Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Szia!
Jobbulást!
Voltam az előbb védőnőmnél.
Megmutattam neki a görbém, mert nekem nagyon nem tetszik.
Ő egyből rámutatott a 10. nspi esésre, meg a 14. napi esésre, szerinte e kettő lehetett ovu.
De hogy ma is miért csak ennyi a hőm...
Sziasztok!
Jó reggelt!
Annamari!
Hajrá! Az E-vitamin szerinem is jó, én is azt szedettem a férjemmel, illetve tényleg az ülőfürdőre vigyázzatok, mondjuk nálunk a férjem extrém meleg vízben szokott fürdeni, és nagyon sokáig. Képes 1 órát áztatni magát, szóval ő is le volt tiltva erről...
Az ovuteszt nekem is a vaterás vált be...
Diszi!
Jobbulást neked!
Nem is csodálom ebben a hülye időben, én már hetek óta fújom az orrom...
Virág!
Nagyon ari a kukac!:-)
Amúgy hogy vagytok?
Én nagyon vacakul aludtam, bár ezen már nem csodálkozom, vagy a derékfájás miatt, vagy a sok sav miatt kelek fel, most az utóbbi volt terítéken..
Kicsit megnyugodtam, hogy Marci jól van, és nem gondoltam volna, hogy megfordul, bár még bőven van helye és ideje visszafordulni...ha meg így marad max. császár lesz a vége..de ez még a jövő!:-)
amúgy én valahogy egy ideje már úgy képzelem, hogy mikulás tájékán fog jönni, kíváncsi leszek, hogy jók-e a megérzéseim..:-)
Jó reggelt!
Mi meg arra keltünk éjszaka h fáj a torkom :(
Teázok és sós vízzel gargalizálok, remélem hamarosan jobb lesz.
Gyógyszert nem mertem bevenni.
Jó reggelt! Ma is megyek dolgozni. :(
Bevettem az első szem clostit, remélem így sikerrel járunk végre! Az uramnak folsavat és E vitamint kezdtem el adni, olvastam ez jótékonyan hat a kiskatonákra. Nagyon fáj a derekam 3 napja, és náthás vagyok.
Szia!
Ez a kis kukac nagyok cuki! :)
Akkor nekem is mar szulnom kene :D
Nekem nem valtozott a terminus.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban