Igaz lehet, hogy a Múzeum körúton megerőszakoltak egy 21 éves lányt? (beszélgetés)
Hát ez az !Akkor????
A vicc az az egészben ,hogy soha,vagy csak ritkán jutunk a valódi igazság közelébe!
Lehet hogy vádolható leszek e megjegyzés álltal,hogy sok amcsi filmet nézek,de tudod jobban hiszek a filmekbeli valóságnak,amit mutatnak a politika,a média világáról.
Úgyhogy én vele kapcsolatban nem lepődök meg semmin!
Még azon sem, hogy ilyen szennyes ügyet elvállalt...
Mellesleg dumáltam ma egy ügyész haverommal, őszerinte min. 10 év/fő, amire számíthatnak.
A védőügyvéd a tévének azt nyilatkozta, hogy életszerűtlen a sértett nyilatkozata, mert még azt sem jelölte meg az ügyész, hogy melyik utcába vitték, hol történt az eset.
Komolyan elöntötte az agyam a vér. Az egy dolog, hogy nőként szerintem ízléstelen, hogy vállalta az ügyet, de tekintsünk el ettől, mert biztosan a szakmáját tartja szem előtt. Viszont, ha csak ilyen baromságot tud mondani, akkor talán jobb lett volna, ha nem mond semmit a kamerába.
Talán, ha vele is eljátszadoznának így egy este, akkor biztosan leolvasná az utcanévtáblát, hiszen tudja, hogy majd valaki pont emiatt fogja megkérdőjelezni a szavahihetőségét...
Kit érdekel mit ismernek be? Gondolta valaki, hogy besétálnak és elmesélik "mi voltunk"? Pláne, amikor már ekkora nyomás van sajtó oldaláról is?
Ártatlanság védelme, nesze neked.
gyurcsány most közölte, hogy le fogja váltani a vezetőket. Szerinte csak így lehet a nemzetben visszaállítani a bizalmat.
1-et nem értek:
Miért nem gyakorol akkor önkritkát?!.....
MAI:
"B. Gergely (24), I. Tibor (34), F. Zsolt (24), R. Gábor (33) és T. Péter (33), ők azok a Rebisz-es rendőrök, akiket azzal gyanúsít a nyomozó ügyészség, hogy a Múzeum körút környékén megerőszakoltak egy fiatal lányt. Úgy tudjuk, hogy a brutális szexuális bűncselekményt két zsaru - F. Zsolt és T. Péter - követte el, a másik három rendőr gyakorlatilag falazott nekik. Az egyébként megdöbbentő történetben a torokszorító az, hogy az egyik zsaru, Péter példás családapa hírében állt, felesége és két piciny gyermeke van"
Hogy örülhet a felesége.
Persze nem lehet, ez tény.
De az is tény, hogy most 3 ügy kapcsán is rájár a rúd a rendőrségre:
- Erőszakos nemi közösülés vádja.
- Széna téri eset
- 16 rendőrt korrupció gyanúja miatt helyeztek vád alá.
Vajon ebből valamennyi minden jogalapot nélkülöző? ...
További ajánlott fórumok:
- Voltál már az auschwitzi múzeumban?
- Három éve megerőszakoltak, de nem tudom túltenni magam most sem a történteken.
- Mikor voltál utoljára múzeumban?
- Milyen gyakran jártok Múzeumba?
- Minden esetben a megerőszakoló a hibás? Sosem az áldozat?
- "Csak festés" fodrász szalon a Körúton. Járt már ott valaki?Tapasztalatok?