Igaz lehet, hogy a Múzeum körúton megerőszakoltak egy 21 éves lányt? (beszélgetés)
"Sunnyogott" volna az is tovább, ha nem kerül elő a felvétel.
Szerintem ezen ne vitatkozzunk, egyik se jobb a deákné vásznánál.
Szerintem arra sincs garancia, hogy ez az első eset volt. Csak éppen ez most kiderült.
Hülyeség mindig éppen attól félni, ami eddig is volt, csak most bemondták a tv-ben. Lehet akár madárinfluenza, akár repülőgépbaleset, akár rendőri erőszak...
MEgerőszakolták én biztos vagyok benne.
Kivédhető-e ilyen eset(rendőrnél!)?- szerintem nem. Ezért kell úgy ítéletet mondani, hogy elmenjen a kedve egy életre az ilyeneknek mindentől.
Én eddig sem álltam volna meg rendőrnek ilyen esetben, pláne éjjel, egyből utána jelentkezni kell rendőrségen s jelezni, hogy hol/mikor/miért hajtottam tovább. Nem véletlenül alkalmazza sok nő ezt a "megoldást" ebben az országban.
szerintem nem volt sarkított a példád!
konkrétan nekem éppen az jutott eszembe az ügy kapcsán, amikor 1,5 hónapja egy este igazoltattak.. eddig is rendőr-parám volt (pedig minden szabályt betartok, de mégis..:)) - háát, eztán lehet hogy már nem csak az fut át majd az agyamon, hogy esetleg szimplán megbüntetnek valamiért..
Ez olyan, hogy valaki bevallja, valaki nem. Ő bevallotta, a többi sunnyogott.
Akkor?
Bűzlik ez már a testétől is!
Na jóéjszakát,további jó politizálást!
Megjegyzem itt már a jogállamiság akkor megdőlt
- szerintem - ,
amikor a "miniszterelnök" beismerte, hogy elkúrtuk....
na igen, ez végül is egy idealizált elképzelés volt részemről...
vagyis normál esetben így kéne lennie.
Na de itt? .....
káosz és kaotika ami itt megy...
Persze, hogy nem, értem mire gondolsz. De ez a hierarchia is úgy épül, fel, mint a piramis a terméskövekből...
Nagyon egyszerűen ki lehet bogozni, ki, kinek a felettese, és kinek a felelőssége (lett volna)
Na ez az, amiben itt és most nem hiszek.
Nem tudom, mi kéne ahhoz, hogy ma Mo-on egy vezető lemondjon.
Nem is akarom megtudni.
De a testületben uralkodó általános morál igenis a vezetőkön múlik.
Már rég le kellett volna mondaniuk, tavaly októberben.
Neked IS igazad van.:))
A gazdasági bűncselekményt elkövető rendőr tettéért azonban a mindenkori országos vezetés a felelős. Szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már az auschwitzi múzeumban?
- Három éve megerőszakoltak, de nem tudom túltenni magam most sem a történteken.
- Mikor voltál utoljára múzeumban?
- Milyen gyakran jártok Múzeumba?
- Minden esetben a megerőszakoló a hibás? Sosem az áldozat?
- "Csak festés" fodrász szalon a Körúton. Járt már ott valaki?Tapasztalatok?