Hüvelygomba (beszélgetés)
szia. de miután kiirtottad a kezeléssel a kórokozóidat utána vissza kell telepítened a jó baktériumokat. erre írt a lactofell-t, ami tejsavat illetve olyan anyagokat tartalmaz amiből a lactobacik táplálkoznak. Én használtam, biztos jó, csak nem az én esetemben. az enyémben még soha semmi sem használt.
JA igen csajok, biztos másoknál bejön a bórsav, nálam ez sem:(:( most hívom majd fel a dokit pesten, hogy mit mond hogyan tovább. Majd megírom mit mondott.. puszi
Lányok használt már valaki lachtofell hüvelygélt a dokim a cns kúp használata után ezt ajánlotta. De a gomba nem a savas környezetben érzi jól magágát? Protexint használtam de mindig előjött.
Sziasztok! Néhány tapasztalatot szeretnék megosztani, hátha néhányotoknak segítek vele!
Először is, makacs,visszatérő hüvelygombával küzdök magam is,orvostól orvosig,nem kell bemutatni szerintem... Kb másfél éve annak hogy elképesztő mennyiséget szenvedtem a torkommal,antibiotikum kéthavonta, a gombusok azt úgyis szeretik... Ahogy gyulladt a torkom,jöttek a telepesek is rögtön,fantasztikus volt... Csináltak tenyésztést a torkomból, kiderült hogy a dög körberöhögi az antibiotikumot amit addig kaptam,írtak mást,csodák csodája, torkom rendbejött,a telepesek elköltöztek! Orális szex útján a rohadékok átköltöztek az intim szférámba!! ! Azóta használok pr..x.n hüvelytablettát, laktobacillus meg mifene van benne, védi a flórámat,esetenként kezeli is az enyhébb fertőzéseket, de azóta is ha a torkom fáj,gyullad, jön a hüvelygomba is,de legalább már tudom mitől! hát ez az én sztorim,remélem segítettem... :)
Vagyis mit értesz te higított alatt? Amit megveszel, az olyan 2 dl lehet asszem. Azt már nem kell higítani
4 órát szoktak mondani. És nem kell higítani
Lányok! Tudja valaki hogy az ezüst kolloidba áztatott tampont mennyi ideig lehet bent tartani? Fent lehet egy egész éjszakán át? És hígított vagy tömény ezüst kolloidba áztassam?
Ivott vagy használt már valaki hüvelyöblítésre lapacho teát?
Arra már nem emlékszem. :( Én Pevaryl-t szoktam venni, az recept nélküli.
Ja,oké.Köszi.Dejó.Izé az lenne jó ha nem kéne,de minek költsem a pénzt ugye ha van még..
Recept nélkül is adják?
Elmentem dokihoz, bár már csak a fura folyásom van, más tünet nem. Mikogalt és Pimafucint írt fel. Mi a tapasztalat?
Köszi a válaszodat moofly! (Lehet azért ennyi a krém, mert kisebb kiszerelésben nem tudnak gyártani...amúgy passz.)
Canestenből van 10 db-os kúp is magában, nekem már olyat is írt a doki. Amúgy másfajta kúpból van krém nélküli is, ahogy Zsófi26 írja.
Szia,van kup magaban is,olcsobb is kicsit
Azzal ha teljesen feloldódik,azzal a hatóanyag is felszívódik.A mi hátra marad (olyan mint az oldott gipsz) az kifolyik.És kell is pár nap,míg az utolsó tabi maradéka is kiürül,és helyre áll a normál ph. :)
Amit nem értek,az az hogy míg három tabi elég,a kenőcs qrva sok.Úgy nem árulnak hogy csak tablettát?-kenőcs az maradt még sok..
ha arra gondolsz h amit felhelyezel, és ha alvás után felkelsz és kifolyik?? az úgy jó. annak ki kell folyni.
Az a vicc, hogy bevizeztem, vagy 10 órán át volt fenn és sztem több mint a fele nem szívódott fel. :/
kicsit vizezd be akkor. de ne nagyon csak hogy fel tudjon oldódni
Heló! Még egy kérdésem lenne: nektek mennyi idő után múlt el? (Most elkezdtem canesten kombit használni, a kenőcs hatásos, de a kúp nem igazán akart felszívódni.)
marad a betét. tamponnal valami borzasztó. meleg van és így h mensizek, megint vissza rosszul. :@ fojj. megvárhatta volna ezt a 10 napot komolyan :@:@
Nem baj, sügér! :)))) :D
Amúgy én vagyok az, mert látom, hogy rosszul írtam a mondatot. Szóval csak az első két nap használnék, utána már csak betétet. :)
ezt most nem értem :D merjem használni vagy ne? :D
bocsi ha sügér voltam :D
Kár, hogy nincs intimtölcséred, az első osztályú ilyen forróságban. Tampont én nem csak az első két erős napon használnék, így nem fog kiszárítani. Jövő héten már úgysem lesz 40 fok! :D
merjek tampont használni? olyan meleg van, csak felforrna alattam betéttel :S
kivárhatta volna ezt az 5 napot. nyugodtabb lettem volna. nekem mindig akkor rosszabbodik hogy ha már elmúlt a mensi. úgy emlékszem már megint csak 20 napra jött meg. -.-
Szerintem semmit nem jelent, ez a természet. Működik a tested. :))
előbb jött meg... -.- ma -.- félbe maradt a kezelésem. ez elszúrja az egészet?
Igen, most először van. Nem tudom horvátországban tudok-e kapni canestent. Irrigálást pedig kipróbálom. Köszi!
Egy évig??az nagyon durva,de szerintem ram is ez var.szedjetek az alkohol mentes grapefruit cseppet,nekem lehet h attol jobb.de amugy nem hiszem el,h nincs olyan gyogyszer,szajon at szedheto,ami hasznalna.voltam std vizsgalaton,az se mutatott gombat.akkor most h van ez szerintetek?az intim candida teszt sem,en mar nem ertem,h akkor miert vannak tunetek...