Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
De jó!
Még te mondod, hogy hogy telik az idő! :-)
Lassan szültök..most irigykedem..
de már azzal is kiegyeznék ha október vége lenne, addig dolgozom, és utána otthon leszek! :-)
Van amúgy még valaki aki dolgozik?
Vagy már mindenki otthon van? :-)
Jaj de jó, akkor minden rendben veletek!
3 hét múlva csinálja a 3.kötelező UH-ot (30-32.heti)? vagy azt most csinálta meg?
:) ez vicces terhességi tünet.
én is egész éjjel szuszogtam, mert most a megfázásom miatt nem kapok levegőt az orromon. mi egyébként szülés után tuti külön alszunk majd, mert a baba éjszakai élete miatt ő biztosan nem tudna eleget pihenni, ami munka mellett nem megengedhető.
mázli tényleg, hogy nincs savad! én 3 hónapig szenvedtem tőle az elején, az volt a legrosszabb eddig a terhességemben, szóval remélem nem jön most vissza.
Sziasztok!
Jó reggelt!
Végre nem fájt este a hátam..ez a tegnapi gyógytornának, meg a masszirozásnak köszönhető, szerintem :-)..úgyhogy elég jól aludtam volna..csak a savam vacakolt!
Honey!
Mi is most voltunk, nekem is megfordult a Marci, és faros..de még bőven van idejük visszafordulni, úgyhogy ne aggódj előre! Ha meg nem, akkor nem...akkor császár..
Lányok!
Próbáljatok ne unatkozni..:-), meg aludni amennyit tudtok, mert utána meg örültök, ha pár percet pihenhettek! Nem lesz könnyű időszak:-), legalábbis nekem nem volt az, remélem, hogy most könnyebb lesz!
Nekem meg pont az a bajom, hogy annyi dolgom van mindig meló után, hogy a héten is szinte minden nap estefelé értem haza, mert mindig van valami. Ma Annát viszem táncra, úgyhogy fél hat után érünk haza...
Viszont..végre péntek! Hallelluja...és jövőhét hétfőn már 29 hetes leszek! :-)szupi...
Sziasztok! :)
Honey, van még ideje, és helye is forgolódni, még bármi lehet. De egyébként az utolsó pillanatig megteheti. Én lábbal akartam kijönni mindenáron (hát talpraesett ember akartam lenni na..:P :D), és még anyukám tolófájásainál is úgy voltam, és akkor mondta a doki, hogy akkor visszük császározni az anyukát...abban a pillanatban anyukámban átrendeztem mindent és megfordultam. Szóval élő példa vagyok, hogy az UTOLSÓ pillanatig történhet bármi. :)
A nagyfiam először fejvégű volt, majd kb. a 32. hetin volt faros, aztán végül befordult vissza fejvégűre. Szerintem kb. 1-1,5 hónappal a szülés előtt.
Sziasztok ! 3. napj fáj a fejem, és ma még az orrom is tele.. remélem csak allergia.
Tegnap elvoltam anyuméknál, este apa jött értem, mindig rafinált módon szokott meglepni. Hazaérve egy szép csokor és egy :
ilyennel várt.
Jó reggelt!
Honey bőven van még ideje, nyugi!
Ma végre 3 szabadnapom kezdődik!!! :)
Na, megjöttünk a dokitól, csak megvacsiztunk. Méhszáj zárt, minden oké, még mindig fejvégű. Most is mondta a doki, hogy érzi a fejecskéjét, tök jó! :)) Szívhang is rendben volt.
Október közepén megyünk korházszemlére, és legközelebb már nem 4, hanem 3 hét múlva kell mennem. :)
Sziasztok!
Tettem fel egy pocakfotót, most sikerült végre. Eddig mindig nagy volt a kép és nem tudtam feltölteni!
Hogy vagytok?
Szia!
Én is pont szombaton vettem gumilepedőket a kiságyba és a mi ágyunkba is.Pont amikatt ami miatt te is.
Örülök, hogy tetszik amit rendeltél.
Lányok én unatkozom, a párom nagyon sokat dolgozik mostanában.Csak azt szeretném ha már a karomban tarthatnám a kislányomat és akkor soha nem unatkoznék ha a párom dolgozik. :)
Hat egy masszasert most mindent megadnek :)
ferjem ejszaka azt almodta hogy szultem :)
mar tenyleg nem sok..
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban