Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is azon filózok, hogy elég-e vajon 1 tasak vagy kéne a 2?? A gyógyszertárban 1-et mondtak, majd még a dokimat is megkérdezem meg próbálok keresgélni a neten is valamit a szedéséről. De egyenlőre csak 1-et iszok naponta.
Túl vagyok az első lábfürdőn! Igazán frissítő élmény volt a meleg után a hidegbe tenni a lábam, de mindent a célért!!
Szia Esthajnalcsillag! A te neved is ismerős nekem! Vagyok én már mindenhol gyomoromban :)
Nyár végén (lombik után) a korábban 0.2-es AMH-m 0.1 alá ment, novemberben 0,1 lett. Hát nem világbajnok eredmény :((
Nekem a Mensmentisben ajánlotta az endós doki, bár nincs se PCOM, se IR-em.
Én sem tudom mit csináljak mert ártani nem szeretnék magamnak. PCO-sok ódákat zengenek róla, meg azok is akiknek a 40-50 napos ciklusait leredukálja. Az én 25-ömet már nem kéne tovább rövidíteni...
Ha valamit találsz róla akkor oszd meg velem is kérlek!!! :) Nagyon köszi!
Ha kicsit visszaolvasod a leveleket kb 3 nappal, akkor látod, hogy én is hasonló problémával szembesültem. Igaz én csak nemrég kezdtem inni az Inofolicot, mégis bekavart már a ciklusomba. Egy hét napi 2 inofolic után a menszim megjött 19 napra a rendszeres 27-29 nap helyett!!! A vérzéseim nekem is gyengébbek mint régen, kb 2-3 napot tartanak, de nekem a vér mennyisége nem változott az Inofolic miatt legalábbis egyenlőre.
Én is napok óta bújom a netet, keresem a választ: vajon használ vagy inkább árt nekem ez a szer??? Hirtelen abba akartam hagyni de végül úgy döntöttem, hogy lecsökkentem az adagot napi 1-re. lehet, nekem túl sok a napi 3x Merckformin mellett.
Azt is írtam korábban hogy nekem nagyon rossz az AMH-m, 0,1 alatti sajnos és néhány mondatot elcsíptem az angol oldalakról, hogy kimerülő petefészek esetén a dokik nem ajánlják ezt a szert. De sajnos ennél több infót nem találtam.
Pedig egyik ismerősömnek maga a lombikos doki ajánlotta és ő pl ugyanabban a cipőben jár mint én. Szóval még mindig nagy a káosz a fejemben. :-(
Ismerős a neved, nem vagy véletlenül te is az AMH-s oldalon??
Lányok, a tanácsotokat kérném...november óta szedem az I.f-ot napi 2x.
Nincs PCO-m, az IR-em is kifejezetten enyhe. A ciklusaim 25 naposak, max. 4-5 napig tart.
Viszont ahogy elkezdtem inni az I.F-ot egyre rövidebbek lettek a ciklusaim és vérzésem meg egyre tovább tartott. A végén 22-23 napra jött meg és egy hétig véreztem, de úgy hogy a 6. napon nagyméretű betét kellett és a 7. napon se volt elég napi 1 tisztasági betét.
A 3. hónap után meguntam, azóta napi 1 I.F-ot iszom, a ciklus megint 25. napos de még mindig baromi erős és 1 hétig tart.
Járt még valaki így? Fogalmam sincs, mit csináljak (az endós doki ajánlotta az életkorom miatt, mert babát szeretnénk) de ilyen mellékhatásokkal elég nagyok a kérdőjelek bennem :((
Itt van mégy egy egyész doboz I.F a nyakamon. Most hagyjam abba?
Ha utalással rendelsz, akkor egyébként csak 450 Ft a postaköltség, és filléresek a tesztek. Kb. 80 Ft körül van az Lh teszt darabja, és a terhességi is csak 260 Ft körüli!! Szóval nagyon megéri, a Dm-es meg gyógyszertáras drágaságokhoz képest!!
Pl. egy 50 db-os Lh teszt, 10 db. terhességivel együtt, csak 5.200 Ft!
De jó hogy leírtad ide is Viki! :) Épp akartam kérdezni, hogy nem akarod-e közzé tenni a jó hírt hogy voltál a dokinál! :)) Az lemaradt, hogy a héten voltál ultrahangon, és megvan a Szívhang!! :)) Nagyon örülünk Neked!!!
Szóval csajok, megint egy szuper példa, és egy Inofolic-os cuki kismama. :)
Igen, nekem rendben van a cukrom,a kilók sem olyan vészesek àm, csak én harcolok magammal.;-) a 157 cm-hez 56 - 57 kg vagyok, de a nyàron voltam 54 is, és jó volna azt visszaszerezni... :-)
Legalàbb fini volt a süti és kiélvezted minden falatjàt! :-) néha ez is kell!!
A jácintos tavaszi pozitív tesztelésben benne vagyok!!! ;)
CSajok! Szeretne valaki rendelni Fertinetről Lh vagy terhességi tesztet olcsón? Mert most adjuk le a rendelést Wewével és két barátnőmmel, így olcsóbb a postaköltség. Délutánig még szívesen bevárom ha valaki rendelne.
Akkor nálatok is csajos este volt. Nálunk is! :D
A francba, rohadt finom volt a süti. És ha már bűnöztem (bár nem egy egész szelet volt), minden falatját hümmögve kiélveztem, beszélni sem voltam hajlandó közben :DDD Barátnőim nagyon jól szórakoztak. :DD De akkor neked az inzulinod is rendben van? Csak a plusz kilók miatt megy a diéta? Nekem fordítva. Plusz kilók nem igen vannak, de az inzulinomra vigyáznom kell. Így a bilincset inkább én kapom. :D ;)
Jaj, dehogynem. De ugye nekem a cukorszintem elméletileg rendben van, így nekem ebből a szempontból nem kell figyelnem. Na de a mérleg! :D
Tegnap csajos vacsis-csacsogós este volt : házi pizza és muffin. Ugye nem kell mondanom, mennyire bűnöztem. Csattanna a bilincs a csuklómon...:D
Most meg nézegetem a gyomromat, hogy dejó lenne, ha három szeret pizzával meg három muffinnal kisebb lenne! :)) Ugyh holnap be is iktatok egy edzőtermi edzést. A csajok már tudják a fitnessterem recepcióján, hogy a Kinga hétvégén mindig lelkifurkás edzést nyom! :D
Remélem legalább fini volt a süti??? :)
Csak egy icipicit szomorkodom, legbelül. De mivel mindig előre tekintünk, pár gondolta és már túl is leszek rajta.. :)
És akkor egyezzünk meg annyiban, hogy mindketten nézegetjük a kis pozitív tesztünket a jácintjaink mellett! :D ;)
Épp tegnap olvastam, hogy a világos látáshoz néha elegendő a nézőpont megváltoztatása! ;)
Nem, nincs mensi, se barna, se semmi. Hát igen, lehet jól jönne, de az ovuteszttel párhuzamosan azt is abbahagytam... :(
Szia Kinga! Ne szomorkodj, pikk-pakk itt lesz az új hónap ha erről esetleg lecsúsztok. Jó lesz az a closty-s pozitív teszt tavasszal, a jácintok virágzásakor is!! ;)
Én is kész voltam hogy januárban kimaradt, és még cisztám is lett... De lehet pozitívan is nézni, mondta a nődoki, hogy nagyon is aktívan dolgoznak a petefészkeim, azért van a ciszta... :DDD
Végül akkor rendes mensid még nem is indult meg?! Most jönne jól a hőgörbe ;)
:D :D Én is így gondolom!!
Persze, megpróbál az ember mindemellett kiegyensúlyozottan, normálisan élni: sportolni, szórakozni, barátnőzni stb stb, de ez a "ne gondolj rá és akkor jönni fog" dolog kivitelezhetetlen!! :)
És igen, néha meglátogatjuk a mélypontot, majd megrázod magad és mész tovább. Ez az élet! :)
Most beszéltem a dokimmal (mivel persze negatív volt a reggeli tesztelésem) hogy hogy s mint legyen.
Annyiban maradtunk, hogy mivel "nem szeret bizonytalanra menni", nem kezdem el szedni a Clostil-t. Ellenben szedem az Inofolicot és a Femibiont és egy nappal a korábban megbeszéltek előtt, azaz csütörtökön megyek hozzá és megnéz. Csütörtök reggel kell majd még egyet tesztelnem, de az eredménytől függetlenül megyek este. Ugyh lehet h nekünk meg ez a hónap ugrott. Bár inkább így legyen, mint h látatlanban elkezdem a Clostil-t , aztán valami nagyobb gubanc legyen... :S
nem, semmi. hogy mitől maradt el? nyilván nem volt PÉ.
de mondjuk 17 mm-es nyh-t ha még majd 3 hétig hízlalok, nem is tudom... majdnem disznóvágásra kell felkészülnöm majd vér-ügyileg :o :D
Hát, mert ez egy jó évjárat.. :)
Mindenféleképpen elkezdem csinálni, kíváncsi vagyok én is, hogy elég-e 4 kör vagy kell a 8?!
Mindenesetre már letöltöttem a telómra egy stopperóra alkalmazást... :D
Megyek majd maszírozásra és rákérdezek a masszőrtől, hogy ismeri-e ezt a módszert, mert nagyon benne van ő is a kínai orvoslásban.
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?