Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
2290. sweetscorpion (válaszként erre: 2288. - Medizona)
2011. szept. 14. 20:32
gondoltam erre is, de nekem sosem volt ilyenem peteéréskor.. vagyis, nem ilyen volt.
2289. indi66
2011. szept. 14. 20:29

Sziasztok. Most jövök ujházi-tól. Diétára fogott. mondta h nem szeret diétáztatni, de nálam semmi nem használ. diétázzak is mellette. + vett tőlem még kenetet. úgyhogy 1 évig semmi kenyér semmi tészta semmi cukor. -.-

mi lesz velem:( a kajálás a mindenem. Anyu meg elküldött a "gyogyi"ba Hátha jobban leszek lelkileg. :) szép estét :)

2288. medizona (válaszként erre: 2286. - Sweetscorpion)
2011. szept. 14. 18:55
Az a zselészerű anyag az peteéréskor fordul elő én úgy gondolom. 1-2 nap és elmúlik, gondot nem kellene h okozzon.
2287. kisbaris (válaszként erre: 2286. - Sweetscorpion)
2011. szept. 14. 17:10
Szia! Üdvözöllek a köreinkben! Örülök, hogy írtál és bekapcsolódsz a harcba! Gyógyulást kívánok Neked és kérlek oszd meg Te is majd a fejleményeket az állapotodról!
2011. szept. 14. 16:52

sziasztok leányzók :)

most regisztráltam csak, de már régóta figyelemmel kísérem a fórumot.. abszolút sorstársatokként írok. idén 20 éves egyetemista lány vagyok. körülbelül másfél éve küzdök ezzel a nyavalyával, pár dokit végigjártam, de általában el lettem küldve egy-két szem Mycosyst-Gynoval és valamilyen rövid kezelési időtartamú hüvelykrémmel/kúppal.. rezisztensek lettek a dögök a gyógyszerekre, kezeltem magam pár napig, utána két héttel már ugyanúgy (vagy talán jobban) kínoztak a tünetek (néha viszkető, égő érzés, de főleg undorító folyás). A tünetek a menstruáció előtti egy-két hétben a legkifejezettebbek, néha meg tudnék pusztulni szégyenemben.. Az igazság az, hogy érzelmileg sajnos messze nem vagyok az a kiegyensúlyozott fajta, állandóan agyalok, könnyen zaklatottá válok, intenzív érzelmi reakciót adok szinte mindenre; észrevettem, hogyha feszültebb vagyok a szokásosnál, vagy hirtelen erős ingerek érnek, akkor rosszabbodik a bajom..

Nem vagyok/voltam kibékülve magammal, nem tudom teljesen elfogadni a nőiességemet, régebben ez annyira extrém módon nyilvánult meg, hogy nem is soroltam magam a NŐK közé. Az eddigi párkapcsolataim is inkább pusztítóak voltak, az önbecsülésemet még inkább aláásták.

Július végén kerültem el Ujházy doktorhoz, megbeszéltük a bórsavas kúpos kezelést, először 5 db egyhuzamban esténként, utána hetente 1. tartom is magam ehhez, de egyszerűen a szer nem bír ezekkel a makacs élősködőkkel. érzem, hogy valami nincs rendben. tegnapelőtt tettem fel a legutóbbi kúpot, tegnap bulizni voltam - a tánc közepette egyszercsak valami zutty, és tiszta nedves lettem. hát egy elképesztően gyomorforgató fehér zselészerű nagy darab akármit fedeztem fel a mosdóban a bugyimon (bocsánat a részletességért). ez folytatódott még az éjszaka, ma viszont már mintha elvágták volna. én ezt komolyan nem értem.. teljesen szilárd az elhatározásom, hogy meggyógyulok. hiszek benne. egy dolgon nem vagyok hajlandó változtatni, a szűk nadrág viselésén. pici vagyok, más nem áll jól, nem is érzem magam kényelmesen másban.

no de, nem akarok kisregényt írni, meg hát tényleg ne haragudjatok, hogy így rátok rontottam a semmiből..:)

kíváncsian várom, hogyan haladtok a gyógyulással.

puszi nektek!

2285. medizona (válaszként erre: 2284. - Indi66)
2011. szept. 14. 08:16
Nagyon remélem van, mert csak ebbe kapaszkodunk, hogy hátha ez segít.Ird meg mi történt.
2284. indi66
2011. szept. 14. 07:19

Képzeljétek el hogy amikor másodszorra mentem vissza egy nőgyógyászhoz a problémámmal jó régen akkor még nem volt tenyésztésem. Csak habokra felírt valami gyógyszer ami jól kimart, meg a következő is, és egyből azt feltételezte h nemi beteg vagyok ezért nemi betegségre vett tőlem mintát. A következő orvos meg szépen elhajította az asztalról és lesett rám hogy ez mi. Hú de jó érzés volt.

Ma megyek vissza pestre. :) Már most utálom az utazást, de direkt nem használtam semmi kúpot hogy mindent úgy lásson ahogy van.

Ja még egy történet. Ofőmnek szoltam hogy nem jövök ma suliba mert orvoshoz megyek, bizalmasan megbeszéltük, de nem mondtam neki mi a probléma. Egyből rájött és megkérdezte van e még remény -.- na ez hanyas??? azóta ezen agyalok..

2283. Zsófi26 (válaszként erre: 2265. - Medizona)
2011. szept. 14. 00:44
Szia,volt tenyesztesem,genoid-os,ami eleg megbizhato,de minden negativ lett,szoval én még azt se tudom mi okozza ezt az égő,szúró érzest,de valószinű,h gomba,de mar semmuben sem vagyok biztos.5honapja diétazom,tul vok a gynevac kuran,szamtalan kupon,de nem gyogyultam me.
2282. medizona (válaszként erre: 2281. - Kisbaris)
2011. szept. 13. 19:47
Megköszönöm, ha átküldöd.
2281. kisbaris (válaszként erre: 2275. - Medizona)
2011. szept. 13. 19:23
Én ajánlanám még a körömvirág krémen túl a kókuszolajat, olvass utána és meglátod, hogy nagyon sok jó tulajdonsága van. Elsősorban, hogy antiszeptikus és gyulladáscsökkentő is, meg gomba-baci irtó és a bőrt regenerálja. Én rendeltem már, igaz, hogy nem erre a problémámra, de tuti, hogy kipróbálom, mert ajánlják nemi szervre is! Ha érdekel átküldöm a linket priviben.
2280. kisbaris (válaszként erre: 2276. - Medizona)
2011. szept. 13. 19:19
Nem, sajna oktatásom vagyok egész nap, csak pár perc szünetek vannak. Lehet, hogy írok inkább mailt.
2279. zsanci79
2011. szept. 13. 18:27

De nincs benne akkora hatóanyag, hogy kárt okozzon. Ha lenne, akkor a betegtájékoztatón fel kéne lenni tűntetve hogy szteroid tartalmú, és hosszútávú használata nem javasolt. Mint pl. elocom, meg különbőző bőrbetegségekre adott szerek.

Gondolom vannak erre előírások.

2278. indi66 (válaszként erre: 2277. - Zsanci79)
2011. szept. 13. 18:16
Van. Doki mondta
2277. zsanci79 (válaszként erre: 2275. - Medizona)
2011. szept. 13. 17:59
Pimafucortban nincs szteroid, már bocs de ez hülyeség!
2276. medizona (válaszként erre: 2274. - Kisbaris)
2011. szept. 13. 16:52
El is felejtettem kérdezni felhívtad a dokit?
2275. medizona (válaszként erre: 2274. - Kisbaris)
2011. szept. 13. 16:50
Akkor lehet hogy nekem is attól szárazak a kisajkak, neogranormont kevertem tegnap este canestennel, valamelyest jobb lett, de már a pimafucort krémet nem merem, mert steroid van benne.
2274. kisbaris (válaszként erre: 2271. - Moofly)
2011. szept. 13. 12:51
NEM, ez a gomba miatt van. Pl. ha a kislábujjnál beizzad, ott is ki tud repedni ugyanígy. Ez a tartós gombafertőzés jele.
2273. indi66
2011. szept. 13. 12:24
bephantent lehet a punira kenni? :O:O Kedvenc krémem. De oda még sosem próbáltam
2272. -Bigyóné- (válaszként erre: 2271. - Moofly)
2011. szept. 13. 11:38
Bepanthen krémet próbáld meg!! Hátha segit!!
2271. moofly (válaszként erre: 2267. - Kisbaris)
2011. szept. 13. 11:30

Erről jut eszembe..

A bőr a kisajak/gát környékén nem szokott picit berepedezni senkinél a tünetek mellett? 2-3mm kis csíkban.Nagyon car érzés tud lenni. :/

A gomba elleni krém kiszárítja v mi?

2270. moofly (válaszként erre: 2228. - KisFarkas83)
2011. szept. 13. 11:21

Köszönjük szépen. :) :* Ezt sok szakember is mondja,hogy a száj higiéniája is fontos,hisz ott van a legtöbb "telepes" (ez ari kifejezés)

A rózsaszín nyelv már biztató. :D

A pr. . x "részletet" még kilogikázom,mert annyira nem vagyok ebben otthon..

Viszont ahogy olvasok,sok csaj írja hogy ezt meg azt meg amazt használ (szinte mindig)Ugye egy egészséges nőnek nem kell használni semmit.-sem gélt,sem tabikat.Nem értem miért nem lehet valakit kikezelni úgy,hogy ne kelljen egész életében mindenfélét felrakosgatnia magának. :S

2269. kisbaris (válaszként erre: 2268. - Medizona)
2011. szept. 12. 18:19
A körömvirágkrémet próbáltad? Kalmiandi javasolta pár oldallal visszább. Lehet, hogy az is jó lenne. Azt sajnos nem tudom, hogy az allergia vizsgálaton mit tudnak nézni, de a páromnak volt nemrég és a hátán 30 féle kence volt, le voltak ragasztva és megszámozva, így kellett lennie két napig és utána visszamenni. Szerencsére nem volt allergiás, de biztos, hogy van olyan anyag is a tesztben, ami kimutatná a Tiédnek is valamelyik származékból. Szerintem tényleg kérdezz meg egy bőrgyógyászt.
2268. medizona (válaszként erre: 2267. - Kisbaris)
2011. szept. 12. 17:26
már én is gondoltam rá és lehet hogy a tejsavkészítményekre, de hogy ezzel hova menjek. Bőrgyógyászatra, mert a nőgyógyász azt mondta, hogy kenjem neogranormannal.
2267. kisbaris (válaszként erre: 2266. - Medizona)
2011. szept. 12. 13:23
Ez a bőrszárazság és égő érzés inkább valami allergiát mutat, nem lehet?
2266. medizona (válaszként erre: 2255. - Indi66)
2011. szept. 12. 10:48
Indi! Nekem is minden orvos azt mondta, hogy belül nem lát semmit, kivül viszont nekem inkább száraz és ég. Különben is érző ideg a hüvelyben alig van. Csakhogy van hogy azt sem tudom már hol érzem. Az ekcémának is lehet ilyen tünete. Már azon gondolkodom, hogy bőrgyógyászhoz kellene menni. Nem hiszem, hogy lelkileg fizikális tünete kell hogy legyen. Hülyeség. Már csak azért, mert ha nem fáj már attól is jó napod tud lenni. Na meg szerintem az az orvos mond ilyet, aki nem tud meggyógyítani. Tudom hogy kib...-t sokba kerül az orvos, a gatyánk is rámegy, de mindent meg kell próbálnunk. Nekem nem viszket én meg ezt nem értem, de nagyon ég. Mindenképp menj vissza a dokihoz, hátha ... Lázár Erika nekem is azt írta, hogy egyedül a nystatin amire nem rezisztens a gomba és hogy hosszan tartó kezelés kell. Lehet hogy hozzá kellene menni. Csak olyan messze van nekem is és hát az anyagiak...
2265. medizona (válaszként erre: 2264. - Zsófi26)
2011. szept. 12. 09:25
Kenetet küldtél már, vagy volt tenyésztésed?
2264. Zsófi26 (válaszként erre: 2255. - Indi66)
2011. szept. 11. 23:04
Szia,ha a lelki ok vilt előbb akkor lehet h erdemes egy agykurkaszt felkeresni,àrtani nem árthat.Ha a dietat nem tartod legalabb cukrot ne egyel,mar az is sokat segit.az öngyikos gondolatokat meg vesd el,meg sok mindent nem probaltunk,valaminek segitenie kell.nekem talpreflexoligust is ajanlottak,azt is erdemes lenne kiprobalni.az a furcsa,h mindenki azt irja,h a borax csipte a bőret,nekem egyaltalan nem,lehet h nem is gombam van?szörnyű ez a szenvedes,nem ertem mitől alakzl ki,valami közös van bennünk.....
2263. kisbaris
2011. szept. 11. 17:58
Holnap érkezik az ezüst kolloidom! Inni is akarom, mennyit ajánlott naponta?
2262. medizona (válaszként erre: 2256. - Kisbaris)
2011. szept. 11. 17:06
Nekem is küldte a receptet a doki, amikor elküldtem neki a kenetet. Szerintem lányok az a legnagyobb baj nálad is indi, hogy addig a gomba nem fog eltünni, vagyis nem tudjuk kordában tartani, amig a bélrendszerben túlszaporodott. Nekem most a torkom fáj és azt is öblögetnek kell a boraxal. Nem létezik, hogy nincs rá gyógyszer.
2261. medizona (válaszként erre: 2252. - Zsófi26)
2011. szept. 11. 17:00
Nem én a cns kúpot, de már a végén kezdődött minden. De nálam a leleten csak gombaspóra volt. Fogalmam nincs az nem kandida? A boraxos kúpot nem próbáltam csak azzal kenegettem, de nagyon marta az egészet, úgyhogy abbahagytam. Most szódabikarbónás vizzel mosom. Jobbat nem tudok.
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook