I used to be fat-Valaha kövér voltam! Légy újra ÖNMAGAD!! (beszélgetés)
szia
üdv nálunk...
sok -kilót neked is :)
na mai kaja adag is betartva. . . .
mozgás 3perc tekerés volt. . . 2kmter séta és anyuék fele kevés kocogás. . . de poén máskor mire felértem hozzájuk a dombra kifulladtam most meg futok :D
súlyom: 74-75között szóval haladok :)
nem,nyugi :) mindig eszem főtt kaját,és péksütit is egyre ritkábban. ez a mai nap ilyen lett. tudom,hogy nem fogyókúrás mintanap,de ez van. holnapra szintén nincs főtt kajám,úgyhogy akkorra salátát gondoltam. jobb,mint a péksüti...
egyelőre még nehezen megy a kevesebb ch fogyasztás,de bízom benne,hogy fokozatosan kevesebb lesz majd. de egyik napról a másikra nem megy.
töri témazáró letudva. . szerintem jól sikerült :)
tegnap este nagyon rosszul lettem, egyik percről a másikra irtó fejfájás tört rám, görcsölt a fejem és majd szét feszült a homlokomnál. . .
le kellet feküdnöm, szédültem és hányingerem volt. . .
majd el kezdtük jegelni kicsit jobb lett. . . sose volt még ilyenem nagyon rossz volt. .
ma már csak tompán fájdogál. . . .
mai nap eddig: 1bonbonka, 1alam1 1joghurt és egy sonkás szendvics. . .
most majd megyünk boltba. . . .
örülök, hogy megint ilyen szép aktív lett a fórum. . .
Sziasztok!
Hogy vagytok? Remélem,mindenki szuperül halad :) Én sajnos stagnálok egy ideje,de remélem,ennek hamarosan vége. Újra létrehoztam egy naplót,mert támogatásra lenne szükségem,hogy elmozduljak erről a fránya 60-61 kg-ról,ami már több,mint egy hónapja ragaszkodik hozzám. Én már kevésbé kedvelem és nagyon szeretnék elmozdulni innen. Szóval szeretettel várlak titeket a naplómban :)
sziasztok!
Köszönöm csajszik, 2 helyen voltam a végén állásinterjún, és mind a kettőn szimpi voltam! angolra váltottunk félúton, hogy tényleg tudok e, és mondták, hogy nagyon jó, meg vannak elégedve, most várom, hgoy honnan hívnak vissza! :)
uhh..nagyonsajnálom!4
Bízom benne hogy rendbe jön minden!!
sziasztok csajok!!!
Ma fogorvosnáljártam.
-1fog..sajnos....Már menthetetlen volt.
Ma eddig egy kefírt és 2 puf. búzaszeletet ettem.
És sétáltam 1 órát.
sziasztok!
úgy néz ki, hogy ma lettem kirúgva, de nem csak én, hanem majdnem az egész gárda, tehát a diétával nem lesz gond, mert nincs pénzem kajára! még nem lejátszott meccs, hátha csak felindulásból mondta és nem komolyan, bízom benne, de ha tud valaki felszolgáló állást akkor szóljon! köszi
Gratula!!
Jövő hétenén is belevetem magam a mozgásba!!
Szép estéT!
puszi
ma nap is szépen lezárva....
és a mérleg is a 75-öt mutatja...
ma már tekertem 25percet...több nem ment mert a lábaim a túráktól kicsit kikészültek...
mi finit ettetek ma?
Hu..én mindenfélét vegyesen,és mindenből kevset.
zöldségleves
kicsi hurka, kicsi rántott szelet , kicsi krmpli és sok savanyú!!
Sziasztok csajszik!!!
Kinek mivel telt a hétvéggéje??
Huha..Tegnap sétáltunk egy nagyot édessel!!!IMÁDOM!!!
Ügyesen ettem, tegnap is , ma is ,bár még ma nem kiabálom el,mert még nincsen vége a napnak!:DD
az én drágám mindig kitalál valamit...
persze kis infó mókus ezáltal nagy függő is...munka és hobbi is a számítógép egyben...
szép napot még egyszer nektek...
na filmnézés megvolt bár kicsit bosszantott, hogy párom fel le ugrált az elején. . .
mert játszik valami netes játékon és ma küldetés van. . . és meg kell állítgatni a filmet. . .
belefáradtam és duzzogtam kicsit. . .
de csak befejeztük a végén nyugiba. . .
az Óz boszorkányait néztük meg, bevallom kicsit fura volt a régi Óz a csodák csodái után. . .
de végignéztük. . . most kicsit megyek tanulni kedden TZ van töriből. . .
legyen szép a vasárnap délutánotok...