Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
2320. medizona (válaszként erre: 2318. - Indi66)
2011. szept. 19. 14:29
Nagyon örülök neki. Főleg ha tünetmentes leszel, maga a csoda... Legalább van remény és te jó úton haladsz. Én 2 hét múlva megyek.
2319. kisbaris (válaszként erre: 2318. - Indi66)
2011. szept. 19. 12:18
Indi! El vagyok ájulva!!! Ez nagyon szuper!!! Csak így tovább! Én is ma hívom! :)
2318. indi66
2011. szept. 19. 10:30

sziasztok. most hívtam fel Ujházy-t dr. urat, és nem fogjátok elhinni, gomba nem volt a kenetemben. -.-

Jó volt a bórsav :D

Azért nem vagyok tünet mentes mert valami baci volt mellette. Arra kell majd antibiotikum kúra, később vissza hívom és meg is mondja mi az és mit írassak itthon fel. Mellette a bórsavas kúpot és a diétát tartsam h a gomba vissza ne jöjjön. :D

Olyan boldog vagyok :D

2317. indi66 (válaszként erre: 2315. - Sweetscorpion)
2011. szept. 18. 16:11

jajj képzeld el azt álmodtam hogy mentünk bnőmmel egy koncertre és volt külön bejárat hüvelygombásoknak is. -.-

komolyan nem hiszem el :D

2316. indi66 (válaszként erre: 2315. - Sweetscorpion)
2011. szept. 18. 09:17

Szerdán voltam nála másodszorra.

Vett kenetet, pénteken reggel kellett volna hívjam 7kor de elaludtam :S Majd hétfőn megtudom mit lát benne.

Az én esetemben a bórsavav hüvelykúpot írta 600mg. Ezt 5 napig 2x kellett használni. 5 napig 1x és azután 4 naponta 1et, 1 évig. de én bele buktam már a 7. napon. Meg is jött és nem is javult pedig utánna ugyan így elhasználtam az egész dobozt. Mellé írt gomba ölő kapszulát. És pimafucort kenőcsöt. Kenegettem is lelkesen. de semmi. (Hordjak pamut bugyit, alvásnál ne legyen rajtam bugyi. HA bulizni megyek vedeljek nyugodtan annyi kell, csak sört ne igyak.)

Így mentem most vissza. Azt mondta jobb kúp már nem létezik mint ez. Erről írt is tanulmányt.

Azt mondta h nem szeret diétáztatni, de ha ennyire reménytelen vagyok akkor diétázzak. 1 évig olyan diétát amit meg tudok szokni. Ne egyek tésztákat, cukrosat, élesztőset, nagyon zsírosat, helyette egyek salátákat, fehér húsokat ilyesmiket. Ezzel pár kilot fogok fogyni. És mellé használjam a kúpot úgy ahogy először mondta. Most itt tartok.

Nekem macerás felutazni, vidéken lakom. 2x szállok át a vonaton, és másfél órát utazom. Viszem az összes cuccomat hogy ott át tudjak öltözni meg kicsit tisztálkodni az út után. Stb. -.-

Azt mondta tőle még senki nem ment el úgy hogy ne gyógyult volna meg. Hát reménykedem benne. :S

2315. sweetscorpion (válaszként erre: 2314. - Indi66)
2011. szept. 17. 18:59

én másfél éve.. egyébként bennem is először ez az "addig nem lesz barátom, amíg el nem múlik" fordult meg.. aztán egyre reménytelenebbé vált a küzdelem, és kezdtem megbarátkozni az egyedülléttel és a vágyódással :)

Jól teszed, ha nem esel kétségbe és megpróbálsz magaddal harmonikusan élni. Sokat segíthet.

Én is nagyevő voltam/vagyok, mondhatni szénhidrátfüggő, ami ugye ebben az esetben egyike a fő kiváltó faktoroknak. Igazán rajtam sem látszik meg, mivel eléggé energikus vagyok, egy percig nem bírok a seggemen megülni :)

Igen, sajnos sok a tudatlan, akik megbélyegzik az embert. Titokzatosnak kell lenni. Semmi köze hozzá senkinek, hogy miért diétázol vagy jársz orvoshoz. Aki ezért elítél, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

Olvastam valamikor, hogy voltál Ujházy doktornál.. neked pontosan mit is írt fel és hogyan is javasolta az adagolást?

2314. indi66 (válaszként erre: 2313. - Sweetscorpion)
2011. szept. 17. 13:57

20 vagyok :) és 2 éve lesz majd lassan h gombám van. Mikor megkérdezik miért nincs barátom, nem tudom mit hebegjek. Na miért? Egy ideig lett volna jelentkező. Aztán nekem is volt egy fél évig és még néha most is ilyen reménytelen szerelem. Most már meg sem nézem a férfiakat. Én azt beszéltem meg magammal hogy addig nem lesz barátom amíg el nem múlik. Mindig kitűzök egy dátumot hogy na addigra megszabadulok tőle. És még egyszer, és még egyszer.

De most már nem tűztem ki semmit, csak vagyok és kész. Majd elmúlik ha akar. Már nem vagyok annyira kétségbe esett. És megtanulok magammal egyedül harmonikusan élni. Csak meg ne szokjam -.- :S

Most diétázok. Bár én nagy evő vagyok. Hál istennek nem látszik meg :) Csak alakul már valamit.

Valamelyik nap a suliban a o.társaim beszélgettek a hüv.gombárol. Egy lányrol volt szó aki arról volt híres hogy gombás. Hát ne tudd meg milyen szavakkal illették. Szerencsések hogy ők még nem tudják mi az a gomba. Azt hiszik valami nemi betegség. Az eszükbe se jut hogy magátol is kialakul a szervezetben. És még apukám kérdezi hogy miért titkolom annyira. óóó -.-

Ha dokihoz megyek, mindig tanakodom hogy mit hazudozzak össze hogy hol voltam, mert furcsállják már a sok orvost. Azt hiszik valami gyógyíthatatlan bajom van, és az hogy diétázok, mindig megszolnak. Minek, nem is vagyok kövér! Na mondjam nekik meg hogy gombám van. Az egész város tudná.

Inkább csendben leszek és így mindenki boldog. Na ilyenek a napjaim. + hogy minden nap alulról be vagyok páncélozva, mert folyton kúpozok, vagy csak úgy csurog, folyik.

Te mióta kínlódsz vele?

2313. sweetscorpion (válaszként erre: 2312. - Indi66)
2011. szept. 17. 13:02

annyira együtt tudok érezni.. én is elutasítom őket, a nyáron lett volna alkalmam ismerkedni, de egyrészt a reménytelen érzelmeim, de főleg a gomba miatt inkább a sarokba húzódtam.. mocskosnak érzem magam és nem hinném, hogy lenne férfi, aki ezt teljes mértékben meg tudná érteni és el tudná fogadni. úgyhogy csak vágyakozom, az úgy is jobban megy :)

eljutottam már odáig 20 éves körüli fejjel, hogy "megbeszéltem magammal", jobb ha egyedül maradok.. legalább már nem ostorozom magam annyira.

tényleg, te hány éves vagy?

2312. indi66 (válaszként erre: 2311. - Sweetscorpion)
2011. szept. 17. 11:54

nekem volt hasonló.

aztán abba betegszem leginkább bele hogy emiatt a gomba dolog miatt nem vagyok önmagam. elutasítom a férfiakat, félek az együtt létektől, és álmomban is vakarom vagy fáj a sex. Azért már álljon meg a menet, még álmodni sem lehet nélküle? -.-

Én már ismerkedni sem ismerkedem... :S Pedig rám férne.

2311. sweetscorpion (válaszként erre: 2307. - Zsófi26)
2011. szept. 17. 09:59
igazából csak annyi lenne, hogy őrülten odavagyok valakiért, aki ezt nem viszonozza, azért, mert egykor eljátszottam a bizalmát.. néha tényleg úgy érzem, hogy belebetegszem.
2310. sweetscorpion (válaszként erre: 2308. - Lysiantus)
2011. szept. 17. 09:57
amióta az eszemet tudom, mindig akkor vagyok beteg, amikor lelkileg nagyon nem stimmel valami..
2309. sweetscorpion (válaszként erre: 2307. - Zsófi26)
2011. szept. 17. 09:56
köszönöm, megpróbálkozom vele..
2308. Lysiantus (válaszként erre: 2307. - Zsófi26)
2011. szept. 17. 00:19
Szia! Szerintem a lelki probléma nagyon sok fizikai tünet előidézője. Ha a lélek rendben van a fizikai tünetek is csökkenhetnek.
2307. Zsófi26 (válaszként erre: 2306. - Sweetscorpion)
2011. szept. 17. 00:05
Szia,tudom h nehez a dieta,kezdd ott,h nem eszel cukrot,peksütit,nem iszol cukros üdítőt,hanem csak teát meg rengeteg ásványvizet.Fontos a sok zöldsegmeg a keves kenyer,ha már ennyit betartasz az is nagy változás a szervezetednek.A lelki problémák sztem nem olyan meghatarozóak,de mondd el,ha tudunk segítünk.
2306. sweetscorpion (válaszként erre: 2294. - Zsófi26)
2011. szept. 16. 20:55

