Hüvelygomba (beszélgetés)
Hát ez a doxycillin marha jó gyógyszer lehet akkor.....egy életre megjegyeztem a nevét.
Nekem nem tért vissza a gomba, szexszuális élet nélkül pl. abszolút nem, de szex mellett, hólyaghurut, és néha kíséri valami gombás tünet, de nem az, mert csupán ég, semmi egyéb tünet nincs. A 100%-os megoldás nekem az lenne, ha nem lenne szex :) vagy legalább is hanyagolnám a vadabb szexet.....:)))
Doxycillint kaptam én is.Gyáá akkor attól lehet? :O Mert előtte soha nem volt ilyen problémám..
És ez már "így marad"? Elmúlik és vissza tér? Hüpp
Szia mindenki!
Nem sokat olvastam vissza az írásaitokból,bár látom van hasonló probléma is..
Két fél éve volt először candida fertőzésem.Mikor észre vettem a tüneteket,utána olvastam,és vettem canesten kombit,oké is lett minden.Két hónapra rá újra kezdődött,bár akkor már nem túró szerű folyással,hanem égés viszketéssel..
Fogalmam sincs mivel lehet kapcsolatban.Azóta kaptam már másik gyógyszert (nem fogamzásgátló,hanem idegrendszeri betegségre való)lehet hogy az változtatta meg a hormon vagy immunrendszeremet.A párom tünetmentes...
Vannak rajtam ekcémás kiütések,arra régebben azt mondták gombás ekcéma,de csak kenőcsöt adtak rá.Namármost,gőzöm sincs a két gombás megbetegedésnek lehet e köze egymáshoz? :S
A béres csepp nem jó ilyenekre?-már immunrendszer szempontjából,hátha annak gyengesége okozza.
Azt is olvastam,hogy a sok szénhidrát vagy édesség is okozhatja.-én minden nap kb eszek édességet..
Csinált már valaki ilyen problémára diétát?
Köszi előre a válaszokat,pusz nektek,jó hétvégét,betegeknek jobbulást. :)
Szia,
Köszönöm a véleményedet illetve tanácsokat a Mycosistet még most használtam először ezért hosszabb távú tapasztalataim nincsenek..Ami biztos! Antibiotikumot nics az az isten hogy beszedjek max ha már tényleg haldoklom mert hülyére gombásít a Doxycyclintől véresre martam magam ott lent pár évvel ezelőtt ekkor azt mondtam elég!! Ezüst kolloidot én már ittam melyik cég gyártja azt az ezüst lovasat? Ökonet vagy nem tudom kicsit jobb lett..Candida diétán már rég túl vagyok 3hónapig kőkeményen csináltam de úgy hogy egy hónap után sírtam hogy nem bírom tovább de végül végigcsináltam egy évre(!)helyretett még úgy is hogy visszatértem az eredeti étrendemhez..na most egy a fura! Kérlek adj tanácsot mert egy baromi normális dokim van ő szerinte nem függ kajálástól(mellesleg ez engem is meglepett mert én is úgy tudtam hogy de IGEN)ő azt mondta részben amit te hogy lelkiállapot illetve immunrendszer gyengülés okozza..mivel a candida mindenkiben ott van normális mennyiségben gáz akkor van ha elszaporodik..de 20éves korom óta most vagyok 35 kínlódok hol jobb hol rosszabb akkor most mi legyen??? A Mycosist eddig jó de hogy mi lesz 1..3..5 hónap múlva nem tudom...
sziasztok,
most végül is mi hozott rendbe ? a Mycosist? (talán egy hétig lesz jo )bocs ne érts félre de ha ennyire "begyulladtál" vmi gombátol akkor szerintem nincs olyan gyógyszer a világon ami helyrehozna!!
( én már csak tudom miről beszélek)én átéltem : kb 5 éven át tömtek tele gombaölő, candida ölő szerekkel, amikor már az összes készítményt beszedtem ami csak Magyarországon kapható az összes fajta-márkájú- hüvelytabletta, hüvelykúb, hüvelygolyó, hüvelykrém -külsőleg belsőleg, szájón át szedhető tabletta, injekció izomba -amitől leszakadt a karom- (sőt még az asszisztens sem akarta beadni a gombaölő szert mert azt mondta ez akkor adag ami egy lónak is elég lenne)majd amikor már az összes készítményt beszedtem akkor jöttek a külföldről behozott gyógyszerek...és persze mindig és mindig visszajön a hüvlyfolyás, vagy túrós váladék, és néha candidát tenyésztenek ki a váladékból.
de vegyünk egy nagy levegőt :) és legyünk optimisták mint minden állapot ez csak átmeneti. ( szerintem minden lelkiállapottol függ ezt ne feledd el!!!nagyon fontos!
a következő tanácsom hogy felejtsed el az orvosokat Sylvi31!!!!
