Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Meg van még a cikk?
Az én párom szerencsére fürödni nem fürdik, de a forró tus alatt melegíti fel magát.
Viszont, ha mondom neki, akkor kapom, hogy már megint csak rágörcsölök, meg hülyeségeken kattogok, mert olvasok valahol, valamit :(
Jó reggelt! Ma is megyek dolgozni. :(
Bevettem az első szem clostit, remélem így sikerrel járunk végre! Az uramnak folsavat és E vitamint kezdtem el adni, olvastam ez jótékonyan hat a kiskatonákra. Nagyon fáj a derekam 3 napja, és náthás vagyok.
Én egy barom vagyok!!!
24.-én csináltam ezt az xepilt. Kb 2-3 percet vártam, úgy néztem negatív és bedobtam a szekrénybe. Nem is tudom hogy jutott eszembe, de az előbb néztem meg újra és ez a halvány csík lett rajta valamikor.
Mi a francnak vettem elő? Most itt kattogok...
De valószínűleg csak sz@rok az xepilek...
Jajj de szééép! :) Gratulálok!!!!
Jó gyorsan megszültél ez igen...
Gratulálok!
igazi rakétababa volt, még jó hogy beértetek vele a kórházba:)
a fénykép meg megríkatott, annyira szeretném már én is látni a babámat...
Gratulálok!
Sok boldogságot!
:) Bocsi, csak gondoltam, hátha az aszcendensed az vagy valami meghatározó bolygó még, azért írtam le. :)
Én mérleg vagyok mérleg asc-sel a párom nyilas, nyilas acs-sel, a fiam halak, halak aszcendenssel.:) A baba nyilas lesz nagy valószínűséggel, mert a dec. 4. pont a közepén van. :)
Sziasztok!
Én rák vagyok a férjem bika.A kislányunk skorpió vagy nyilas lesz!
Palacsintát sütöttem és most majd kipukkadok úgy teleettem magam! :)
Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki jól van!
A babák meg mocorgnak, simán megfordulhat még :)
Horoszkóp: nálunk jó vegyes lesz, apa ikrek, mama vízöntő, baba(tuti) skorpió lesz.
Sziasztok!
Látom felmerült a horoszkóp téma. :) Tök érdekes, mert pont ezzel álmodtam az éjjel.
Azt álmodtam, hogy november 17-e van, és fájásaim vannak, anyu meg szólt, hogy menjünk a kórházba, én meg mondtam, hogy még nem akarok szülni, várjunk még legalább november 23-ig. :D (November 23. a szülinapom) :) És álmomban azt számoltam, hogy ha előbb jön, akkor nem nyilas lesz.
Amúgy én nyilas vagyok, férjem oroszlán.
És hát eddig úgy néz ki, hogy kisfiunk nyilas lesz.
Aztán majd jó lenne később egy oroszlán kislány. :D
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban