Igaz lehet, hogy a Múzeum körúton megerőszakoltak egy 21 éves lányt? (beszélgetés)
Minden estre szerintem nem állít igazat a lány.
Egyébként hova lett Sanya? Miért lett kirúgva?
Van egy szemtanú, aki nem egészen a lányka állítását támasztja alá...
Valamint megvannak a térvigyelő kamerák avi-jai is.
Egyértelműen ki fog derülni, hogy mi történt.
(Én gyanítom, hogy kicsit más, mint amit a lány állít)
"Vasárnap a miniszterelnök bejelentette: elfogadja a rendészeti miniszter lemondását. Gyurcsány Ferenc szombaton felmentette az országos és a budapesti rendőrfőkapitányt is, velük távozik a Rebisz vezetője is."
Na, már négyen mennek.
Én azt írtam,hogy naívság azt hinni ,hogy aki jó oldalon áll(lásd.:rendőrség),az jót is cselekszik!
Hát nem ugyanaz!!!
írt itt ilyet bárki az elmúlt 5 perceben..?:)
ezért nem értem, mire írtad a naívságot.. de mindegy..:)
Ne legyetek már ennyire naivak!!!!A rendőrség ,az hatalom.
Gondoljatok csak abba bele ha megállít titeket a rendőr...mit éreztek?????
Még ha minden rendben van is akkor is zavarban vagytok,nem????
Egyre jobban bírlak :-))
Szerintem bizonyos szempontból ők is áldozatok. valószínűleg abból gondolták, hogy azt látták, hogy eddig szinte semminek sem volt következménye. Arra számítottak, hogy el lesz tusolva ez is.
de a lány is hibázott. Túl fiatal, és nem tanulta meg, hogy olyankor, amikor a fegyveres testületnek korlátlan hatalma van, rettegni kell tőlük. Egy 40-50 éves ember nem mer már ujjat húzni a rendőrökkel, mert azok megtanulták, hogy tartani kell tőlük.
és aki az otp-ből ellopta a pénzt..? az miért hitte azt, hogy nem veszik észre..? nonszensz..:)
ezek meg alaposan megfenyegették a lányt és ezzel valószínűleg lezártnak tekintették az ügyet.. valószínűleg azt gondolták, úgysem megy el ezután pont a RENDŐRSÉGRE..
Vagyis azt nem értem, hogy ez az 5 balfék hogyan gondolta, hogy ennek nem lesz következménye, akármilyen értelemben véve is?!
Nem értem igazából.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már az auschwitzi múzeumban?
- Három éve megerőszakoltak, de nem tudom túltenni magam most sem a történteken.
- Mikor voltál utoljára múzeumban?
- Milyen gyakran jártok Múzeumba?
- Minden esetben a megerőszakoló a hibás? Sosem az áldozat?
- "Csak festés" fodrász szalon a Körúton. Járt már ott valaki?Tapasztalatok?