Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Tényleg?
Pedig Annamarival kosok vagyunk!
Hát elég egy makacs, határozott, önfejű egyéniség vagyok, és néha tényleg fejjel a falnak megyek..meg a fellegekben is szoktam járni :-)
Az a szerencsém, hogy a férjem bak, földjegyű, úgy hogy ő az aki néha lerángat a fellegekből :-D
Utrogestant én is szedtem, de szerencsére csak megelőzésképpen...:-)
Én még dolgozom, igaz csak 6 órába, csak még ugye be kell járnom, az is idő...de már csak egy hónap!
Annával is az utolsó hónapban nem dolgoztam. :-)
Húha az nem lesz semmi! :-)
Erős jegyűek!
Anna is oroszlán, neki meg elvileg nyilas tesója lesz :-)
Tüzes család lesztek.:) Én a nyilas közepére vagyok kiírva, úgy hogy valószínűleg az lesz. :)
Jszyl, nem is gondoltam, hogy kos vagy. Valamiért inkább szűzre tippeltem volna.
Szia!
Én sajnos az elejétől itthon vagyok, mivel kórházban dolgozom így a főnököm nem engedett dolgozni.Aztán meg az elején utrogestanra volt szükség így veszélyeztetett lettem.Szóval én nagyon ki vagyok pihenve! :)
Március 22 a kiírás dátuma. :)
Bizony egy kos hacsak nem előbb jön. Egy oroszlán tesó mellé. :))
Március végén?
De jó! Én március 28-án születtem. Akkor lesz egy kos gyerkőcötök! :-)
Sziasztok!
Szyl örülök, hogy rendben vagytok.
Annamari sajnálom a mensit. :(
Amika nagyon csinos pocak.
Annamari én március végén szülok. És utána sem akarom elhanyagolt a fórumot azért
hát igen, tutira megérzi az ember hasa-dereka ha egy ekkora babóca forog benne. és minél nagyobbacskák annál jobban fájhatnak ezek a mozgások.
én nekem tegnap volt először hogy valamilyével végre a köldök feletti részen láttam kapálózni, pedig a méh ugye már jó ideje felnőtt odáig.
Tényleg?
Akkor jó sok helye van, ha még ennyit forgolódik.
Nekem eddig fejvégű volt, és most fordult csak meg..és szerintem amikor ezt tette, akkor volt, hogy úgy fájt a hasam, és a derekam..
Jajj dehogy is!
CSak már tartanék ott! Az nem ugyanaz! :-)
36. hét után fogok szülni..:-)
szerintem december elején..valamilyen megérzés...
Összepakolni azért én már októberben megcsinálom a nagyját, legalábbis az én cuccomat. Meg szép lassan lehet, hogy majd elkezdem kimosni azt a temérdek ruhát amit beszereztem :-)
ó, emiatt ne aggódj, az enyém is így fekszik legtöbbször, de kb naponta forog körbe mint a ringlispil! egyik héten még farfekvésű volt, aztán köv héten már fejvégű, most meg keresztben...
nem tudom a doki miért mondott neked ilyet, semmi alapja szerintem...
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban