Hüvelygomba (beszélgetés)
Jah és ha lehet az étrenden is változtatni kell. Ilyenkor kerülni kell a cukros ételeket, csokikat. Lehet fokhagyma kapszulát enni és sok c vitaminban gazdag gyümit. Állítólag a vörösáfonya is jó ilyenkor meg a graifut kivonat.
Előre is elnézést azoktól akik nem hisznek benne, de nekem bevállt!
Túrós hüvelyfolyásom szokott lenni, ha nincs más megoldás akkor volt már hogy így jártam el és nekem használt. El kell hogy mondjam jelenleg 9 hetes terhes vagyok és most is vannak ilyen panaszaim, szóval így teszek most is.
Tiszta vízzel hüvelyöblítés, addig míg teljesen ki nem mosódik a túrós váladék, majd tejsavas indim mosakodóval mosdás. Egy pár csepp teafaolaj (jó minőségű nem gagyi!) egy tamponra majd natúr élőflórás joghurt és ezt fel a hüvelybe legalább 4 órán keresztül. Két napig szoktam általában ezt megcsinálni aztán elmúlnak a tünetek. Nálam ez bevállt.
Használtam már canesten kombit is, csak abban azt nem értem miért nem lehet külön a kúpot megvenni. Van már otthon annyi krém, hogy nem tudom hova tenni. Bár ha ilyen tüneteim vannak akkor a páromnak szoktam mondani, hogy kenegesse magát.
Akkor jó, ha el tudtál menni dokihoz, az a biztos tényleg, ha rendes gyógyszert is kapsz. Jobbulás kívánok! Írj, ha van fejlemény!
voltam dokinál az enyém olyan súlyos szintű lett hogy szájon át kell Mycosystet szednem 50mg-ban azt mondta ezen a szinten már a kúpok krémek hatástalanok sejtszinten kell a Candidát lerombolni,azt is mondta hogy nem igaz hogy táplálkozás függő szerinte legdurvábban a legyengült immunrendszernél jön elő(ez nálam igaz)ekkor tud legjobban szétszaporodni,már nem csak nőgyógyászati szinten hanem emésztőrendszer stb...
Komolyan mondom, ilyenkor amikor megvan, el sem tudom képzelni milyen viszketéssel lenni meg irritációval. Ilyenkor mintha elvágták volna! Mindig azt hiszem, hogy ez így marad, de jön a 3-4 nap és máris kezdődik. De én azért most is reménykedem és használni fogom a protexint, lehet, hogy már ma.
amúgy hogy vagytok??? :):):)
az volt ráírva h az email-emre küldik a kinyomtatható választ receptel h a házi orvosom is meg tudja nézni. Sexuális úton terjedő nemi betegségekre illetve méhnyakgyulladást nem tudnak belőle nézni. Csak kitenyészti h milyen gomba baci stb. Ha telefonon érdeklődök akk 4 napot kell várjak. De az interneteset nem írták oda. Mindenképpen felmegyek hozzá, de addig hagy legyen meg ez. :)
Addig is Pevaryl G, ha most is problémád van. Nekem az segíteni szokott.
Ha Te is ilyen kiújuló gombában szenvedsz, akkor szerintem neked is ki kellene próbálnod az ujházy diagnosztikát. Szívesen átküldöm a részleteket, de itt a napokban beszéltünk róla, olvass vissza.
Csajok,a segítségeteket szeretném kérni! Most már olyan szinten gombás vagyok hogy majdnem hetente(!!!)rohangálok gombátlanítóért(eddig a Gynoxin-t vettem)3napig jó utána naról napra jön vissza a folyás és viszketés..azt hittem már pszichésen viszketek de a páromat is lefertőztem tiszta gyulladt és piros lett ő is...nem bakteriális ez tuti mert volt régen az is ismerem a tüneteit ez nem rossz szagú ez suerintem candida..igyekszem diétázni bár így is 48 kiló vagyok nem kéne fogynom tovább..tudtok segíteni? Nagyon köszönöm előre is!
Mit írtak, mennyi idő? Az benne volt a tájékoztatóban, hogy mire vizsgálják?
A héten kezdtem el az új étrendem. Eddig reggelire fonott kalács volt, ebédre valami főtt kaja, utána kávé, túró rudi. Az új étrendem: reggelire rozskenyér felvágottal, sajttal, vettem tonhalkonzervet is, ebéd marad főtt kaja, de nincs kávé, és desszertnek aktívia joghurt műzlivel összekeverve. Nyami! Olyan finomak! Nekem ez nagy változás, mert gyerekkorom óta péksütit ettem reggelire (kalács, kakaós csiga, pogi). De most így megfelel. Igyekszem! :))
megjött a csomag :) Holnap postára is adom...
Ja és az édeset kerüljétek amennyire csak tudjátok, még ezt mondta a doki!
Elindítottam a naplómat a Women's Cream-ről és egyéb nyavalyáimról. Már most, egy hónap után is vannak jó tapasztalatok!!
Nagyon örülök, hogy segíthettem! Főként azért, mert teljes mértékben átérzem a helyzeted! :)
:))) Nagyon kíváncsi vagyok!!
megrendeltem. most már csak várom h megjöjjön :)
Még nem rendeltem meg, tegnap megjött, úgyhogy van még időm, de meg fogom rendelni. Priviben megírom a címet! Állítólag néhány patikában is kapható a csomag,de nekem nincs kedvem kérdezősködni, a béres gyógyszertár webpatikából elküldik. :)
na ez nekem kell :D az oldalukról lehet megrendelni? vagy hogyan működik? már te megrendelted magadnak? :)
szép estét:)
el sem hiszed! 1850 Ft. meg gondolom, hogy postaköltség is van, de szerintem jó ár.
mennyibe kerül a csomagocska?
Az echo tv-n most valami sókrémes tamponról beszél egy nő. Sajna nem tudom honnan kezdte a mondókáját, de az élesztőgombáról van szó.
Nagyon nagyon köszönöm az infókat!!! Te vagy a megmentőm! Már korábban is beszéltünk itt a fórumon, hogy van egy olyan eljárás, hogy saját kenetvétel alapján, a beküldött mintát elemzik és megküldik a diagnózist, valamint a kezeléshez szükséges információt is. Nos, olvasva a doki bácsi honlapját, Ők csinálják ezt a projectet, úgyhogy első körben nem is kell elmennem, mert rendelek egy ilyen csomagot. Csajok, ki tart velem?
Hát én most tartok ott, hogy szeptemberben telik le a 3 hónap, akkor lesz az első kontroll. Első alkalommal elmondtam neki mi a baj, mondta, hogy ez egyértelműen gombára utal, de azért vesz kenetet és hívjam fel 2 nap múlva, hogy van-e benne más is. Ha csak gomba, akkor használjam a megbeszéltek szerint a kúpot, ha más is van, akkor menjek vissza és kapok arra is gyógyszert. De szerencsére más baj nem volt. :)
Hányszor kellett vissza menned? Pl kenet vétel eredmény stb. Vagy ott megmondja? Nem emlékszem mit olvastam már az oldalán...
Csajok! Én is vonattal mentem, másfél óra, 1szeri átszállással! :)
Ezt még nem próbáltam, de valószínű, hogy ki fogom! Köszi a linket, este elolvasom!