Ikerterhesség (beszélgetés)
En majdnem, de vegul Debrecenbe kotottunk ki. Az tuti, h harminc eve is azok a cuccok voltak bent, mint iden nyaron. Anyum ott szult, es volt bent tavaly. El se hitte, hogy minden ugyanugy nez ki, mint anno. De a szuloszoban nem jart, meg gondolom azota a dokik is okosodtak.
Konnyu szulest!
Napi 3 magnerotot, ha nem felejtem el bevenni. Bár mostanában nem szoktam, érzem, hogy kell.
Gratula a babák méretéhez! Miből gondolja a doki, hogy 2 hét múlva megszületnek? Nem mintha az nem lenne jó, csak úgy kérdezem :)
Barbi,ügyik vagytok!
Én azt mondtam a császár utáni 2. napon,hogy nem fáj semmim úgy,mint mikor bent voltak a babák!Kitartás!!!
Igyekszek olasni benneteket,szurkolok mindenkinek,hogy szép dagi bébik jöjjenek ! :)
Mi jól vagyunk,szopizunk,tejcsi van.
A kórházi létünk szépen és problémamentesen zajlott,itthon még jobb és nyugodtabb a légkör,csak akkor szólnak,ha éhesek.
Sziasztok Csajok,
jelentem, elkezdtük a 35.hetet. :) Ez egy tündérmese, de komolyan. Már csak 3 hét és nagy valószínűséggel háromban leszünk :) Már nagyon szenvedek, sehogyan sem jó, fáj az összes porcikám, ülni se, állni se, feküdni se jó. Lányok, mindenkinek kitartás, a 30.héttől szerintem repül az idő :D
Mi szerencsére változatlanul. Fekszem egész nap az emelt ágyban... Mi holnap töltjük a 27. hetet.
Akkor már csak 5 hét a viszonylagos biztonságig, 9 a kitűzött célig, a 36.-ig.
A lányok itt is hol nagyon aktívak, hol nyugisabbak. :) Nagyon édik. :)
Libapek, erzek meg szivargast, ma toltjuk be a 26.hetet. Szoktak mocorogni, de ebed utan szoktak aludni. Meg egyik ejjel is vegig nem mocorogtak, mar kezdtem megijedni. De valszleg csak elfaradt az egyikuk.
Malna, nem tudom, h honnan jon, de ferjem szerint lehet kis magzatmazfele, ami tomiti a lyukat, de kifele is szivatog. Mondtam a novernek, vizit ma nem volt, igy dokinak nem tudtam mondani. A nover nem tudott ra mit felelni. Ti hogy vagytok???
Mi az, h sárgás-zöldes nyálka? Honnan jön olyan??? Sztem beszélj a nővérekkel / dokival.
Blissi, En is barnáztam 7-8. héten. De elmúlt.
Libapek, sajnálom a rossz éjszakákat, de akkor is szeretnék már ott tartani. :)
Szia!
En napi 2*2 Utrogestan mellett is pont a 8. heten barnaztam. Dokim egybol megnezett es minden rendben volt, csak a terhesseg ellenere menstrualtam. Sztem nyugodj meg es amint lehet, azert beszelj a dokiddal.
Szerencsére már jobban vagyok.
A lányom náthás lett, a fél éjszakát ébren töltöttük, komolyan mondom, úgy szenved, mintha valami rémes kór meg fájdalom kínozná. Eredetileg a Péter aludt vele, de őt annyira kikészítette a sok nyafogással, hogy alig aludtak. Így felváltottam. Persze én meg önszorgalomból nem tudtam elaludni hajnalig. :D
Barbi, az éjszakák tényleg rémesek. Olyan álmosnak érzem magam, de hajnalban felébredek, és kéééész.
Padme, érzel még szivárgást? Sokat mocorognak a lányok?
További ajánlott fórumok:
- Elsiratott ikerterhességem története
- Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"?
- Szeretnénk ikreket. Mi a véleményetek a programozott ikerterhességről? Esetleg vannak ikreid?
- Mennyi esély van a clostilbegyt szedésével az ikerterhességre és lehet-e ezt befolyásolni?
- "Házi praktikák" ikerterhességre
- Esélyem az ikerterhességre