Ha valóban candidás lennél és a gyomrodra is átterjedt, akkor csináltass egy vérképet (Mammut 2 legfelső szint)és én egész biztos leszek benne hogy nyoma sem lesz a Candidának!!!
vagyis ha mindenhol az egész testedet elárasztotta volna a candida akkor most egy lepukkant afrikai kórházban feküdnél és épp a méhedet akarnák kioperálni mert már ott alul minden használhatatlan lenne!!! és életkedved sem lenne nemhogy pasid:)
úgyhogy ha visszaakarod kapni az életkedved legközelebb csak akkor menj nőgyógyászhoz ha gyereket akarsz:)
Mert gajra vágnak!!!! ( mellesleg minél több antibiotikumot szedsz be annál több candida szaporodik a testedben mellesleg ha valóban igy van ( kizártnak tartom)akkor az étkezésedet is át kell gondolni! -semmi fehér lisztalapú dolog semmi cukor stb
Én most rátaláltam az Ezüst kolloidra szerintem ez segiteni fog ajánlom Neked is :)
Kérdés a többiek felé is : kicsit összezavarodtam többféle ezüst kolloid létezik?
van amit nem szabad lenyelni és van amit igen?
Mert én a hüvelyfolyásra vettem de a gyógyszerész véletlen a másikat adta amit nem szabad lenyelni csak öblögetni vele.de kérdem én ha azt olvasom hogy 3 percet kell a nyelv alatt tartogatni a szájban és az ezüst felszívódik akkor 3 perc után már csak víz lesz a szádban akkor nem mindegy hogy lenyelem vagy kiköpöm ?
én is viszketek. most múlt el a mensim. és nem akarok semmit használni még el nem jutok pestre orvoshoz. max tejsav az javít a dolgon. én is már ettől kapok idegbajt, de most jobb a lelki állapotom, valahogy lefoglalom magam h ne ezen járjon a fejem. tönkre teszi az életem. :(
nekem sosincs tünetmentes napom. annak örülök ha 1 hétből 3 nap nem viszket csak érzem. :/:(
mail még mindig nincs. nemtom már hány napot kell várni rá.. :/
Elég baj az h harcedzettek lettünk :D
Még mindig nem jött meg a levél, kezdek türelmetlen lenni... :P
Főleg h megint kínoz. Nekem nem jönnek be ezek az olajak. Semmi, semmire nem reagálok, fogalmam sincs miféle lehet a problémám, de ha csak folyással küzdesz akkor velószínűleg fog használni a teafa, különféle ülőfürdők :) próbáld ki :)
Szia! Az, hogy a gombán segítene, ha többet szexelnél, biztos nem igaz! Sőt, szegény partner is meginná a levét. Az viszont igaz, hogy a hüvelynek szüksége van a tisztulásra és a védőanyagának a termelésére. Egyszer olvastam, hogy az apácáknál gyakoribb a méhnyakrák előfordulása pont emiatt, hogy a női nemi szerveik nem elég aktívak. De a gombára nem hiszem, hogy ugyanez vonatkozna.
Az ezüstkolloid valóban jó, illetve a glycerines borax is. A teafaolaj Dr. Müller készítmény,100%-os olaj, gyógyszerkönyvi tisztaságú. Csak ezt használd, ez a biztos! Többféle felhasználási módja van, én tamponra, illetve joghurtos tamponra szoktam cseppenteni, de van aki ülőfürdőt készít, illetve a bugyiba néhány csepp is fertőtlenítő hatású. Egyébként nekem is partnertől független a folyásom, mikor egyszer szingli lettem több hónapra, azt hittem itt a kánaán és nem lesz gondom. DE LETT. :(
Ha visszaolvasol kicsit kb 1-2 hétre itt a fórumon, akkor amit Indi is vár diagnosztika, szerintem megpróbálhatnád. Én is ezt fogom tenni.
Kérdezz nyugodtan, mi harcedzettek igyekszünk segíteni! :D
sziasztok,
Többnyire olyan ember hozzászólását várom, akinek nincs sexuális partnere.
(igen ez nagyon fontos) mert a hüvelyfolyásom már több tíz éves múltra tekint vissza....( ha van partner ha nincs hüvelyfolyás általában van)
és képzeljétek ma beszéltem egy orvos asszisztensével négyszemközt és arról faggattam hogy : hogy lehetséges az hogy rákos, leukémiás emberek meggyógyulnak és engem meg semmilyen doki nem tud helyrehozni az újból, és újból visszatérő hüvelyfolyásomból. Erre azt mondta hogy ha nincs partnerem akitő bármit is elkaphattam volna, mondtam neki hogy ezer éve nincs akkor erre rögtön rávágta hogy na látom : ez a baj!
mert a hüvelynek szüksége van a természetes ürítésre...
Mondanom se kell ezt én még soha életemben nem hallottam és igen csak hátbavágott az amit mondott. Gondoljátok hogy van benne valami ?
és akkor mi van az apácákkal? nekik is mind hüvelyfolyásuk van ? mi van a nem sexuális életet élő nőkkel ? nem hiszem hogy mindegyiknek hüvelyfolyása lenne.
Amúgy hallottam egy alternatív megoldást : venni kell tengeri sót (nem kinai készitményt!!) és azt beletenni a fürdővízbe ( vagy lavorba beleülni egy rövid időre)
apropó mi ez az olaj amit szoktatok javasolni? hol tudok utána olvasni ?-és azt tamponra kell csepegtetni ?
-most olvastam el egy cikket az ezüskolloidról nagyon jó : [link]
ki fogom própálni- olvassátok el ti is!
lehet hogy az én problémámat is megoldja :)
apropó , tudtok még valami alternatív megoldást ?
ps: csajok, akit az orvosa teletöm gyógyszerekkel és újból és újból visszatér a tünete felejtse el a gyógyszereket és az össze nőgyógyászt is!! mert ez nem segit a dolgon, sőt csak egyre rosszabb lesz
sziasztok