Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
én is már kíváncsi vagyok, hogy a babám mikor jön majd feljebb és kezdi nyomni a gyomromat.
továbbra is a köldök alatti részen, keresztben tanyázik, ez a kedvenc pozíciója az elejétől kezdve, és ha így marad lehet megúszom ezt a savasodást...
Mindegy..már próbálom ezen túltenni magam..igazából minden éjjel fent vagyok valamiért, vagy a derekam vagy a savam miatt..legutóbb vasárnap aludtam át az éjszakát :-)
Már nem izgat, majd csak túl leszünk rajta végre :-D
Amúgy ma megyek gyógytornászhoz, kíváncsi leszek milyen lesz...
Gondolom! En most bufiztem fel egy minirokat. Rennie bevesz es pihi :(
Eddig csak este volt. Most mar napkozben is.
Nalunk is rendszeresen uldogelt forro vizben es olvasott. Aztan az orra ala dugtam egy cikket amiben leirtak hogy tilos a forro viz! Utanna csak zuhizott es nem forroban :)
es jott is Alex utanna!
Ugyanilyen az én férjecském is!
Hát ne legyen forró, és semmiképp se üljön benne sokáig, csak amíg megfürdik!
Én is mindig ellenőriztem :-)
Mikor meg terhes lettem már alig várta, hogy újra órákig fürödjön! :-D
Szerintem tiltsd le róla!
Én is letiltottam a férjem!
Ráadásul még az is idő (hogy ha attól nem sikerült eddig), hogy a spermiumok helyre jöjjenek! Mert a meleg víz lelassítja őket, és a termelést is befolyásolja..tehát terhesség előtt több hónapot is mondanak, hogy ne fürödjön meleg vízben!
Jobbulast!
Csajok huzzatok zoknit az agy labara!
ingyen kiviszik bárhova? hol rendelted?
kíváncsi vagyok bejön-e a megérzésed:)
én meg azt érzem, hogy pénteki napon fogok szülni:)
nekem is fáj, megfáztam, meg totál be van dugulva az orrom, szóval sokat nem alszom mostanában:(
milyen teát iszol?
Asszem 20 vagy 25. Igen mindenkeppen zuhizzon es ne forro vizzel . a forro viz lassitja es megoli a kisfickokat.
Es a pasztorora utan tessek vizszintesbem maradni 20 percig :)
Jaj de jó hírek, örülök nektek, látod ilyen ez a magzatvíz, nem kell miatta aggódni mert folyton változik!
akkor a mostani állapot szerint egynapra vagyunk kiírva:)
nekem hétfőn a kislányomat 1300 grammra becsülték.
Köszi lányok a tippeket! Nagy kád vízben szokott fürödni az uram. Akkor tiltsam le róla? Lehet ez is baj volt eddig?
Virág a zöld színű milyen érzékenységű teszt volt?
Szomabton elmegyunk a ferjemmel pocakfotozasra. En mar el is felejtettem :D tegnap
mondta ma elintezi meg mielott megszulnek jo lenne fotozni :)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban