Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom lányok h páran összeszedtük ezt a meghűlést :(
Sajnos minket se került el, egyik nap tök jó voltam aztan bedurvult. Muszáj voltam venni patikában szert de a homeopátiás bogyót vettem osilococilus vagy mit, meg Csipkebogyós C vitamint. Lázam nincs, csak orrdugulás, köhögés,meg izzadok nagyon, arra kelek (úgymint most h csurom viz a pizsim). Remélem hamarosan vége mert kezdem nehezen viselni.
Babóca jól hál istennek, sokat mocorog,fészkelődik ennek ellenére is, ez megnyugtató :)
Jobbulást a sors társaimnak!
Jo reggelt! Mi is nagytakaritunk ma. Kisagy osszerakas, korhazi motyo stb..
legyen szep vasarnapotok! :)
Az durva!
Én már tegnap lerendeztem egy hatalmas nagy takarítást, így mára a tuynolást, és az unatkozást választottam.
Remélem minden rendben lesz, ill. gyorsan és könnyen túl lesztek rajta!
Jó reggelt Mindenkinek!
Ma sem fogunk unatkozni. Csőtörés miatt vízvezeték csere (beton töréssel), mosás, vasalás, takarítás... :D
Reggel az uracskám kávéval ébresztett, jól indul a napom. :)
Legyen szép a napotok!
Én ma már, (lekopogom) jobban kapok levegőt, de ma sem kell a világot megváltanom még..
Azt sem tudom ráadásul hogy hol szedtem én ezt össze..Én félek hogy arcüregbe fog átcsapni.
Jobbulást.
Köszike! :)
Tegnap este már kicsit előlegeztem neki, persze nem hitt a valóság tartalomban. Meg hát ő amúgy se tusol forró vízben, nem tudnak olyan vízben tusolni, amiben pl. én mosogoatok (külön szoktam vizet felforralni hozzá). Azt hittem, hogy az agyam eldobom :)
Hiába magyaráztam neki, hogy amit ő használ az már a fürdéshez/tusoláshoz is túl meleg!
Hátha a cikk meghatja :)
Köszi mégegyszer!
Sziasztok!
Hogy vagytok!
Elmentem barátnőmmel a H..dába és olyan jó babarucikat vettem elég olcsón.Meg is lepődtem, hogy milyen jó állapotban lévő ruhákat lehet kapni!
Szép hétvégét!
Szia!
Jobbulást, vigyázz magadra!
Sziasztok!
Elolvastam Hanna születését, ha jól vettem ki a szavaidból az sem fájt annyira, és nem tartott sokáig. Úgy látszik ez "alkat" kérdése is.:)
Sandra nagyon gyors szülés volt tényleg. :)
Gratulálok Neked a kis Marcihoz egy ennivaló baba. :)
:D
hat furik ezek a tesztek. En ezen is latok csikot :)
Jó reggelt!
Azt a kommentemet még vmelyik nap írtam, de a telóm újra elküldte vmiért... Bolond... :D
Oké, köszi.
Akkor még szétnézek!
Jó reggelt!
Virág honnan rendelted a gumis lepedőt?!
Szia Sandra!
Jó gyorsan történtek az események :)
Nagyon szép a picurka, szívből gratulálunk, jó egészséget és sok boldogságot :D
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban