Hüvelygomba (beszélgetés)
Kérdezd, végül is ha felhívod nem vesztesz semmit. :)
Nem tudom, hogy telefonon miért nem lehet ezt megbeszélni... ha egyszer csak azt írta, hogy időpontot sem kell kérnem, mert csak receptírás lesz.. vagy kérdezzem meg tőle telefonon, hogy nem-e lehet így?
Nem küldött receptet, be kell mennem hozzá felíratni, mert személyre szabottan akarja az adagolást beállítani.
add oda a receptedet a háziorvosnak. küldtek levelet... így felírja.
Megérkezett az eredményem. :((( Ugyanúgy jártam, mint Te Indi! :( Csak az a baj, hogy most nem tudok pár hétig felmenni Pestre megíratni a receptet. :(
egész nyáron szedtem a grepét meg fokhagymát, de szart se ért. csak híztam tőle. Nem diétázom mert a doki is azt mondta h hagyjam a p.ába. És nálam a lelki dolog volt előbb, mint a h.gomba. elutasítottam a párom. de az már 1 éve volt. Ja és az előzőt is szintén. szoval én valahol hiszek a dokinőnek :S:S:S
Még egyszer fölmegyek pestre hátha mond valami értelmeset, ha nem kipróbálom a kúpot amit elküldtél. Ha az se jön be, akkor meg felakasztom magam. Vagy nemtom. Így biztos h nem élek. nincs hozzá kedvem minden nap. -.-
Szerintem meg valami olyan dologtol vagunk betegek,amit meg nem fedezett fel az orvostudomany,mert nekem minden negativ,amugy meg nagyon sokan nem gyogyulnak ki a gombabol,mert mar szinte minden gyogyszer ellen reziztens a gomba,ezt egy orvos mondta,azt at is kuldtem neked,ez alol kivetel a nystatin,en meg abban bizom,de ha az se segit,nem tudom mi lesz,nekem is a tokom ki van mar az egessszel.Ez a lelki ok meg hulyeseg,szerintem,az megint penzkidobas lesz,en tudom magamrol,h ha jol vagyok,nincs ilyen gondom.azert vagy mar lelki beteg,mert nem latod a kiutat,es nem a lelki ok produkalja a fizikai tünetet,gondolj csak bele,h melyik volt elobb!!!!!!A dietat tartod?Szerintem az sokat hasznal,akarmi is tamadott meg minket.Talan a grapefruitmag is,de abbol is az ökoneteset kell venni.
írtam egy dr nőnek. ezt a választ kaptam :Úgy tűnik, Ön már többet tud erről a témáról, mint én.. Most sem tudok mást írni, mint múlkor. Semmiképp nem normális az, hogy egy fertőzés ennyire ne reagáljon semmi olyan kezelésre, ami egyébként nők tömegeinél hatásos. Ha belegondol, szerintem Ön is rájön, hogy orvosilag ez ügyben többet tenni nem lehet. Az ilyen esetekben, amikor semmilyen kezelés nem hat, mindig felmerül, hogy nincs-e valami lelki ok is a háttérben (ez nem ritka). Csak azt tudom tanácsolni Önnek, hogy a rengeteg nőgyógyász mellett esetleg keressen fel egy pszichológust is.
Már nyár elején menni akartam, de inkább költöttem nógyógyra. Most felkeresek egy agykurkászt is. Tudom h az is nagyon rám fér, a dr nő válasza csak megerősít.
Az biztos,h csak akkor erti meg az ember,h milyen egeszsegesnek lenni,amikir megbetegszik.sose ertettem az öregeket miert mondogatjak ezt,hat most mar ertem,sajnos.rossz nezni,h a velem egy idosek h romboljak magukat az alkohollal,cigivel,edessseggel,meg össze vissza szexelnek.mindig arra gondolok,ha en csinalnam,akkor mar nem is tudon mennyire fajna,igy is szinte elviselhetetlen.Medizona te mit probaltal a boraxos kupot?
nekem az sem segített mire a végére értem a 8 kúpnál megint majd szét égett a hüvelyem a kezelés alatt. Úgy döntöttem még egy kenetet csinálok a kezelés után talán segít. Nem próbáltátok az aqua tust. Nekem sokat segített, csakhogy olyan száraz lesz a hüvely minden irrigálástól, és kimossa a jó bacikat. Ez azért jó mert először sóoldattal átmossa és tejsavat gél állapotában juttatja a hüvelybe. Én már eszem a barátcserjét, a protexin candida pluszt. Ahogy jön a peteérés jön az égő érzés. Tényleg lelki beteg lesz az ember, mert csak az tudja értékelni a normális állapotot, aki annyit kinlódik mint mi.
Dehogynem azzal van,mert amikor nem faj,akkor a hangulatom is javul,rogton elmulik a depressziom.A boraxos kup nem segitett? Nem is lett jobb kicsit se?neked legalabb kimutattak a gombat,en azt se tudom mi bajom,minden vizsgalat negativ,probald ki a nystatinos nekem is az az utolso remenyem
Na ez az, nem is a punival van már itt baj hanem velünk magunkal. :(
köszi a tippet, szétnézek mik a lehetösőgeim itthon. ... nem túl sok :/ :(
Sziasztok,en sem javulok,nekem az a diagnozis,hogy talàn gomba,jo nem?Egyszerűen nem hiszem el,h nincs olyan orvos,vagy vizsgalat,aki vagy ami meg tudnà mondani,h mwgis mi bajom van.Nem igaz,h ilyen eros tuneteknel minden negatív legyen,kezdek megőrülni.
Vagy egy jó kineziológus. Én még nem próbáltam, pedig rám is rám férne, de nagyon sokan esküsznek rá, ismerőseim köréből is. Igaz nem olcsó....
Akkor már felnőtt pszichológus...
Akupunktúra? Úgy tudom, hogy mentális és fizikai dolgokban is segíteni tudnak.
Már gondoltam rá h elmegyek és kezeltetem magam emiatt -.- de kihez menjek? pszichiáterhez? nemtom melyik orvos foglalkozik ezzel. mindenhonnan csak elküldenek. AKÁR HOVÁ MEGYEK. KIRÖHÖGNEK ÉS KÉSZ. Jártam én energia gyógyászhoz is. De a vége felé már nem hittem neki sem. És nem jártam többet. Mit javasoltok? Merre induljak? Mindenhiová 2 hónapra kapok időpontot kivéve a gyerek pszichológus-t, de az pont nincs. Nemtom bele férnék e még 20 éves vagyok :S
Indi! Én erre már nem tudok mit mondani....hogy semmi nem segít. Szerintem ez már biztosan lelki eredetű, azt kéne kezelni. Hisz írod is, hogy elutasítod a férfiakat, félsz, görcsölsz. Ameddig ez így lesz, biztosan nem fog változni. Megértelek, de szerintem ez már lelki eredetű :(
Gyógyszertári tejsavat teszek az irrigátorba egy kupaknyit, meg langyos víz. A múlt hónapban segített a kidolgozott séma: Irrigálás után boraxos tampon (20 perc), éjszakára protexin.
Köszi :) Ilyenkor mivel irrigálsz?
Szokás szerint, 3. napja múlt el, de már reggel tejszínes folyásom volt. Eddig persze semmi, még együttlét után sem. De ma már kezdődik újra. Szóval irrigálás előtt kenetet veszek. Este küldöm a papírt!
Nem baj sztem mert én is akörül jártam mikor vették a kenetet tőlem. Szerintem küld el neki nyugodtan a kenetedet lesz a héten ezek szerint.
Ha elküldöd azt a papírt nekem akkor azt megköszönöm... kíváncsi vagyok rá. :)
Van most problémád vagy most rendben van nálad ?
Szerintetek az baj, ha a ciklus 21. napján megyek rákszűrésre?
Van a héten Ujáhzy? Elküldhetem neki holnap a kenetet szerinted?
Ja, bocsi, elkanyarodtam. Szóval ha van bármi eltérés a kenetben, azt a rákszűrésnél észreveszik. Ha gondolod elküldöm beszkennelve az a lapot, hogy lásd miket néznek ilyenkor. (pl. HPV-t is)
Elvileg a rákszűrésen rengeteg mindent néznek. Ezt onnan tudom, hogy volt egy nagyon szuper doktornő, akihez jártam (magánra) és ő az egész vizsgálati eredmény lapot kipostázta nekem, ott aztán volt sokminden! Az a baj, hogy én csak nála láttam ilyen lapot, a többi orvos mindig csak mondta, hogy jó lett, nincs baj. Azon vagyok most, hogy időszerű a rákszűrés, hogy visszamegyek ahhoz a kedves doktornőhöz, csak iszonyú messze van, azért nem nála voltam tavaly. A tavalyi rákszűrést Szolnokon csináltattam magánrendelőben, ott mikor visszamentem az eredményért, kihozta az asszisztens a kenetvételnél felvett adatlapomat kinyomtatva, tollal ráírva, hogy P2. Ezen nagyon dühös lettem...
azon agyalok amúgy hogy ha gyulladásod van vagy valami problémád akkor a rákszűrésed nem eleve szarnak kéne lenni? Kimutatja a gyulladást nem?
magam se tudom már -.-
14én mek visza. ha valami gondod van akk nyugodtan küldjed neki a kenetet.
Hát én nemtom, anyuék nagyon pipák hogy megint menni kell, nem bíznak benne, már egy vagyonba vagyok, viszont én sorra elutasítom a férfiakat már egy éve nem is nagyon volt velük kapcsolatom, biztos érzik is rajtam. Ha az alsó fertájamhoz közelítenek vagy csak sima csókról lenne szó akkor már harapok. Ezt hozza ki belőlem, ez nem mehet így tovább, milyen élet ez? -.-
Vissza kell menned?
Mikor nem dolgozik?
felhívtam... vissza lettem hívva, a cytologiám a legjobb lett p1-es. Mondtam h még mindig viszket. Lehet kívülről van a gond nem belülről, mert multkor mondta h belül szép, csak kívül vörös. Ilyen esetben nemtom mi van -.-