Szia! Diétázni nem tudok, egyetemista vagyok, alig van pénzem (albérletben lakom), azt sem tudom, hogyan álljak neki, reggel 8-ra megyek suliba és estefelé érek haza, szóval főzni sincs időm.. most is elég rosszul vagyok, az immunrendszerem szerintem tropára ment, a hajam hullik, korpásodom, de nem tudok mit csinálni :(

az önbizalomproblémám mostanra már nem olyan súlyos, mondhatni már nem vagyok kifejezetten önmagam ellensége.. van viszont egy nagy lelki problémám, képtelen vagyok legyürkőzni, pedig nem vagyok az a gyenge-feladós fajta..

2305. kisbaris (válaszként erre: 2304. - Ba892c9f6f)
2011. szept. 16. 08:31

"Ha megszabadult a Candida fertőzéstől, fogyasszon néhány evőkanál kókuszolajat a napi étkezés során és probiutikumot is. Az ezüstkolliod elpusztítja a jó és rossz baktériumokat, ezért a bélrendszer baktériumainak helyreállításához szükséges a probiotikum. " by jomtom.

Itt olvastam. Egyébként a naplómban van még link, de ide nem másolom be, nehogy baj legyen belőle..

2304. ba892c9f6f (válaszként erre: 2295. - Kisbaris)
2011. szept. 16. 00:38
hm...köszi:) mindent nem olvastam el róla, de azt nem láttam, hogy utána probiotikumot kell szedni...és ha a kettőt egyszerre? kíváncsi vagyok, neked segít e...
2303. indi66 (válaszként erre: 2293. - Zsófi26)
2011. szept. 15. 16:38

ha receptet tudnál küldeni azt nagyon meg köszönném. :) nagyjából tisztában vagyok vele, de mikor felsorolom hogy mit ehetek akkor végig gondolom h ezek közül mi rendes kaja? -.-

szoval ha lenne sablonom az jó lenne :D

2302. moofly (válaszként erre: 2296. - Zsanci79)
2011. szept. 15. 11:50

Épp írni akartam.Ezzel az erővel akkor egyen multivitamin tablettát kis vízzel,és meg van a napi koszt. :D

Kb semmi kaja nem egészséges a mai világban,ami meg véletlenül az,azt meg nem mindenki bírja megvenni,mert drága.

Viszont nem értem a lényeget.megelőzés miatt kell folyamatosan diétázni,vagy megszüntetés miatt?

Soha semmi diétát nem csináltam,mindig is ettem édességet.(nem vittem túlzásba)Mégsem volt semmi ilyen gondom..

Akkor a fél világ gombás mert nincs pénze egészséges kajára?Jajj..

Siralmas jövőm lesz asszem.-de legalább sovány leszek. LOL

2301. moofly (válaszként erre: 2294. - Zsófi26)
2011. szept. 15. 11:44

Like (hamá itt nincs ilyen opció) LOL

Ez így van...♥

2300. moofly (válaszként erre: 2281. - Kisbaris)
2011. szept. 15. 11:37

Nekem is nekem is küldd át légyszii :)

puszii

2299. moofly (válaszként erre: 2274. - Kisbaris)
2011. szept. 15. 11:35

Akkor jól sejtettem hogy gomba miatt van az is,mert egyébként nem szokott.-nem használok olyan tisztálkodószert sem,amitől kiszáradna meg ilyenek..

Rajtam sokfelé vannak kiütések,a bőrgyógyász ezt mondta gombás ekcéma.

Én meg agyalni kezdtem (régebben ezt felhoztam témának) hogy lehet e köze egymáshoz.Mert ha allergia,és túlszaporodik a gomba a szervezetben,akkor az okozhat többfelé (bőrön,nemi szerven,kívül-belül) tüneteket.Vagy nem? Mert választ nem kaptam,tesztet nem csináltak így nem tudom elkerülni sem.Nem a kezelés a lényeg,hanem a megelőzés.De ha nem tudom mitől van,akkor így természetes? :(

2298. zsanci79 (válaszként erre: 2297. - Zsófi26)
2011. szept. 15. 09:32

Húh, akkor megnyugodtam. Komolyan:)

Olajos magvak is lehet enni? Ezt nem gondoltam volna.

2297. Zsófi26 (válaszként erre: 2296. - Zsanci79)
2011. szept. 15. 08:55
Szia,50 kilo korul voltam,elotte se voltam kovér:) A diwta elejen magokbol sütöttem kenyeret,egy pohar azezammag,egy p lenmag es egy p dio vagy mogyoro,makot is lwhet beletenni,ezek mind ledaralva,ezekhez 3 tojas kis olivaolaj,egy keves viz,összegyurni,kis pogacsakat formalni belole es kisutni.Am eszem sulthusokat,salatakat,virslit,sok zoldseget,levesekwt,rizst. Mostansag durumlisztbol sutok kenyeret.
2296. zsanci79 (válaszként erre: 2293. - Zsófi26)
2011. szept. 15. 08:37

Akkor te mit eszel???????:DD

Fényevő lettél? Hány kilóról fogytál 46-ra?

2295. kisbaris (válaszként erre: 2292. - Ba892c9f6f)
2011. szept. 15. 08:12
Én a héten kezdtem el. Irrigáltam vele, de iszom is 15 ml-t. Gombás fertőzésnél ennél többet javasolnak, de én még csak puhatolózom, hogy a szervezetem mit szól hozzá. Elvileg egy intenzívebb (60ml elosztva egy napra) kúra megoldja a candida gondot, viszont utána kell probiotikumot használni!
2294. Zsófi26 (válaszként erre: 2286. - Sweetscorpion)
2011. szept. 15. 00:39
Szia!Dietazol?szerintem az fontos,valahogy ugy erzem,h annak segitenie kell,hiszen az vagy,amit megeszel.Nem wrtem,h h csinaltad azt,h nem soroltad magad a nők közé,ez azwrt durva!ilyet nem mondhatsz,szedd össze magad!!!!Ne a külsöd hatarozzon meg. Ha tw ilyennek látod magad,miért varod el a környezwtwdtől,h masnak lassanak???igen is öltözz fel divatosan,menny el fodraszhoz,vegyel fel magassarkut,es húzd ki magad,az orrod meg az ég felé nezzen,es figyeld meg az emberek reakcióit,meg fognak nezni,ezt garantalom!!!
2293. Zsófi26 (válaszként erre: 2289. - Indi66)
2011. szept. 15. 00:25
Szia Indi!En is tartom a dietat mar 4 honapja.Tenyleg nem könnyű,tudok egy-két recepttel segíteni,mit lehet enni kenyer helyett,meg cukor helyett.nekem egy kicsit talan jobb,de nagyon lassu a javulas,meg mindig kunoz engem is,lehwt h kemenyebbre kellene fognom,de lefogytam 46 Kilora.Cukor helyett jo a stevia meg a xilit.A herbariakban sok jo dolfot lehet kapni.Az a fontos,h nem szabad tejtermekeket enni,elesztős dolgokat,cukeot,feherlisztet,kechupot,majonwzt,semmit ami cukros.Mostansag mindig megnwzem a termekeken az összetevőket,és nagyin sok mindenben cukor van,meg a sós csipszekben is.Arra is figyelek,h ne egyek mű dolgokat,ami tele van adalékanyagokkal.Azt is olvastam,h húst se nagon kéne enni,de én azt nem birtam megallni.
2011. szept. 14. 23:17

sziasztok..

én most az ezüstkolloidot akarom kipróbálni, azt írják róla, hogy erre is nagyon jó...valaki valamilyen tapasztalat?

2291. sweetscorpion (válaszként erre: 2287. - Kisbaris)
2011. szept. 14. 20:33
köszönöm szépen, ígérem jelentkezni fogok:)
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook