktatok egy edzőtermi edzést. A csajok már tudják a fitnessterem recepcióján, hogy a Kinga hétvégén mindig lelkifurkás edzést nyom! :D

Remélem legalább fini volt a süti??? :)

776. Kinguskam (válaszként erre: 772. - Duzsika)
2014. febr. 1. 11:24

Csak egy icipicit szomorkodom, legbelül. De mivel mindig előre tekintünk, pár gondolta és már túl is leszek rajta.. :)

És akkor egyezzünk meg annyiban, hogy mindketten nézegetjük a kis pozitív tesztünket a jácintjaink mellett! :D ;)

Épp tegnap olvastam, hogy a világos látáshoz néha elegendő a nézőpont megváltoztatása! ;)

Nem, nincs mensi, se barna, se semmi. Hát igen, lehet jól jönne, de az ovuteszttel párhuzamosan azt is abbahagytam... :(

775. duzsika (válaszként erre: 773. - Kinguskam)
2014. febr. 1. 11:08
:DDDDDDDDDDDDDD háhhháááááhááá
774. duzsika
2014. febr. 1. 11:08
Kinga, te sosem bűnözöl a diétában? Én tegnap este a barátnőimmel vacsoráztam, és nem ettem semmit, mert már túl voltam a napi elosztott ch-on. Nagyon jól bírtam, pedig öten körülöttem jobbnál jobb ételeket rendeltek, de mikor jöttek a sütik, belekóstoltam. :((( Aztán meg a lelkiismeretfurdalás. És szinte megjelent lelki szemeim előtt egy diagrammon az inzulinom, ahogy kileng.. :DDD
773. Kinguskam (válaszként erre: 762. - Youlcsi)
2014. febr. 1. 11:06
Youlcsi, én egy nyeszlet csirkevágásnak is örülnék jelen helyzetemben! ;) meg egy erős 10 mm-es endometriumnak - ha lehet többet is kívánni. ;)
772. duzsika (válaszként erre: 770. - Kinguskam)
2014. febr. 1. 11:01

Szia Kinga! Ne szomorkodj, pikk-pakk itt lesz az új hónap ha erről esetleg lecsúsztok. Jó lesz az a closty-s pozitív teszt tavasszal, a jácintok virágzásakor is!! ;)

Én is kész voltam hogy januárban kimaradt, és még cisztám is lett... De lehet pozitívan is nézni, mondta a nődoki, hogy nagyon is aktívan dolgoznak a petefészkeim, azért van a ciszta... :DDD

Végül akkor rendes mensid még nem is indult meg?! Most jönne jól a hőgörbe ;)

771. Kinguskam (válaszként erre: 759. - Duzsika)
2014. febr. 1. 10:58

:D :D Én is így gondolom!!

Persze, megpróbál az ember mindemellett kiegyensúlyozottan, normálisan élni: sportolni, szórakozni, barátnőzni stb stb, de ez a "ne gondolj rá és akkor jönni fog" dolog kivitelezhetetlen!! :)

És igen, néha meglátogatjuk a mélypontot, majd megrázod magad és mész tovább. Ez az élet! :)

770. Kinguskam (válaszként erre: 758. - Duzsika)
2014. febr. 1. 10:54

Most beszéltem a dokimmal (mivel persze negatív volt a reggeli tesztelésem) hogy hogy s mint legyen.

Annyiban maradtunk, hogy mivel "nem szeret bizonytalanra menni", nem kezdem el szedni a Clostil-t. Ellenben szedem az Inofolicot és a Femibiont és egy nappal a korábban megbeszéltek előtt, azaz csütörtökön megyek hozzá és megnéz. Csütörtök reggel kell majd még egyet tesztelnem, de az eredménytől függetlenül megyek este. Ugyh lehet h nekünk meg ez a hónap ugrott. Bár inkább így legyen, mint h látatlanban elkezdem a Clostil-t , aztán valami nagyobb gubanc legyen... :S

769. duzsika (válaszként erre: 768. - Uzsi835)
2014. febr. 1. 10:16
Sajna én nem tudok hozzászólni, de szerintem ha azt mondta hogy valami le fog válni, akkor meg is van a válasz. Ezért darabos.
768. uzsi835
2014. febr. 1. 10:03
Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy valakinek volt e már méhszáj bemetszése.Ha volt akkor volt -e erős darabos vérzés egy hét után ? Mert nekem azt mondta a mővér hogy először halvány vérzés utána meg erősebb lesz mert valami onnan le fog válni
767. duzsika (válaszként erre: 762. - Youlcsi)
2014. febr. 1. 10:01
Hűha, akkor tényleg jó kis mensire számíthatsz. De drukkolok hogy kihúzza még addig, aztán meg könyveld el egy jó alapos tisztulásnak majd a mensid. Utána szuper lesz a "terep" egy babókának a beköltözéséhez. ;)
766. duzsika (válaszként erre: 765. - Esthajnalcsillag13)
2014. febr. 1. 09:59
Szia Esthajnal! Én csinálom. :)) És már az első két alkalom után sokkal jobb lett a lábam, úgy egyébként is, napközben is. :) Bár biztos az is hozzájárul, hogy intenzívebbre vettem az elmúlt hetekben a sportot. Volt ugyanis egy kis kihagyásom a derekam miatt, de most megint ezerrel repülök a kardio gépeken. :DD
2014. jan. 31. 22:06
Sziasztok, szèp estét mindenkinek!! Én pont lábfürdőzök, remélem ti sem hagyjátok ki!!!:-))) hajrá!!
764. mandella (válaszként erre: 761. - Dexi80)
2014. jan. 31. 11:18
most már kíváncsi lettem erre a lábakármire, amit itt olvasgatok, de vissza kell hozzá olvasnom - mindenesetre a lábam sokszor nekem is hideg :(
763. mandella (válaszként erre: 762. - Youlcsi)
2014. jan. 31. 11:18
:-D
762. youlcsi (válaszként erre: 757. - Duzsika)
2014. jan. 31. 11:02

nem, semmi. hogy mitől maradt el? nyilván nem volt PÉ.

de mondjuk 17 mm-es nyh-t ha még majd 3 hétig hízlalok, nem is tudom... majdnem disznóvágásra kell felkészülnöm majd vér-ügyileg :o :D

761. Dexi80 (válaszként erre: 760. - Duzsika)
2014. jan. 31. 10:29

Hát, mert ez egy jó évjárat.. :)

Mindenféleképpen elkezdem csinálni, kíváncsi vagyok én is, hogy elég-e 4 kör vagy kell a 8?!

Mindenesetre már letöltöttem a telómra egy stopperóra alkalmazást... :D

Megyek majd maszírozásra és rákérdezek a masszőrtől, hogy ismeri-e ezt a módszert, mert nagyon benne van ő is a kínai orvoslásban.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook