Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Igen, azt olvastam, hogy nem mindenkinél esik le a hő, kíváncsi leszek...drukkolok, hogy baba legyen a dologban!
De az jó ha feszül a melled...
Szia!
Köszi,de azért is csináltuk ezt a fórumot, mert páran a gyakorikerdesek.hu oldalon találkoztunk!
Persze más is csatlakozhat :-)
sziasztok!
van már hasonló fórum.
Szia Annamari!
Legalább tudjuk, hogy ki volt az "A"!
Izgi...akkor drukkolunk, hogy ne jöjjön meg.
Valami tünet?
Én is használok LH-tesztet, csak az a baj, hogy múlt hónapban nem voltam biztos benne, hogy tuti olyan erős volt a csík, mint a kontroll csík.Napok alatt az szépen látszódott, hogy erősödik, de nem voltam biztos benne, hogy ovu napján tuti egyerősek voltak..
De a hónapban is fogom használni, meg mérem a hőmet is, meg jövőhéten megyek kineziolgushoz, hátha az is segít. :-)
Sziasztok! Én is ide találtam a gyakoriról! :)
Annak mondom aki még nem tudja, van egy 5 éves kisfiam, második babát várjuk nagyon szeptember óta. Nekem még nem jött meg, ez a 28.-ik ciklusnapom. Nagyon izgulok...
(gyakorin A. voltam)
Igen elvileg az cover line ala kell esnie azaz az alapho ala, es akkor megvolt. De meg en sem vagyok nagy szakerto sajnos.
Hasznalok lh tesztet es a mult honapban szepen mutatta a dolgot.
Én dolgozom, de azért tudok írni..:-)
Most nekem is időben jött meg, múlt hónapban 27 napra, és most is annyira...
Ma elkezdtem mérni a hőmet is (még sosem csináltam), végül is mikor leesik a hőm, akkor az jó, mert akkor van peteérés, ugye?
Igen most rendesen megjott. Mar ennek is orulok, mint majom a farkanak. :)
Most raktam le a manot aludni ilyenkor tobb idom van irogatni.
Szia!
Na de jó!
Megtaláltad :-)
Végül is megjött rendesen már a menzid?
Sziasztok!
Orsi vagyok a gyakorirol.
Nekunk masdodik baba lesz van mar egy masfel eves kisfiam. Eleg nehgezten 15 honap alatt jott ossze, ezert kezdtunk bele ilyen gyorsan a kistesoba.
Azt mondják az első nehezebben jön össze...Nekünk is nehezebben ment, aztán meg mikor szerettük volna a második pikk-pakk összejött, csak nem maradt meg :-(
Most megint nehezebb valahogy...
Sziasztok!
Örülök nektek, hogy csatlakoztok!
Ki mióta próbálkozik?
Nekünk van egy 3,5 éves kislányunk, tavaly óta próbálkozunk, de sajnos májusban volt egy vetélésem. utána 3 hónapig nem próbálkozhattunk, szóval azóta kb. fél év telt el, és még semmi...
A kislányunk is már nagyon szeretne kistesót, és persze mi is...
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban